Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
320
Na, király. Akkor eljutottunk oda, ahonnan indult az egész, hogy megfogalmaztam egy kérést: hagyjatok békén, nem akarom, hogy közöm legyen hozzátok, ne nyúljatok hozzám, sem a páromhoz, és senki máshoz sem, ami nem akarja. Ezek szerint nem lesz nehéz. Ennyi.“
Persze. Mi is úgy gondoltuk, hogy az adakozás jó szívvel történne, meggyőződésből, segítő szándékból.
Meg nem akarunk erőszakolni nőket, Istenem.
Csak szemléletváltást, hogy milyen előnyei lennek a társadalom számára annak, ha megszüntetnénk a szexuális frusztrációt társadalmi szinten.
322
Én sem diszkóztam, "Chad-eztem". Volt 18 és 21 éves korom között 2 párkapcsolatom, az egyik tartott kb. 10, a másik 6 hónapig, nem működtek, 21 évesen pedig megtaláltam azt, aki azóta is a párom. Soha nem voltam Tinderen, sem egyéb netes társkeresőn. Kb. minden férfinak megadtam az esélyt a beszélgetésre, sokaknak a randira is. Mint írtam, szexkapcsolatom és egyéjszakásom sem volt.
Everlast(318):
Egy ember meg elkezdte a zsidókat legyilkolni európaszerte, mégsem lett reprezentatív példa.
A gondolatmeneted alapján nem a nőket kéne köteleznetek, hogy hozzátok érjenek, hanem ki kéne pusztítanotok chadeket. Úgy lenne igazságos, mert nagymamád is szenvedője volt a szituációnak.
"ki kéne pusztítanotok chadeket."
Úgy mondod, mintha nekünk ez nem jutott volna eszünkbe. :D
Kipusztitjak azok magukat.
40 eves korukra romhalom az osszes.
37F incel
Akkor feszegessétek le az ujjatokat a nőkről nagyon gyorsan.
Meg felejtsétek el, hogy nekik kéne empátiából veletek lenni.
A chad a gond, csillagot nekik és mehetnek a táborba. Idióta...
VELETEK VAN A GOND! Rögzítsétek.
"Megvárjátok, még az egyik sorstársatok tököt növeszt, és elkezdi az egészet, arccal és névvel?"
En, ha most fiatalabb lennek, elkezdenem. Amikor en 20 eves voltam, YouTube sem volt :)
De aztan lehet, hogy a vegen en fogom elkezdeni, majd meglatjuk....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!