Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt tanácsolják a sikerte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt tanácsolják a sikertelen férfiaknak hogy adják lejjebb az igényeik azok komolyan gondolják?

Figyelt kérdés
Komolyan gondolják hogy ha lejjebb adják az igényeik akkor azzal nem csapják be saját maguk és kiválasztott nőt is? Abban reménykedni hogy majd idővel megszereti a például duci csajt szerintem felesleges, ezzel csak becsapja szegényt és még saját magát is, egy életen át pedig nem lehet szerintem hazudni. Én már utasítottam vissza nőt annak ellenére hogy jól kijöttünk de nem vonzódtam hozzá, átverni pedig nem akartam.
2022. márc. 15. 18:03
 31/99 anonim ***** válasza:
11%

Mi? Én egy olyan linket kérnék ahol a drága hölgyek nem kezdenek el egyből incelezni ha valaki sikertelen...

Állandóan a férfiak vannak hibáztatva mindenért itt gyakorin is a nők meg egyáltalán nincsenek szekálva(max a feminácik), ez mese.

2022. márc. 15. 19:38
 32/99 anonim ***** válasza:
77%

Mert a megfogalmazásuk olyan. Amikor valaki nők jogának csorbításáról beszél akkor eléggé kézenfekvő magyarázat az hogy a férfi sikertelen és úgy érzi hogy ha hatalma lenne akkor benne nője.

Függetlenül ettől, nőket is bántanak és én is "bántok" nőket itt hogyha valami olyan dolgot írnak.

Az hogy milyen jelzőket aggatunk egymásra szinte lényegtelen, ugyanis az incel szónak alapvetően nincs negatív jelentése, alapvetően egy jó közösséget kéne leírjon akik segítenek egymásnak. Csak nyilván a jogcsorbítók, és azok akik a nők állami újraosztását kérik, sokkal hangosabbak és emiatt lesz a szónak egy nagyon nagyon negatív jelentése.

Ezzel szemben a femináci jelző konkrétan sérteni kívánja a beszélgetőpartnert és sokszor olyan esetekben van bedobva amikor tökre nem jogos.

2022. márc. 15. 19:46
 33/99 anonim ***** válasza:
0%

Nem, az incel egy rohadt sértő jelző. Kb mintha most lesimpeznélek. Aki meg mindenért a férfiakat hibáztatja az feminácik és kész.

Fordítva ülsz a lovon, itt mindenki halálra van pontozva aki egy pillanatra is felveti a nők felelősségét.

2022. márc. 15. 19:52
 34/99 anonim ***** válasza:
92%

Ha mindenki a saját kategóriájában keresne akkor nem lennének szingli emberek.

Majd ha Pistike az egyszerű melós , 100 kilójával megérti hogy ő “nem átlag fiú” hanem átlag alatti és élből nem kene gondolkodnia a vékony vagy sportos , orvosira járó Enikőről… akkor talán változik valami.

De nem fog.

2022. márc. 15. 19:52
 35/99 anonim ***** válasza:
6%

Megint itt van egy 🤣🤣

Érdekes mariskáról az instamodellről aki azt hiszi jó nő mert ki van sminkelve és szerinte a 100 kiló már gusztustalan zsírdisznó, senki se beszél sose.

Megint a férfi a hibás xd

2022. márc. 15. 19:55
 36/99 anonim ***** válasza:
84%

Nem, pont azért vagyok például én felpontozva, te pedig le mert ezt mutatja hogy a társadalmunk úgy gondolkodik mint én.

Persze megkérdőjelezheted, hogy a társadalomnak nagyobb része miért az én igazamat pártolja, de az a helyzet hogy ez azt bizonyítja hogy a társadalom nagy részének nem okoz problémát a társkeresés vagy pedig egyetértenek az incel illetve femináci szó általam leírt jelentésével.

Az hogy számodra az incel jelző deklaratív nyilván attól függ, hogy milyen megnyilvánulásaikat látod és tudod-e azokat helyén kezelni. Meg tényleg, tényleg tökre nem mindegy hogy fenyegetőznek és már már terrortámadásokat is végrehajtanak vagy pedig egyfajta megküzdési stratégiaként értelmezik ugyanúgy ahogy mondjuk közösségek a vallást.

2022. márc. 15. 19:58
 37/99 anonim ***** válasza:
14%

Így van, mindenkinek a saját szintjéről kell választania ill. manapság fasziknak némileg az alól. Az emberek 99%-a amúgy így is tesz. Önbizalomnak meg egyéb fаszságoknak (fellépés...) meg semmi köze a társkereséshez. Azt csak az önsegélyező könyvek szajkózzák, hogy a vesztesek megvegyék azokat a szаrokat.

2022. márc. 15. 20:00
 38/99 anonim ***** válasza:
91%

"aztán meg 40 évesen meg néznek ki a fejükből, hogy lentebb kellett volna adni..."

Nyugi, 40 évesen sem fogják "lejjebb adni". Minek tegyék? Akivel nem jobb, mint egyedül, az csak kolonc lenne.

2022. márc. 15. 20:04
 39/99 anonim ***** válasza:
34%

Azért vagytok ti nők felpontozva itt , mert egymás hülyeségeit pontozzátok fel, aki meg nem ért egyet veletek, azt le!

Én például leírtam, hogy 2 hónapig beszélgettem egy nővel, erre megkapom, hogy csak dugni akartam! Ez a gyakoris női logika!

Az igaz, hogy a társadalom nagyobbik részének nem okoz gondot a párkeresés, de a társadalom nagyobbik része úgy éli az életét mint egy megalkuvó kutya! Benne egy szar kapcsolatban, se szex, e tisztelet, se semmi! Csak a közös hitel, közös gyerekek, meg a félelem az egyedülléttől!

2022. márc. 15. 20:31
 40/99 anonim ***** válasza:
100%
Növelni kell az elvárást xd
2022. márc. 15. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!