Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
"Ha te azzal hencegsz, hogy te választhatsz, és kiváltságos helyzetben vagy (úgy, hogy semmit nem tettél érte), míg nekem nem hogy választásom nincs, hanem esélyem sincs egyáltalán, akkor erre mást nem tudok mondani."
Semmilyen "kiváltságos" helyzettel nem élek.
Összejöttem fiatalon egy sráccal (azóta FÉRFI), aztán vele vagyok lassan 10 éve, hagyományos, monogám, szerelemre, szeretetre alapuló kapcsolatban.
Soha nem voltam Tinderen vagy egyéb hasonló platformon és soha nem volt sem egyéjszakás kalandom, sem szexkapcsolatom.
Nem úgy írom, mintha ezeket ne tehetné meg bárki, vagy mintha ezekkel gond lenne, csak felhívom a figyelmet arra, hogy olyanokon is áttaposnátok, akik semmi rosszat nem tettek még a ti beteg világképetek szerint sem.
Bár lassan ott tartunk, hogy az már bűn, ha valaki vonzódik a társához.
Ja, és de, tettem érte, hogy lehessen normális kapcsolatom és összejöhessek épkézláb férfival és meg is tudjuk egymást tartani.
Már írtam korábban, mögöttem rohadt sok önfejlesztés és küzdelem áll. Az életem minden egyes területébe tettem energiát. Tanulásba, a személyiségem fejlesztésébe, a párválasztásba, a kudarcok feldolgozásába és végül a testembe is.
Ha szétmennénk a párommal, akkor is teljes mértékben oké lenne, ha nekem tetsző, igényes és sikeres férfiakkal akarnék ismerkedni, pont azért, mert tettem érte, hogy méltó partner lehessek.
De te csak úgy szétbarmolnád bárkinek a normális kapcsolatát, csak mert te egy selejt vagy.
300
Haha, kiszámítható volt, hogy miután a “csak magadnak köszöheted, hogy nem kapsz nőt” kamudumátok nem vált be akkor már a szex fontosságát kezditek bagatellizálni és a sorsunkat hasonlítani haborús övezetben élőkhöz. Mennyire szánalmas. De tessék, akkor élj szexmentesen önként 10 évet! Hisz nem fontos amúgy sem! Csak mi hisztis pisisek állítjuk azt!
301
“Bár lassan ott tartunk, hogy az már bűn, ha valaki vonzódik a társához.”
Ha a vonzalom egyenlően lenne elosztva senki nem foglalkozna vele.
“De te csak úgy szétbarmolnád bárkinek a normális kapcsolatát, csak mert te egy selejt vagy.“
Tehát nem csak, hogy beismered, hogy genetikai selejtnek tartod a közösséget de még jól beléjük is rúgsz amiért szeretetre, társra, szexualitásra vágynak.
"amiért szeretetre, társra, szexualitásra vágynak."
Én már felvettem az egyik válaszban, hogy kikéne fejleszteni a homogént, injekcióval beadni és ti incelek összejöhetnétek egymással..meg is lenne oldva a szeretet, szex és társ hiány..
"Én meg még mindig szabadon dönthetek arról, hogy kivel szeretkezek és kötöm össze az életem."
vs.
"ti incelek összejöhetnétek egymással."
xDDDDD
Mekkora viccek vagytok, te jó ég.
#303: Milyen közösségről is beszélünk? Nincs semmilyen közösség, bohócok vagytok.
Az meg, hogy a szánalmas megnyilvánulásaid után azt próbálod beállítani, hogy te csak szeretetre, társra vágysz külön szánalmas. Ha nem egy unatkozó troll vagy, kezeltesd magad sürgősen, mert beteges amit itt művelsz.
Ti vagytok a viccek, és mellé elmebeteg mocskos szemetek, amiért szerintetek jogos másokat bántani, akár lemészárolni, sunyiban fogdosni mert nem titeket párnak.
Mondom, nem az a problémátok, hogy nem állnak le veletek a 3/10-es, szingli, epekedő nők, hanem tönkre akarnátok tenni már meglévő párokat.
Mert milyen alapon? Mit akartok? Egy nő legyen egyszerre több férfival kapcsolatban? Esetleg majd ti összepárosítjátok az embereket, ki kivel legyen?
Nem azzal van a probléma, hogy szeretetre, társra, szexre vágytok, hanem az, hogy mástól vennétek el és nem foglalkoztok azzal, hogy a másik akarja-e. Egy ilyen dologhoz két fél beleegyezése kell.
Ja, és a szeretetről fogalmatok nincs, én a helyetekben le se merném írni ezt a szót.
Nem génselejtek vagytok, hanem mentális selejt véglények. A legalja.
307
“Nem azzal van a probléma, hogy szeretetre, társra, szexre vágytok, hanem az, hogy mástól vennétek el és nem foglalkoztok azzal, hogy a másik akarja-e. Egy ilyen dologhoz két fél beleegyezése kell.“
Ti nem szerelemkapcsolatban vagytok hanem genetikai kapcsolatban. Ezt ellenezzük tiszta szívből. Ez ellen küzdünk azért, hogy annak jusson ki a minden jóból a legnagyobb arányban aki a legjobban megérdemli!
308
Jó lenne eldöntened, hogy a genetikai selejteket gyűlölöd tiszta szívből vagy a mentális betegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!