Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt tanácsolják a sikerte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt tanácsolják a sikertelen férfiaknak hogy adják lejjebb az igényeik azok komolyan gondolják?

Figyelt kérdés
Komolyan gondolják hogy ha lejjebb adják az igényeik akkor azzal nem csapják be saját maguk és kiválasztott nőt is? Abban reménykedni hogy majd idővel megszereti a például duci csajt szerintem felesleges, ezzel csak becsapja szegényt és még saját magát is, egy életen át pedig nem lehet szerintem hazudni. Én már utasítottam vissza nőt annak ellenére hogy jól kijöttünk de nem vonzódtam hozzá, átverni pedig nem akartam.
2022. márc. 15. 18:03
 51/99 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként hogy még valamit írjak: olyan simán előfordul, hogy valakinek összességében sok vonzó tulajdonsága van, ezért nem baj, hogy van egy vagy két rossz is. Például nekem most épp egy nálam alacsonyabb, erősen kopaszodó férfi tetszik. Sok más tulajdonsága bejön. De olyan is volt, hogy egy férfinak a hangja volt nagyon szexi, szinkronhangnak kellett volna mennie. Szóval olyan létezik, hogy egy ember alapvetően okos, helyes, jó a humora, kedvesen mosolyog, van közös érdeklődési kör, minden klappol, de mondjuk alacsony, hát na bumm. Férfiaknál is van iylen, hogy ha egy nő megtetszik nekik, okos, szép, kedves, mit tudom én, ami kell, akkor ha kicsi a melle, hát na ez van. De az incelekre, akik itt sírnak, ez a gondolkodás sem jellemző.
2022. márc. 16. 21:18
 52/99 anonim ***** válasza:
46, 47 voltam, csak közben írtak.
2022. márc. 16. 21:20
 53/99 anonim ***** válasza:
77%

"az inceleknek már kb bármi jó lenne, aztán mégsincs semmi."

De ha valakinek bármi jó, és mégsincs semmi, akkor nem lehet, hogy nem az egész a világ a hülye?

2022. márc. 16. 21:21
 54/99 anonim ***** válasza:
83%

"Borzasztóan el vannak telve a nők magukkal, tisztelet a kivételnek, aztán meg 40 évesen meg néznek ki a fejükből, hogy lentebb kellett volna adni..."

Ez meg a másik, ami itt az incelkérdéseknél mindig előjön. Hogy majd a nő hogy meg fogja bánni.

1., Honnan tudod?

2., Ettől neked jobb lesz?

2022. márc. 16. 21:23
 55/99 anonim ***** válasza:
83%

"Nem, az incel egy rohadt sértő jelző. Kb mintha most lesimpeznélek. Aki meg mindenért a férfiakat hibáztatja az feminácik és kész."

Csakhogy a femináci jelző sokszor nem jogos, szubjektív, hol van a radikalizmus határa. És ami fontosabb: az itt író nők távolról sem MINDEN férfit hibáztatnak, sőt, soknak, gondolom, van párjuk. Én is leírtam, hogy épp tetszik egy pasi. Őt például nem hibáztatom smemiért, sosem láttam még rajta, hogy bármivel is sértő lett volna a nőkre nézve. Szóval az itteni nők az inceleket szidják, de ti messze nem az összes férfi vagytok.

2022. márc. 16. 21:26
 56/99 anonim ***** válasza:
40%

Ez szerintem is hülyeség. Egy nő 50-60-ig simán kapós manapság még a fiatalok között is. Már miért bánna meg bármit is.

2022. márc. 16. 21:26
 57/99 anonim ***** válasza:
76%

"férfiakat hibáztatja az feminácik és kész."nem tart azért többre, mert farkad van.

Ezzel csak az a gond, hogy akiket te "feminácinak" nevezel, azok a normális, átlagos nők, csak nem bírod elviselni, hogy senki nem tart azért többre, mert farkad van.

2022. márc. 16. 21:43
 58/99 anonim ***** válasza:
59%

#44: Ezt mind szépen levezetted, csak az incelek többsége szerintem azt sérelmezi, hogy miért nem a saját szintednél húzod meg a határt, miért akarsz görcsösen nőként szinted fölötti srácot, akivel mindig így vagy úgy, de megszívod.

Vagy felkoppint, aztán otthagy a gyerekkel, vagy ütni-verni fog, esetleg rendszeresen megcsal, meg akar változtatni durván (plasztikai műtétek, fétisek) vagy simán csak boldogtalan kapcsolatotok van, nagyon más kaliber vagytok, vagytok fiatalon egymás mellett, mint két idegen...

