Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek magabiztosabb a lányokkal?
Ma 2 ismerősömmel elmentünk iszogatni, és az este folyamán odaültünk kettő lányhoz beszélgetni.
Alapjáraton úgy gondolom, hogy értelmesebb, műveletebb vagyok mindkettőjüknél, hiszen én vagyok az egyetlen diplomás közöttünk, többieknek érettségije sincs. (Bár a lányoknak bekamuzták, hogy ők is egyetemisták)
De annyival magabiztosabban tudták előadni magukat, hogy kb láthatatlan voltam a lányok számára. Hogyan lehetne ezen változtatni, hogy ne legyek ennyire gátlásos, legyen elég önbizalmam, magabiztosságom a lányok körében is?

Egyrészt, az értelmesebb/műveltebb közel sem azt jelenti hogy megszereztél egy papírdarabot amit már az emberek 90%-ának odaadnak csak úgy. Mondom ezt mesterdiplomásként, szóval belelátok kicsit a rendszerbe és nem csak valami gyűlölködő közmunkás vagyok :D
Ha meg lányokkal beszélsz akkor úgysem ez a lényeg, vagy legalábbis az elején biztos nem, mikor egy random bulihelyen odaültök. Viccesnek kell tényleg lenni, magabiztosnak, érdekesnek, plusz ha többen vagytok kevesebb lányra akkor ezeket jobban kell csinálnod mint a többiek. Én ebbe anno úgy jöttem bele, hogy tettettem a magabiztosságot, elképzeltem milyen egy magabiztos ember és színészkedtem. Mostanra meg már nem kell színészkedni, megy magától is. Tipik példája a "fake it 'til you make it" hozzáállásnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!