Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/505 anonim ***** válasza:
94%
Buktam* áhh, autocorrect
2022. márc. 18. 11:22
 252/505 anonim ***** válasza:
2%

Az is téveszme, hogy az incelek ne cselekedtek volna. Ok-okozat. Ne feledkezzünk meg mi tette az incel incellé. Milyen tapasztalatok, milyen folyamatok, hány visszautasítás stb. Persze ezt mind az ő nyakukba lehet varrni, hogy mindezért ők a felelősek, de ha belegondolsz, egy Chad akármilyen idióta, bunkó, jellemtelen, odamegy 10 nőhöz abból 5 simán megvan neki, még ha a legrosszabb dumája is van.

Ugyanakkor online. Nem kapsz matchet!

Ha retusált képet teszel ki vagy nagyon előnyös fényviszonyost, és összehozol egy randit, akkor elsőnrandi után többet nem hallasz a nőről.

Ez genetikafüggő és igen, szerintem is fasiszta, náci rendszerben élünk és csak ezért történhet meg ilyen szintű kirekesztés, megalázás, elnyomás. A rossz genetikájúak nagyjából már 12–14 éves koruk óta tapasztalják. De persze minden egyes egyedül az ő hibájuk amiért mindenki beléjük rúg!!!

2022. márc. 18. 12:10
 253/505 anonim ***** válasza:
97%
252: te a saját kategóriádban keresel nőt?
2022. márc. 18. 12:12
 254/505 anonim ***** válasza:
4%

253

Ezt hogy érted? Mi az, hogy kategória?

2022. márc. 18. 12:14
 255/505 anonim ***** válasza:
65%

254:

Pl. Ha te gyári munkás vagy akkor beéred kasszàs Julcsival?

2022. márc. 18. 12:18
 256/505 anonim ***** válasza:
92%

Isten ments, hogy védjem az inceleket, de van nem egy ismerősöm, ahol az asszony 5x többet keres, mégis szeretik egymást. Reggel az asszony megy a magánklinikára, az ember meg az unixba melózni.(konkrét példa)

A vonzalom egy megmagyarázhatatlan, logikátlan dolog, ha tetszik ez valakinek, ha nem.

2022. márc. 18. 12:21
 257/505 anonim ***** válasza:
93%

Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni nőként.

Nem tudom, mit vártok egészen pontosan és kitől.

Nekem egyetlen egy életem van, és 100%-ig biztos, hogy nem azzal fogom tölteni, hogy bólogatok, hogy milyen szörnyűek a ti problémáitok, és mondjuk összejövök veletek, csak, hogy jó legyen nektek. Undorodom attól, hogy az incelek egy elég nagy része oké lenne azzal, hogy ő nyálcsorgatva élvezi a testem (a testem, amiben 5 évnyi, heti 8-9 óra munkám van), amíg én nem érzek semmit. Az, hogy kihez vonzódom, nem döntés kérdése, nem lehet kierőszakolni. Ha valaki nem tetszik, nem kívánom vele a szexet, nem fog benedvesedni a puncim, nem fogok róla ábrándozni, stb. Én pedig sajnálom (dehogy sajnálom), de úgy szeretnék szexelni, hogy vágyom a dologra, felizgulok a társamra és nagyokat élvezek. Nem fogom becsukni a szemem és úgy tenni, mintha társasan maszturbálnék, hogy talán legyen orgazmusom. Rövid ehhez az élet. Undorító, hogy ezt bárkitől is ezt várnátok.

Ja, és szerelmes sem leszek olyanba, aki nem tetszik, maximum baráti szeretetet érezhetek. Olyanba sem leszek szerelmes, aki jól néz ki, de lelkileg nem passzolunk. Kizárólag olyannak lehet köze hozzám, aki megfelel mindkét téren.

Gőzöm sincs, hogyan várhatjátok, hogy bárkit is érdekeljen a ti problémátok, mikor titeket sem érdekel senkié a sajátotokon kívül. Sőt, nem egyszer volt olyan, hogy a ti incel fajtátok 0 empátiával viszonyult az én problémáimhoz, múltbeli sérelmeimhez.

2022. márc. 18. 12:29
 258/505 anonim ***** válasza:
90%

#252: Ne rinyálj már. Van egy rakat randa férfi aki boldogan, társ mellett éli az életét.

Érdekes, a ronda nőket lesz.arjátok, meg minden mást is, egyedül csak dugni akartok, kötelezettség nélkül, és még ti papoltok empátiáról.

SENKI nem fog veletek empátiából dugni. A prostik sem. Ők pénzt kérnek.

2022. márc. 18. 12:34
 259/505 anonim ***** válasza:
3%

256

Nem megmagyarázhatatlan. Genetika függő.

Ha modell Szandrának bejön gyári melós Chad nagyon akkor egyszerűen összejönnek.

Annyi ilyen példa van, hogy eltérő anyagi hátterű és szakmájú ember összejön, hogy nem is értem hogy gondolhatja valaki ezeket a kategóriákat komolyan.

A genetikai alapú kategóriák más tészta. Azt már könnyebben fel lehet fedezni, hiszen a párok többsége tök ugyanúgy néz ki. Ami feltűnően eltérő az csupán a vékony pasi duci nő felállás. Nyilván nem tűnnek egy kategóriásnak de mégis nagyon sokszor lehet ilyent látni.

2022. márc. 18. 12:36
 260/505 anonim ***** válasza:
2%

257

Senki nem akar veled összejönni.

Itt arról van szó, hogy amellett, hogy kidugják magukat Chaddel, a nők jótékonykodhatnának is segíteni akarás céljából. Tehát dugnak heti 8-szor Chaddel nagyokat élvezve, és kétszer incellel, szeretetből, segítő humanitárius célból. Ki is lennének elégülve és jobban is éreznék magukat mert jót tettek, segítettek embereken.

2022. márc. 18. 12:43
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!