Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt tanácsolják a sikerte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt tanácsolják a sikertelen férfiaknak hogy adják lejjebb az igényeik azok komolyan gondolják?

Figyelt kérdés
Komolyan gondolják hogy ha lejjebb adják az igényeik akkor azzal nem csapják be saját maguk és kiválasztott nőt is? Abban reménykedni hogy majd idővel megszereti a például duci csajt szerintem felesleges, ezzel csak becsapja szegényt és még saját magát is, egy életen át pedig nem lehet szerintem hazudni. Én már utasítottam vissza nőt annak ellenére hogy jól kijöttünk de nem vonzódtam hozzá, átverni pedig nem akartam.
2022. márc. 15. 18:03
 41/99 anonim ***** válasza:
7%

"Csak nyilván a jogcsorbítók, és azok akik a nők állami újraosztását kérik, sokkal hangosabbak és emiatt lesz a szónak egy nagyon nagyon negatív jelentése."

Én inkább azt látom, hogy tölcsérszerűen tömegesen terelitek a témát ebbe az irányba és egyetlen rossz, félreértelmezhető mondat és máris ráhúzzátok a sokadik magát incelnek vallóra is, hogy ő is szeretné a nők jogait csorbítani.

Sőt, egyenesen odáig mennek egyesek, hogy incel = nők jogait csorbító beteg állat, különben simán egyedülállónak hívná magát.

Nézd végig higgadtan az ilyen kérdéseket és akár jegyzeteld egy lapra, hogyan eszkalálódott a vita az első oldalról a 10. oldalra azzá, hogy már megjelent 1-2 nők jogait csorbító incel is, mert esetleg elege lett abból, hogy bármit is mond, minden egyes válaszát lepontozzák, csak mert ő mondja és megismerik a pipák alapján.

Amit meg még itt érdemes megjegyezni, hogy eleve sokkal több olyan ember van, aki az államtól vár a problémájára megoldást. Bármire, hiszen a fejlett világ államai ígéretet tesznek, hogy az állampolgárok problémáit megoldják. Mutass olyan (nem bukott) politikusi nyilatkozatot, ahol bárki azt mondja nyilvánosan, hogy az emberek oldják meg maguknak a problémáikat, az állam minimális adóterhekből a lehető leghatékonyabban, lopás nélkül garantálja a betonutakat, rendőrséget, mentőket, tűzoltóságot, alap egészségügyet, alap oktatást és slussz-passz? Az összes többit oldják meg maguknak a nép?

Úgyhogy nem kéne egyből Hannibal Lecterrel párhuzamba állítani azt, aki ilyen szocializáció mellett nő fel és nem gondol bele, hanem úgy gondolja, hogy ez így a nőknek is jobb lenne, mert így a csúnya nő mellé is kirendelne az állam egy csúnya férfit.

Ez ideológia, mintsem gonoszság. Főleg nekünk itthon nem kéne ennyire fikázni, amikor vannak szép számmal olyan embereink, akik a Kádár-rendszert sírják vissza meg a garantált bérlakásprogramot a garantált munkával vagy szociális segéllyel és az érte járó garantáltan magas bérekkel (vagy alapjövedelemmel) és persze az se baj, ha mellé van garantált árú rezsi, benzin meg csirkefarkát. A különbözetet meg majd állambácsi kipótolja pénznyomtatással, a lényeg, hogy a zsidó bankárokat távol kell tartani az országtól, mert akkor nem hozzák el zsákban sem a meleget, sem az inflációt.

Egy szóval olyan emberek, akiknek halvány fogalma sincs a világról, csak amit a számukra szimpatikus politikai oldal (kormánypárt vagy ellenzék, teljesen mindegy, egyformát fújnak csak pepitában) mondogat.

Mi olyan meglepő, hogy egyesek államilag garantált párkapcsolatot is szeretnének? Ennek semmi köze a feminizmushoz vagy annak elnyomásához, ennek a fejlett világ "mindent IS megcsinálunk helyetted, csak szavazz ránk" politikai korszelleméhez van köze.

"Ezzel szemben a femináci jelző konkrétan sérteni kívánja a beszélgetőpartnert"

Legtöbbször inkább a magát feministának valló, de valójában szélsőséges ideológia képviselőire szokták mondani.

Persze legalább annyira elcsépelt fogalom lett már, mint a szoci, libsi, komcsi, náci és még sok más. Ahelyett, hogy vörös posztóként kezeljük a szót magát, kontextusban kéne olvasni.

Mert a sz..r és a kaki is ugyanazt jelenti, csak ha túl sok a káromkodás egy szövegben, akkor hajlamosak emberek elsiklani a lényeg és a mondanivaló felett és elkönyvelni az egész szószedetet egy alpári valaminek.

2022. márc. 15. 20:49
 42/99 anonim ***** válasza:
87%
Leszarjuk, hogy lejjebb adod vagy sem. Csak ne itt sírjatok, hogy nem találtok nőt. Most mit vársz, mit mondjunk erre? Fejleszd magad - nem jó tanács. Add lejjebb az igényeid - ez se jó tanács. Akkor mit mondjunk?
2022. márc. 15. 21:27
 43/99 anonim ***** válasza:
8%
Ronda nője bárkinek lehet úgyhogy kérdező én a helyedben a ronda nőkön verném el a balhét. Hülyítsd aztán meg dobd őket, éld ki így a frusztrációidat.
2022. márc. 15. 21:35
 44/99 Laylah ***** válasza:
83%

"Akik azt tanácsolják a sikertelen férfiaknak hogy adják lejjebb az igényeik azok komolyan gondolják?"

