Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt tanácsolják a sikertelen férfiaknak hogy adják lejjebb az igényeik azok komolyan gondolják?

Szerintem ez egy nagyon összetett kérdéskör.
Viszont ha szétnézel szexuális kategóriában, vagy megnézed az incelek igényeit nagyon sokszor az látszik, hogy konkréan műnőkre vagy szupermodellre hajtanának. És tudom, ilyenkor jön a "denekemcsakegyátlagosnőkell", de közben észre se veszik az átlagos nőket.
Szóval nem arról van szó, hogy lejjebb kell adni az igényekből, hanem arról, hogy azonos kategóriában keresgéljünk, mint amiben vagyunk.

"Lentebb adni az igényeket" nem azt jelenti, hogy jöjj össze olyannal, akitől feláll a szőr a hátadon.
Hanem azt, hogy ne az insta modellek után csorgass a nyáladat, minimálbéres melósként.

#2 " ne az insta modellek után csorgass a nyáladat, minimálbéres melósként."
Még jó, hogy az összes incel minimálbéres melós, és természetesen az összes minimálbéres melós ronda is, és minden tekintetben az instaribik alatt állnak. Köszönjük, hogy ezt is megtudtuk. :D

Egyébként még gimi végén láttam erre egy példát. Az egyik osztálytársam (nem nevezném incelnek, mert 18 évesen szerintem még nem lehet az lenni) aki amúgy baromi okos volt, tényleg mindenből kitűnő bepróbálkozott egy lányosztálytársamnál. A fiú nagyjából 150 centi magas volt, kancsal, nagyon előnytelen hajjal és bajusszal, gyenge kommunikációs készséggel, és a testalkata is sokkal vékonyabb volt mint egy alultáplált nő és folyton melegítőnadrágot hordott mindenhova. Egyszerűen ő tényleg nem nyert a genetikai lottón (és ezt a kifogást én nem szeretem itt, mert sokszor alaptalan, de jelen esetben halmozottan igaz). A lány pedig nagyon szép és előnyös testalkatú, sokat sportolt, csinosan öltözködött, szinte ilyen tökéletes kategóriájú lány volt és még okos is.
Szerintem itt érződik egy szintkülönbség a leírásból. Én bírtam a srácot, tényleg nagyon okos volt, de egyben nagyon kellemetlen és szubmisszív is. És nem akarok szemét lenni, de lássuk be, hogy ő nem az osztály legszebbjének fog bejönni, aki egy fejjel magasabb nála.
Itt és ilyen esetben kell lejjebb adni az igényekből.

Ilyenkor én arra gondolok, hogy ne legyenek "idióta" elvárásai a férfinak, és a valóság talajára hozza le a szintet.
Ne sírjon, hogy miért nincsenek minden sarkon G kosaras, darázsderekú szűzlányok, akik imádnak szopni. Neked lehet normálisak az elvárásaid, azzal semmi baj, tényleg rossz mindkét félnek, ha kényszer az együttlét.

"Dehát a nők is instamodell férfiakra csorgatják a nyálukat és ha igénylejjebbadásról van szó rendesen maghasadási állapotba kerülnek h még mit nem :D"
Ezt a kijelentést nem tudom értelmezni. Tudom, hogy pasiknál gyakori instán bejelölni idegen csinibabákat, de nőknél én még nem láttam erre példát :D
Amúgy az se gyakori, hogy csorgatjuk a nyálunkat.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!