Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
""beteg lelkűek vagytok"
Az lehet, de nem így születtünk, ez kialakult valaminek a hatására. Na itt az okok feltárása az, amiről senki nem mer beszélni, mert akkor szükséges lenne azt is elismerni, hogy az inceleknek márpedig bizonyos kérdésekben igaza van. Helyette ki kell őket zárni mindenféle párbeszédből, így lehet garantálni, hogy soha nem derül ki, hogy a rendszerben is vannak alapvető hibák."
Nem nekem írtad a választ, egy új válaszoló vagyok, mielőtt kombinálni kezdesz. De komolyan, millió ember van, akit bántanak fiatalon, mégse lesz unok falbék. Ennyi erővel szegény Hitlerke, hát szigorú apja volt meg a művészeti suliba sem vették fel. Rendezzünk neki gyűjtést. Ha valaki szemét veled, nem kötelességed a mélyére ásni, hogy mi baja lehet, miért ilyen. Nem kell mindenki lelkét istápolnom, ez a saját felelőssége. És nem, nem lesz mindenki szemét, megkeseredett vagy pl. iskolai lövöldöző. Ismerek több olyan embert, akit kiközösítettek, van, akit vert az apja, mégsem bántanak másokat vagy gyűlölködnek. Nem kötelező vagy magától értetődő, hogy egy seggfej lettél.
Azon kívül hadd kérdezzem már meg a következőt. Nem kapcsolódik közvetlenül az itteni válaszokhoz, de kb. a válaszok feléig jutottam, és ott még arról van szó, hogy csak a külső számít, hiába jó a belső. (Mondjuk nem tudom, a belső hogy lenne már jó...) Szóval ha tényleg csak és kizárólag a külsőről beszélünk, hadd kérdezzem már meg, hogy ti pontosan, pontokba szedve mit tettetek ezen a téren?
Mert én nem vagyok egy Claudia Schiffer. Nyilván az nem is leszek, de az alábbiakat teszem azért, hogy a helyzet megváltozzon:
- fogyókúrázom
- rendszeresen tornázom
- van egy mozgásszervi problémám, ami miatt sajnos leszűkül az általam űzhető sportok száma, de 70.000 Ft-ért vásároltam egy olyan edzőcuccot, amit a hozzám hasonló betegségben szenvedő emberek is biztonsággal használhatnak edzésre
- életem legelső fizetéséből otthoni végleges szőrteleítő gépet vettem, amit a hasamon, a bikinivonalon és az államon használok
- elmentem bőrgyógyászhoz, és az általa ajánlott arctisztítón kívül még sok mást is kipróbáltam, ami amúgy sok pénze került, és kizárólag netről lehet rendelni, de végül is sokat segít az arcbőrömön
- utánaolvastam a neten szépészeti dolgoknak, pénzt költöttem erre
- foglalkozom a hajammal
- elmentem színtanácsadásra, és megtudtam, milyen az én színtípusom, milyen színű ruhák állnak jól nekem, és a teljes ruhatáramat átválogattam eszerint
- találtam egy cipőmárkát, ami a mozgásszervi betegségben szenvedő embereknek is gyárt elegáns ciőket
- vettem otthonra szobabiciklit, és használtam is, jelenleg mást sportolok
- vettem 2 könyvet, ami a fogyás pszichológiájáról szól, és elolvastam Almási Kitti egy írását a fogyókúráról (ezek igazi pszichológusok munkái, tanulmányokon alapulnak, többnyire kognitív pszichológia, nem ilyen "Béla nyolc tanácsa, hogyan csajozzunk" és társai)
- elmentem pszichológushoz, akihez alapvetően NEM emiatt mentem, hazudnék, ha azt mondanám, de sokat segített a szorongásaim leküzdésében is
- a cukros üdítőket vízre cseréltem, és mostanában többet gyaloglok
- sajnos nagyon gyenge a körmöm, és utánanéztem, hogyan ápoljam, mit csináljak, hogy nekem is szép körmöm legyen, kértem ebben is segítséget
- egy időben használtam hajhullás elleni sampont
- elmentem bőrgyógyászhoz az intim borotválás miatti szőrtüszőgyulladás miatt, használtam rá antibiotikumos krémet
- utánanéztem, miért öregít minden smink, és kiderült, hogy akiknek meg van ereszkedve a szemhéjuk, mint nekem, azoknak másfajta smink áll jól, ezt korábban nekem nem mondta senki
- gondolkodom rajta, hogy az egyik fülem, ami eláll, hátravarratom
- szemműtétem volt, letettem a szemüveget
- rendszeresen járok fogorvoshoz, nem csak akkor, amikor már csúnyák a fogaim, nagyon figyelek az ápolásukra, mert sajnos sok tömött fogam van (ami természetesen nem látszik)
Most ez nem dicsekvés, de komolyan, áruljátok már el, mi az a k*rva nagy dolog, amit ti nem tudtok megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!