Mert alapvetően boldog párkapcsolatban élő nőknek (és férfiaknak sem, de most a nőkről van szó) nem is kellene ezen az oldalon, ebben a kategóriában lenni.

Avagy férfi logikával élve: Ha 0 Ft-od van, akkor miért nem jó, akár IDEIGLENESEN egy alkalmi munka 20 ezer Ft-ért, hogy legalább legyen annyid és ha lesz főállásod, akkor természetesen otthagyod. Addig is a munka el van végezve és neked is van egy kis plusz.

És mielőtt jönnétek a nagy empátiával (ilyenkor bezzeg túlteng bennetek) hogy akkor meg azért lennétek szemetek, hogy ugródeszkaként használtátok az incelt, meglehet, de egyrészt az már őt minősíti, másrészt mennyivel jobb vergődni meg szenvedni a szingli lét miatt NŐKÉNT. Nőként, akik akkor is kapnak udvarlókat, ha nem harsogják tele a világot azzal, hogy szinglik és ők milyen boldogtalanok és nincs egy normális pasi, ami felhívás keringőre, hogy erre ugorjon 100 pasi, hogy "Én, én, én!"

A sikeres nőknek pedig azt szokták tanácsolni (mivel statisztikailag is belőlük van a legtöbb szingli), hogy egzisztenciális értelemben adja lejjebb az igényét, ergo: mivel egyenjogúság van, ha már ő karriert épített és jómódú, akkor nem jó stratégia, ha a férfitól is elvárja ugyanezt, hiszen a két egyforma halmaznak (szintén jómódú sikeres férfi) nincs igazán közös metszete.

És milyen ironikus, hogy ezek a nők ugyanazt csinálják, mint ezek a férfiak, csak éppen a nemi szerepüknek megfelelően. Vagyis nem hímringyókat tartanak, hanem kutyát, utaznak a világban és ami ott történik az ott is marad, beletemetkeznek valami misszióba, spiritualitásba. Esetleg összejönnek valami élősködővel, hogy utána azt mondhassák, hogy ők valóban csak a pénz miatt kellenek egy pasinak, közben meg nem feltétlenül, csak nyilván Madonna fiatal testőre (bármennyire jó nő Madonna KORÁHOZ KÉPEST) bármikor találhatna korban hozzá illő és bármilyen külsejű nőt és így nyilván erősen szerepet fog játszani a választott idősebb nő anyagi helyzete.

"De hát a csúnya férfinek nem kell a csúnya nő (erről volt szó fentebb), és a csúnya nőnek sem a csúnya férfi. Akkor mégis ki járna jól, ha egymáshoz lennének kényszerítve?"

Egy diktatórikus hatalomban az emberek gondolkodása is más. Akiket bigott módon járatnak templomba kicsi koruktól, bérmálás, elsőáldozás, stb. meg vallási rendezvények, keresztény rock zenekarok, azt annyira áthatja ez az egész, hogy meghatározza az egész gondolkodását.

Ezért kapsz torz képet, amikor pl. egy muszlim nő fejével akarsz gondolkodni. Nem tudsz, mert nem abban a kultúrában nőttél fel.

De magyarként abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy elég csak itthon szétnézni, hogy a rendszerváltással a nagy jószándék hova vezetett. Lett egy rakás életképtelen ember, mint mikor az állatkerti állatokat kiengeded a vadonba, aki a kapitalizmusra patás ördögként tekint, mert csak egyre vágyott az élettől: kiszámíthatóságra, biztonságra, arra, hogy az állam garantáljon neki mindent, az állam gondoskodjon róla élete végéig és egy kijelölt utat kelljen neki végigjárni, ne kelljen olyan döntést hoznia, amiért őt terheli a felelősség.

Ha már azt hirdetitek, hogy minden ember más és más, jó lenne ezt a gyakorlatban is alkalmazni és nem önmagatokból kiindulni.

Ha én a saját gondolataimat helyezem bele a másik ember testébe, pozíciójába, az nagyon messze van az empátiától. De még a hideg, pszichopata stratégiaalkotástól is, hiszen még csak meg se próbálok az ő fejével gondolkodni, a saját fejemmel gondolkodok a másik "testéből".

Ezt a hibát rengeteg ember elköveti. Az arrogáns tanár, aki nem érti miért ilyen hülyék a diákjai, hogy nem értik az anyagot. A szülő, aki csak jót akar és nem fogja fel miért nem érti a művészlélek gyereke, hogy éhen fog halni, ha nem épít karriert vagy épp fordítva, nem érti hogy lehet ennyire érzéketlen, materialista, kapitalista, ő nem ilyennek nevelte, nem szorult belé semmi szolidaritás. A cigány sem érti, hogy a fehéreknek hogyan lehet fontosabb a karrier a gyermekáldásnál. A fehér karrieristák meg azt, hogy a cigány hogy tud úgy szaporodni, hogy semmi háttér és "majd lesz valahogy".

