Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt tanácsolják a sikertelen férfiaknak hogy adják lejjebb az igényeik azok komolyan gondolják?

#6 "lássuk be, hogy ő nem az osztály legszebbjének fog bejönni"
Azt majd az "osztály legszebbje" (ez is mennyire objektív megállapítás) eldönti. Hajmeresztő, amikor lazán külső alapján következtetnek arra, hogy embereknek ki tetszik, és ki nem tetszik, és ezt tényként kezelik. Valószínűleg többször lesz igazad, mint ahányszor nem, de attól még ne tegyünk már kategorikusan ilyen megalapozatlan kijelentéseket, mert ez így tényszerűen nem igaz.

11-es:
Direkt írtam bele, hogy a fiú kommunikációban sokszor kellemetlen volt. Lehet, hogy a külső szubjektív és mindenki maga dönti el, hogy kivel jön össze, de lássuk be, hogy egy kellemetlen emberrel senki se akar barátkozni.

Nem csak az igényeken múlik a sikertelenség.
Én például tényleg szeretem ha van mit fogni egy nőn.
Kb. 2 hónapig beszélgettem a múltkor itt egy lánnyal, aki végig magát ekézte, hogy ő molett. Mondtam neki, hogy engem nem zavar. Erre mondta, hogy őt viszont igen, mert gátlásai vannak, mondom akkor sajnos változtatni kell az étkezési szokásokon.
Erre úgy megsértődött, hogy 2 hónap tök jó beszélgetés után köszönés nélkül eltűnt!

"mondom akkor sajnos változtatni kell az étkezési szokásokon"
Nem kért tanácsot, csak beszélgetni akart.

17-es!
Bírom, hogy ti feminácik mindenből ki tudjátok hozni, hogy a férfi a hibás!
A kérdésre is tudsz válaszolni, vagy csak kötekedni evett ide a fene már megint?

Nyugodj le szépen, válaszoltam.
Nem tetszik az igazság, hogy azonnal ugatsz?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!