Akik azt tanácsolják a sikeres nőknek, hogy adják lejjebb az igényeiket, hogy az incel-féléknek legyen esélye, azok komolyan gondolják? Mert az itt lévő hangos incelek ezt sérelmezik, hogy azok a nők, akik egyedülállóak épp, de volt már kapcsolatuk, csak most éppen nincs (egyeseknek az sem akadály, ha van), miért nem adják le az igényeiket annyira, hogy ők is beleférjenek. Tehát a nők adják lejjebb, de ha fordítva kerül szóba, akkor mégis hogy gondolják? Nem érzed a disszonanciát? Arról nem is beszélve, hogy valamelyik válaszban (nem tudom, ennél a kérdésnél volt-e egyáltalán) le volt írva, hogy a csúnya pasinak NEM KELL a csúnya nő. Sőt, maga a kérdés leírása is erről szól. Ha ti, incelként, sikertelenként, vagy csúnyaként nem adtok lejjebb, akkor a nőknek miért kellene?

"Azért vagytok ti nők felpontozva itt , mert egymás hülyeségeit pontozzátok fel, aki meg nem ért egyet veletek, azt le!"

Érdekes, pedig azt szokták mondani, hogy a gyakorin nincsenek is nők, nem még, hogy annyira számottevően sokan legyünk, hogy ilyen elsöprő eredményt produkáljunk.

"ez így a nőknek is jobb lenne, mert így a csúnya nő mellé is kirendelne az állam egy csúnya férfit."

De hát a csúnya férfinek nem kell a csúnya nő (erről volt szó fentebb), és a csúnya nőnek sem a csúnya férfi. Akkor mégis ki járna jól, ha egymáshoz lennének kényszerítve?

Alapvetően a legtöbben el vannak tévedve, mit jelent az, hogy "az igények lejjebb adása". Nem azt, hogy egyáltalán ne legyenek, hogy fogadjuk el, ha a másik heti egyszer fürdik, kirohadnak a fogai, gyűlöli a másik nemet, csak mert képtelen megszerettetni, elfogadtatni magát, stb. Hanem azt, hogy a "tökéletes pasi/csaj" listáról ne várjuk el, hogy minden egyes pont teljesüljön, elég, ha csak majdnem minden, vagy a többség, mert tökéletes ember nem létezik.

2022. márc. 16. 12:47
 45/99 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván nem vagy egy férfi szépség, ha nem tudsz ismerkedni. Na most, ha neked, mint ronda férfinek nem kell ronda nő, akkor egy szép nőnek miért is kelljen ronda férfi??????
2022. márc. 16. 12:52
 46/99 anonim ***** válasza:
72%

Én nem szoktam ilyet tanácsolni, de válaszolok. Én sem hiszem, hogy szándékosan, kényszerrel lejjebb tudja adni valaki az igényeit, valóban az lesz az eredménye, amit írtál. Önmagában nekem azzal semmi bajom, ha egy kövér pasi álmodozik Claudia Schifferről, nekem is bejön Jon Bon Jovi. Ezt inkább olyannak szokták tanácsolni, aki már itt sír, hogy jaj, de rossz az élete, magányos, sose lesz csaja, a teljes női nemet utálja azért, mert jótékonykodásból nem szexelnek vele stb.

Ugyanis igazad van, nem tudja mesterségesen lejjebb adni az igéyneit. Csakhogy a másik nem sem. Tőlük sem elvárható.

Az várható el egy embertől, hogy megpróbálja a lehető legjobbat kihozni saját magából.

2022. márc. 16. 21:08
 47/99 anonim ***** válasza:
47%

"#6 "lássuk be, hogy ő nem az osztály legszebbjének fog bejönni""

Amúgy ez sem biztos. Egyszer kialakult egy beszélgetés a barátaimmal, hogy járnánk-e mozgássérült férfival. Én azt mondtam, hogy ha helyes, az arca nincs eltorzulva, és nem nekem kell gondoskodnom róla, hanem ellátja magát, akkor nem érdekel, hogy például kerekesszékes vagy ki van csavarodva a lába, sánta, vagy siket. Más meg azt mondta, hogy neki ez már fura. Egyébként ismerek olyan tolószékes fiút, akinek az arca is el van deformálódva, egyedül egy küszübün sem tud átmenni. Randira hívott egy csinos lányt, aki elutasította, de később összejött egy kövér lánnyal. Hogy most ez neki mennyire jó, enm tudom, sajnálom szegényt, nem tehet az állapotáról.

2022. márc. 16. 21:14
 48/99 anonim ***** válasza:
Bocs az elírásokért.
2022. márc. 16. 21:14
 49/99 anonim ***** válasza:
69%

"államilag garantált párkapcsolatot is szeretnének"

Te olvasod is, amit írsz? Senkit nem kényszeríthetsz arra, hogy olyannal legyen, akivel nem akar. Soha a büdös életben senki nem fog neked ilyent garantálni. EL sem tudom képzelni, hogy pattanhat ki valaki fejéből ilyen beteg ötlet.

2022. márc. 16. 21:15
 50/99 anonim ***** válasza:
56%

""ez így a nőknek is jobb lenne, mert így a csúnya nő mellé is kirendelne az állam egy csúnya férfit.""

Mucuka, ha kellenél a csúnya nőnek, akkor most ott lenne melletted. Ha meg nem kell neki, akkor nem fog vele lenni.

2022. márc. 16. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!