Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
458-as:
És volt is részed megalázó visszautasításban?
459
Hát, ha párkapcsolatban élő nőkhez ment oda, és le véglényezte a pasiját amiért őt választotta...(erre példa 450-es válasza), akkor én el tudom képzelni, és azt is mondom hogy akkor teljesen joggal voltak vele bunkók..
461
Online szinte totális sikertelenség, néhány ázsiai vagy afrikai, állampolgárságban utazóval írtam csak.
Élőben elhúzzák a szájukat amikor rám néznek. Így nyilván nem mentem még oda szórakozóhelyen például mert nem látom értelmét. De láttam hogyan viselkedtek más béna külsejűvel ha azok elkövették a hibát és odamentek.
Egy csinosabb nőnek elképesztő sérelem, ha egy béna srác be mer próbálkozni ezért úgy érzi valahogy tudtára kell adnia, hogy a fajtája soha ne próbálkozzon csinosabb nőknél. Ennek egyik módszere a trauma okozás.
462
Te egy akkor idióta buta nőszemély vagy, semmit nem fogsz fel abból ami le van írva és mellébeszélsz folyton.
465
Magaból indulsz ki? Örvendj, hogy érzéktelen vagy. Nekem mind a mai napig él bennem az összes ilyen trauma.
467
Miért, szerinted akkora nagy buli ha azt mondják neked, hogy csúnya vagy?
Nem rombolja szét az önbizalmadat szerinted?
De egyébként is minek mennék oda egy olyan nőhöz aki rám sem mosolyog, rám sem néz? Nonszensz!!! Biztos visszautasítás. Meg le kell nyűgözni szöveggel, de a fasz fog versenyezni a figyelméért. Ember vagyok és egy ismerkedés legyen ne legyen már egyoldalú. Mintha én lennék a diák akit a tanárnő vizsgáztat. Nevetséges.
468-as:
Márpedig elhiheted, hogy mi nők nem fogunk random idegeneknek mosolyogni.
469
De fogtok, ha helyes. Idegeneknek. Vagy legalábbis 5 percig tartjátok a szemkontaktus, lényegében ti szeditek fel nem ő. Mindig a nő választ, sosem a férfi, ezt már apám is megmondta. Ha nem akar a nő akkor semmit nem tehetsz. Apám (aki furcsa mód jóképű volt nagyon, nem mint én) azt mondta, hogy neki sok nője volt de sosem kellett neki azon fáradoznia, hogy felszedje őket, mindig a nők szedték fel őt. Tehát csak jól kell kinézni, nem nagy kunszt az ismerkedés. Ez a kérdés most a csúnya férfiakról szól tehát nyilván csúnya férfiakra nem mosolygnak de nem is tartják a szemkontaktust velük. Tehát semmi értelme odamenni úgyis elküldene. Még mindig én vagyok a hibás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!