Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált hölgyek, működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált hölgyek, működhet hosszú távon egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Férfiként egyedül nevelem a gyermekemet. Próbáltam komoly párkapcsolatot kialakítani, de sajnos nem ment. Elköltözni nem tudok, hozzám pedig a párom nem tudott költözni több okból sem. Így kevés volt az együtt töltött idő, jöttek a problémák, egyikünknek sem volt jó már.

Nem vagyok fiatal, túl vagyok a 40-en, nem akarok már újra családot alapítani.

Arra gondoltam, hogy ebben az élethelyzetben egy olyan fajta kapcsolatot tudnék élni, ami kötetlenebb, ami mellett tudjuk élni a gyerekkel a saját életünket. A párom pedig kvázi barát lenne jelen az életében, nem pedig mint pót-anyuka.

Tudom, hogy a nők fejében ennek hallatán felvillan a piros lámpa, hogy csak ingyen szexet akarok ilyen körmönfont módon. Való igaz, a szex tényleg hiányzik, de nem szexkapcsolatot szeretnék. Csak egy lazább kapcsolatot, ahol nem költözünk egymáshoz, nem kell a gyerekeknek alkalmazkodnia életvitel-szerűen a másik félhez. Én tudok úgy szeretni egy nőt, hogy a szabadidőnkben együtt vagyunk, csináljuk a dolgainkat közösen, segítünk egymásnak. Nekem a nagy szerelem már nem hiányzik és nem is tudnék sülve-főve együtt lenni valakivel, már csak azért sem, mert feladataim vannak a gyerekkel.

Egy ilyen kapcsolat vajon opció hosszútávon pl. egy elvált nő számára, aki szintén egyedül neveli a gyerekét, gyerekeit, vagy csak az én agyszüleményem és valójában nem működhet?

ma 06:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan nő ismerősöm, aki pont ilyen kapcsolatot keres. Elvált, van már két nagyobb gyereke, ő már nem akar senki férfival együtt élni, szereti a saját életterét és ragaszkodik is ahhoz, hogy mindenkinek legyen meg a saját egzisztenciája és ne kelljen ennyire alkalmazkodni egymáshoz. Viszont vágyik arra is, hogy legyen egy fix párja, akivel monogám kapcsolatban vannak, "randiznak", néha egyiküknél/másikuknál alszanak, de amúgy mindenki él szépen a saját otthonában. Nem csak szexet akar, rendes érzelmi elköteleződést is, csak már nem gondolkodik olyanokban, hogy közös kassza meg házasság, gyerek meg már amúgy sem jönne szóba, ő már ötvenes éveiben van és részéről letudta. Még nem járt sikerrel, bár voltak már kapcsolatai. De ezek szerint minden zsáknak létezik a foltja, csak meg kell találni, hajrá!
ma 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Nálam a pár órára összejárás tini korban kifutott dolog. Hiába mész vele ide-oda, egy huszadrangú senki szerepét senki nem vállalja.
ma 09:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit te keresel azt szokták manapság mingli kapcsolatnak nevezni, ami azzal egyenlő, párként együtt vagytok, összeköltözés nélkül. Az más kérdés, ilyet hány ember keres, de van, akinek ez megfelel, főleg 50 után.
ma 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:

10 év után is összeköltözhettek, ha a gyerekek felnőnek.

Nem könnyű, de meg fogod találni azt az embert, aki a hosszútávú célért lemond a rövidtávú együttélésről.

Nekem is sikerült.

ma 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!