Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
"De azért a szögletes fejhez ragaszkodsz. És még te rágsz be amiért felszólalunk azok, akiknek nem ilyen a fejük."
Semmi, de semmi közöd ahhoz, hogy ki hogyan választ párt. A legnagyobb baj a fejeddel pedig nem a formája, hanem az, hogy ostobaságokkal van tele.
Amúgy ja, mi közöd ahhoz, hogy kinek mi tetszik? Ha valakinek szögletes fejű párja van, akkor már nem szerethetik egymást?
Nekem is volt olyan párom, akinek szögletes volt és még a szeme is mandulavágású volt, a mostani páromnak meg mint írtam, ovális feje van és nagy őzikeszemei.
1., Az egyenlőség nem ezt jelenti. Nem azt jelenti, hogy mindenki vezethet autót (például a vakok nem vezethetnek), hanem hogy mindnekinek (aki egészséges) megvan a lehetősége megtanulni vezetni, de ha erre képtelen, akkor kivágják a francba.
2., Ha adnék neked esélyt, tehát elmennék veled randizni, és csak utána derülne ki, hogy szerintem például ronda vagy vagy buta vagy nem illünk össze, az neked miért jobb?
"Ha adnék neked esélyt, tehát elmennék veled randizni, és csak utána derülne ki, hogy szerintem például ronda vagy vagy buta vagy nem illünk össze, az neked miért jobb?"
Mert ez egy korrekt folyamatnak az eredménye, ahol nekem is volt esélyem bizonyítani. Jelenleg férfiak tömegei EL SEM JUTNAK odáig, hogy bizonyíthassanak. Ezzel van a baj. Mondhassa azt egy átlagos, vagy valamivel átlag alatti férfi, hogy itt vagyok én, messze vagyok a tökéletestől, de nincs bajom magammal, szerintem menthetetlenül ronda sem vagyok, a saját szintemen hadd legyen már nekem is esélyem. Ez teljesen korrekt mondás, mégis mi baj van vele?
425
A nőknek is joguk van szabadosan élni de visszaélnek vele nem érted?
Hogy lehet, hogy ugyanazzal a 10% pasival akar baszni az összes lúvnya?
Ilyen eloszlás mikor volt még a történelemben????
429
Nem a nőkért, a helyzet miatt :)
Kicsit paradox tudom, hogy kellenének a nők de nem ilyen formában, ilyen nők :)
Hanem amilyen nők a mesében, romantikus regényekben stb vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!