"Hanem azt, hogy a "tökéletes pasi/csaj" listáról ne várjuk el, hogy minden egyes pont teljesüljön, elég, ha csak majdnem minden, vagy a többség, mert tökéletes ember nem létezik."

Pontosan. Mi sem mondtunk mást. Ti háborodtok fel, mikor csak halkan megemlítjük, hogy ha egy lány komoly kapcsolatot keres, akkor nem feltétlenül olyan szempontoknak kéne kőbe vésettnek lennie, hogy legyen 185 magas és már azt is képes elengedni, hogy munkanélküli, vagy börtönviselt (mindenki megérdemel egy esélyt, kivéve, ha 185 alatt van felkiáltással) de a lényeg, hogy magas.

Ilyenekre gondolok. Vagy hogy ha 100-ból 3-at húz jobbra, akkor is elgondolkodhatna rajta, hogy messze nem átlagosak az igényei, mert ebben az esetben 50-et kéne jobbra húznia és nem a világ hülye csak ő a helikopter, hanem talán fordítva van és a felhozatalt lehet szidni, lehet ekézni, de ez éppen annak a jele, hogy maximalisták tetszünk lenni... Tehát marhára nem átlagosak az igényeink.

És nem azt várjuk, hogy minden reggel hányjon egyet, de legyen velünk szolidaritásból, hanem azt, hogy gondolkodjon el rajta, hol siklott félre ennyire a preferenciája, értékítélete, ő maga mennyire értékeli önmagát és mik azok a pozitív tulajdonságai, amik megkülönböztetik mondjuk 100 konkurens nő közül, ami miatt úgy gondolja, hogy neki jár a top férfi.

2022. márc. 16. 22:40
 59/99 anonim ***** válasza:
100%

#46: "Ugyanis igazad van, nem tudja mesterségesen lejjebb adni az igéyneit. Csakhogy a másik nem sem. Tőlük sem elvárható."

Már azzal sokat tesz a világért, ha legalább nem rontja tovább a társadalom helyzetét azzal, hogy a Göbbels-i marketing propagandát visszhangozva átlagosnak nevezi a top 5-10% férfiakat és átlag alattinak a 90%-ot. Elég, hogy a kapitalizmus ezt tette.

Tudjuk miért. Mert ha nem gerjesztenének mesterséges igényeket, akkor a még több ember henyélne és kényelmesedne el és kevesen építenék, fejlesztenék a világot.

Csak míg a kapitalizmus jó esetben nem zéró összegű játszma, mert ha feltalálsz új dolgokat, felfedezel új területeket, akkor a torta méretét növeled meg, ezáltal mindenkinek több jut, a kollektív jóléthez is hozzájárulsz.

Ugyanez nem igaz a párkeresésre, ami nagyon is zéró összegű játszma, mert adott x férfi és y nő.

#47: "Randira hívott egy csinos lányt, aki elutasította, de később összejött egy kövér lánnyal. Hogy most ez neki mennyire jó, enm tudom, sajnálom szegényt, nem tehet az állapotáról."

Ezekkel az szokott lenni a baj, hogy ha ennek a kövér lánynak kicsit udvarolna egy Pumped Gabo külsejű srác és a lány elhinné, hogy a srác tényleg nem csak trükközik, hanem akar tőle valamit, akkor abban a pillanatban otthagyná a kerekesszékes srácot. Esetleg szeretőjévé tenné a sárcot és rendszeresen csalná, amíg ki nem derül.

Ott van a szexpiaccal a baj, hogy mivel szabados lett a világ a nő tud felfelé választani és csak dugás után derül ki, hogy csak arra kellett, viszont örökké ott marad a kényszer, az illúzió, mintha ingyen kapnád a kaparós sorsjegyeket és kényszert éreznél, hogy adj egy esélyt neki, lekapard, hátha.

Míg a férfiaknál meg ez nincs így.

"Senkit nem kényszeríthetsz arra, hogy olyannal legyen, akivel nem akar. Soha a büdös életben senki nem fog neked ilyent garantálni. EL sem tudom képzelni, hogy pattanhat ki valaki fejéből ilyen beteg ötlet."

Tehát lássuk csak. A fejlett világban, a szabadság fellegvárában rákényszeríthetjük az embert...

