Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált hölgyek, működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált hölgyek, működhet hosszú távon egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Férfiként egyedül nevelem a gyermekemet. Próbáltam komoly párkapcsolatot kialakítani, de sajnos nem ment. Elköltözni nem tudok, hozzám pedig a párom nem tudott költözni több okból sem. Így kevés volt az együtt töltött idő, jöttek a problémák, egyikünknek sem volt jó már.

Nem vagyok fiatal, túl vagyok a 40-en, nem akarok már újra családot alapítani.

Arra gondoltam, hogy ebben az élethelyzetben egy olyan fajta kapcsolatot tudnék élni, ami kötetlenebb, ami mellett tudjuk élni a gyerekkel a saját életünket. A párom pedig kvázi barát lenne jelen az életében, nem pedig mint pót-anyuka.

Tudom, hogy a nők fejében ennek hallatán felvillan a piros lámpa, hogy csak ingyen szexet akarok ilyen körmönfont módon. Való igaz, a szex tényleg hiányzik, de nem szexkapcsolatot szeretnék. Csak egy lazább kapcsolatot, ahol nem költözünk egymáshoz, nem kell a gyerekeknek alkalmazkodnia életvitel-szerűen a másik félhez. Én tudok úgy szeretni egy nőt, hogy a szabadidőnkben együtt vagyunk, csináljuk a dolgainkat közösen, segítünk egymásnak. Nekem a nagy szerelem már nem hiányzik és nem is tudnék sülve-főve együtt lenni valakivel, már csak azért sem, mert feladataim vannak a gyerekkel.

Egy ilyen kapcsolat vajon opció hosszútávon pl. egy elvált nő számára, aki szintén egyedül neveli a gyerekét, gyerekeit, vagy csak az én agyszüleményem és valójában nem működhet?

ma 06:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudod oldani a gyerektől, hogy legyen szabadidőd? Van segítség, aki vigyáz rá?
ma 07:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Elvált nőként kerestem hasonló kapcsolatot, de feladtam.

Elsődleges szempont, hogy a másik a közelben lakjon, hiszen egyikünk sem szeretne költözni. Ez igencsak lecsökkenti a potenciális partnerek számát. Ha még egyéb paraméterek alapján is keresgélek, amik számomra fontosak, például nemdohányzó, nem iszik rendszeresen, stb, akkor nagyjából ki is esett mindenki 15-20 km-es körzeten belül.

Jön még hozzá az eltérő munkarend, egyéb elfoglaltságok, és máris ott tartunk, hogy hétköznap alig maradna idő egymásra, jóformán csak este. Hétvégén meg ott vannak a gyerekek, és ha csak nem akarunk nagy közös családi programokat, akkor az is kiesett. Amennyiben elképzelhető, hogy a gyerekeknek is el kell egymást viselni egy légtérben, az felvet újabb problémákat. Például, hogy a partnernek milyen korú gyereke van, mennyire egyeznek a nevelési elvek (magyarul más neveletlen kölykét nem fogjuk elviselni, bocsi), mennyire elkerülhető az én gyerekem-te gyereked, főleg a fegyelmezés során. Egyszerűen túl komplikált.

Vajon 20 km-es körzeten belül hány ilyen (esetemben) férfi lehet? Nos: nulla.

Másrészt meg nőként nagyon is az a tapasztalatom, hogy a férfiak esetében a barátság extrákkal nagyon is csak a szexet jelenti érzelmek és sallangok nélkül. Azt hiszik, hogy minden reggel a jó reggelt, szépségem, hogy aludtál sablonüzenet bőven elég, este meg menjek át dugni, van egy üres fél órája. Aztán halálosan besértődik, mikor elküldöm a p..ba, a frigid qurvától kezdve minden vagyok, ha nekem ennél több érzelem kell.

Túl sok a macera, a buktató, a végén megint csak én sérülnék érzelmileg. Egyszerűen nem éri meg.

ma 07:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz elköltözni?
ma 07:25
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Pedig ez csak szex amiről te beszélsz. Ha csak szexet akarok akkor keresek egy független gyerek nélküli partnert.
ma 07:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért nem akar/tud költözni a kérdező, mert gyerekesként feladni az eddigi felépitett életét nem volna egyszerű. A nők is kétszer meggondolják, ők költözzenek valakihez vagy hozzájuk az új partner. Amit tanácsolnék, attól, hogy a volt párod nem költözött hozzád, lehet más még bevállalná. Ilyen kapcsolatot, amit te keresel, nagyon nehéz volna hosszútávon szerintem fenntartani, az okokat már jól vázolták előttem. Úgy érzem, igazából alkalmazkodni valakihez már nincs kedved se türelmed.
ma 08:31
 6/13 A kérdező kommentje:

A csak szex az csak szex. Én nem erről írtam. Vannak szabad hétvégéim, szabad napjaim. Fontos az elérhető közelség, egy fél órás autózás után talán hétköznap, ha a munkarendünk megengedi, lehet 2-3 órát értelmesen eltölteni hétköznaponként is. Vagy az a baj, hogy szeretnék intim kapcsolatot is? Ha nem költözünk össze, akkor csak szexelni lehet az együtt töltött időben? Nem hinném.

ma 08:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy gyereket egyedül nevelő férfi esetében a szabadidős laza kapcsolat tenylegcsak szexkapcsolat lehet, hiszen a hétvégéid sem szabadok. Én is csak azt a megoldást látom neked, ha akar olyan nő, aki egyedül vagy a saját gyerekével osszekoltozik veled. Normális kapcsolatot nem fogsz tudni kialakitani enélkül.
ma 08:34
 8/13 anonim ***** válasza:
A helyzeted megértem, ellenben azért normális ember úgy indul neki mindennek, hogy azzal haladni szeretne, hogy tart valahova. Erről a langyos húgy-megoldásról ez meg legkevésbé sem mondható el.
ma 08:38
 9/13 anonim ***** válasza:
6-biztos van olyan, akinek a lopott pár óra elég, nekem ez nagyon kevés lenne.
ma 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Simán. A barátnőmmel így vagyunk. Otr is, itt is 2 gyerek. Nem vagyunk sülve főve együtt, de amikor igen, akkor jól érezzük magunkat.

48f 50n

ma 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!