Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt tanácsolják a sikerte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt tanácsolják a sikertelen férfiaknak hogy adják lejjebb az igényeik azok komolyan gondolják?

Figyelt kérdés
Komolyan gondolják hogy ha lejjebb adják az igényeik akkor azzal nem csapják be saját maguk és kiválasztott nőt is? Abban reménykedni hogy majd idővel megszereti a például duci csajt szerintem felesleges, ezzel csak becsapja szegényt és még saját magát is, egy életen át pedig nem lehet szerintem hazudni. Én már utasítottam vissza nőt annak ellenére hogy jól kijöttünk de nem vonzódtam hozzá, átverni pedig nem akartam.
2022. márc. 15. 18:03
 11/99 anonim ***** válasza:
17%

#6 "lássuk be, hogy ő nem az osztály legszebbjének fog bejönni"

Azt majd az "osztály legszebbje" (ez is mennyire objektív megállapítás) eldönti. Hajmeresztő, amikor lazán külső alapján következtetnek arra, hogy embereknek ki tetszik, és ki nem tetszik, és ezt tényként kezelik. Valószínűleg többször lesz igazad, mint ahányszor nem, de attól még ne tegyünk már kategorikusan ilyen megalapozatlan kijelentéseket, mert ez így tényszerűen nem igaz.

2022. márc. 15. 18:25
 12/99 anonim ***** válasza:
92%

11-es:

Direkt írtam bele, hogy a fiú kommunikációban sokszor kellemetlen volt. Lehet, hogy a külső szubjektív és mindenki maga dönti el, hogy kivel jön össze, de lássuk be, hogy egy kellemetlen emberrel senki se akar barátkozni.

2022. márc. 15. 18:27
 13/99 anonim ***** válasza:
80%

Nem csak az igényeken múlik a sikertelenség.

Én például tényleg szeretem ha van mit fogni egy nőn.

Kb. 2 hónapig beszélgettem a múltkor itt egy lánnyal, aki végig magát ekézte, hogy ő molett. Mondtam neki, hogy engem nem zavar. Erre mondta, hogy őt viszont igen, mert gátlásai vannak, mondom akkor sajnos változtatni kell az étkezési szokásokon.

Erre úgy megsértődött, hogy 2 hónap tök jó beszélgetés után köszönés nélkül eltűnt!

2022. márc. 15. 18:29
 14/99 anonim ***** válasza:
90%
11-es, azért van olyan, amikor ránézel két emberre, lehet akármilyen nemű, és látod, hogy nem. Tolhatod a pc dumát, de van, ami kívülállóként is kínos.
2022. márc. 15. 18:29
 15/99 anonim ***** válasza:
52%

"mondom akkor sajnos változtatni kell az étkezési szokásokon"

Nem kért tanácsot, csak beszélgetni akart.

2022. márc. 15. 18:30
 16/99 anonim ***** válasza:
66%
Nem beszélgetni akart, hanem panaszkodni! Fogalmazzunk pontosan.
2022. márc. 15. 18:33
 17/99 anonim ***** válasza:
15%
Nem, meg akarta beszélni a dolgokat. De ezek szerint te csak dugni akartál.
2022. márc. 15. 18:34
 18/99 anonim ***** válasza:
50%

17-es!

Bírom, hogy ti feminácik mindenből ki tudjátok hozni, hogy a férfi a hibás!

A kérdésre is tudsz válaszolni, vagy csak kötekedni evett ide a fene már megint?

2022. márc. 15. 18:38
 19/99 anonim ***** válasza:
11%

Nyugodj le szépen, válaszoltam.

Nem tetszik az igazság, hogy azonnal ugatsz?

2022. márc. 15. 18:40
 20/99 anonim ***** válasza:
66%
#14 Hát nem tudom, ki hogy van vele, én semmit nem látok bele, nem vetítek bele más kapcsolataiba. Én boldog, átlagos, vagy boldogtalan párokat látok, semmi többet, de akkor alighanem én vagyok rosszul bekötve, belőlem ez a folyamatos ítélkezés hiányzik. ¯\_(ツ)_/¯
2022. márc. 15. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!