- a csecsemőkori körülmetélésre

- 18 éves koráig gyakorlatilag bármire, ami még a gyámügynél nem illegális.

- adót fizessen.

- utána arra, hogy dolgozzon, ó, bocs, az a szocializmusban volt... hogy JÖVEDELMET szerezzen, amiből legálisan meg tud élni.

- ha ebben kudarcot vall, akkor arra, hogy az utcán éljen, kitéve magát minden veszélynek, fertőzésnek, megfagyásnak, stb.

Nem egészen néhány száz éve még máglyahalál, kövezés és egyéb kifejezetten fájdalmas kivégzési forma is volt, még túl nagy bűnt se kellett elkövetned, igazából semmi olyat, ami ma bűnnek számítana.

Ezek után pedig te hüledezel, mint egy földönkívüli, hogy ilyesmi hogy pattanhat ki bárki fejéből... Mintha szándékosan nem akarnád ismerni az EMBERI gondolkodást. Épp most halomra lövik párszáz kilométerre mellettünk egymást az emberek. De te nem akarod tudomásul venni az emberi természetet. Te még mindig abban a hitben akarsz élni, hogy van pár gonosz ember, de a többség az jó, annak ilyesmi meg sem fordul a fejében.

Lehet, hogy nem a nőket akarja államilag kirendelni, hanem mindenkit kényszerrel vegánná tenne, vagy beoltatna covid ellen negyedévente emlékeztető oltásokkal (akkor is, ha amúgy tünetmentesen átvészelte minden variánsát) esetleg diplomához kötné a népszavazást, bizonyos népcsoportok egyenlőbbek lennének a szemében vagy mindenkinek az egy igaz istenben kéne hinnie, hiszen meggyőződése szerint akkor volt jó világ. Esetleg a számítógép előtt ülőket hajtaná ki az udvarra focizni.

Ilyen az emberi természet.

2022. márc. 16. 23:02
 60/99 anonim ***** válasza:
82%

#50: Áruld már el, egysíkúkám (ha már Mucikázol), hogy két ember közül melyik fog nagyobb eséllyel (akár orvosi diplomával is) avart gereblyézni közmunkában?

1. számú versenyző, akinek anyuci keni meg a lekváros kenyeret és viszi be a forró kakaót, életében nem látott még sárga csekket közelről és teljesen életképtelen, de cserébe mamahotelben maximálisan kiszolgált és eltartott.

2. számú versenyző, ösztöndíjjal végezte el az egyetemet, van rengeteg diálkhitele, már 14 évesen magát látta el, esetleg még a kistestvéréről is ő gondoskodott, élt már több országban, volt, hogy autóstoppal utazott ki külföldre dolgozni, annyira nem volt pénze, az egyetem alatt mivel kiszorult a koleszból volt, hogy füvet nyírt, ház körüli munkákat végzett lakhatásért.

Szóval a csúnya nő azért nem érzi magát csúnyának, mert társkeresőn bármikor talál magának szexpartnert. Akkor döbben rá, hogy hol a helye (de ahhoz is kell némi önismeret), amikor idősödve visszatekint az elmúlt éveire, évtizedeire, hogy tulajdonképpen egyik neki tetsző srác sem akart tőle semmi komolyat vagy totál defektes volt és itt van x évesen szingliként 50 alkalmi, 3 komoly meg 8 közepesen komoly kapcsolat után.

Ebben az életszakaszában már jobbra húzza a csúnya incel férfit is, csak akkor már késő.

Mert a csúnya incel férfi is végigjárta az önismereti utat, hogy fiatal korában komoly kapcsolatot akart, már egészen tiniként is el akarta kerülni tudatosan a tipikus párkapcsolati hibákat, ő az igazit kereste, nem csak mondta. Később egyre jobban lejjebb kezdte adni az igényeit, aminek vagy lett sikere, vagy nem, de végső soron ha lett is, nem illettek össze. Közben építette az életét, karrierjét, eljutott egy szintre, még ha fiatalon nagyon szegény is volt. És most már kellene annak a nőnek, aki évekkel ezelőtt rá se nézett?

Itt eldöntheti az incel, hogy feladja az önbecsülését és győz a kapcsolatfüggés, vagy marad az önbecsülése és ha már eddig kibírta, akkor nem most, ennyi évesen fog megalkudni, ha pénze lesz, még 60 évesen is lehet csinos 20 éves instamodell csaja. Ha meg nem, akkor ezzel a kiélt, lelki sérült nővel is csak egy olyan kapcsolata lenne, ahol egy bántalmazó hárpia lenne a nőből.

2022. márc. 16. 23:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!