Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
Egyébként a legjobb pasi recept 2022-ben, többek között baráti körömben való körültekintés alapján:
Magas, szögletes fejű pici szemű, szemet majdnem súroló hajkoronájú alacsony homlokú, küzdősportoló, nárcisztikus személyiségű, empátia hiányos, magas agresszivitású, lehetőleg krónikus munkakerülő, ügyeskedő, nem tisztességes munkából élő, manipulatív és hangadó egy tásaságban.
Amúgy erről az incelgyűlöletről...ők is elég sok mindenkit utálnak. A ronda nőket, mert undorítóak, az átlagos nőket, mivel nekik jóval a szintjük feletti pasi kell, a szép nőket, mert aranyásók és nagyigényűek, a vonzó sikeres férfiakat illetve azokat az átlagosokat akiknek van 1-2 szexre lehetőségük..
Mi pedig csak abból tudunk következtetést levonni, amit tapasztalunk..és az idáig nem túl pozitív...tehát ok-okozat.
Ráadásul az inceleknek még csak nyomós indokuk sincs arra, hogy miért utálkoznak. Az, hogy nem jutnak szexhez, nem egy nyomós indok, mert ez senkinek nem jár alanyi jogon, a visszautasítások pedig az élet velejárói..
Ti nem esélyegyenlőséget akartok, hanem eredményegyenlőséget. Ez kb azt jelentené más területen, hogy ha jelentkezik 10 képzetlen ember sebésznek, ugyanúgy felvegyék az állásra. Ilyen pedig nincs. Az esélyed megvan, hogy olyan ember legyél, akit egy másik ember örömmel fogad maga mellé társnak. Ha ezért lusta vagy tenni, az csak a te sarad.
Az pedig elég erős ellentmondás, hogy nem a szexről van szó, ti csak szeretetre vágytok, de azért jótékonyságból szexeljen veletek random bármelyik nő, akihez kedvetek van, mindegy, hogy kapcsolatban van-e vagy sem, vonzódik-e hozzátok, vagy sem. Ha szex kell, menjetek fizetőshöz. Ha szeretet, szociális interakció, normális párkapcsolat, akkor legyenek barátaid, olyan közeged, ahol jól érzed magad, és amin keresztül tudsz ismerkedni. Nem mindenki való abba a közegbe, ahol éppen van. Engem is csúfoltak, kiközösítettek az egyetemig kb mindenhol, még a saját családom is, mégis megtaláltam azt a vékony réteget, akikkel jól kijöttem, mert tettem érte. Nem csak a próbálkozással, hanem a fejemben is rendet tettem.
Olyat pedig egyszer sem láttam, hogy bárki ocsmányul utasított volna vissza normális közeledést. Olyat igen, hogy ha bunkó módon szóltak hozzá, akkor így is reagált vissza.
Egyébként én egy emberről gyanítom a környezetemben, hogy incel. A srác magas, mióta edz szépen alakul is a formája, arcra sem rossz, eddig bármelyik barátnőmnek mutattam, mindegyikük azt mondta, hogy ha az én személyiségem lenne ennek a srácnak a testében, akkor azonnal ugrana rá. Pedig csak szimplán van egy kis humorérzékem, és emiatt jól érzik magukat velem a legtöbben. Visszatérve erre a srácra, már én sem bírom elviselni, pedig férjem legjobb barátja, és éveken át igyekeztem neki segíteni. De folyamatosan árad belőle minden negatív dolog, amit csak el tudsz képzelni. Ha iszik egy kicsit, akkor pedig a nőgyülölet is előjön. Nem egyszer volt ilyen baráti találkozón, hogy a többi srácot kellett visszafognom, hogy ne essenek a torkának. Elrángattuk pszichológushoz, soha többé nem ment vissza. Összeszedtem neki legalább 5 nőt, aki érdeklődött volna iránta. Vagy nem is vette fel velük a kapcsolatot, vagy 2 mondattal elszúrta az egészet. Ennél többet lehetetlen tenni érte. Kb fogadni mernék, hogy a legtöbb itteni incel is hasonlóan analfabéta, és nem veszik észre, hogy az ilyen gondolatok, "megoldások" csak messzebbre viszik őket a beilleszkedéstől, és teljesen elszeparálják magukat.
493: A hasonlatoddal élve inkább az ellen "lázadnak" sokan, hogy kiválló sebészként nagy szakértelemmel sem veszik fel őket sehová, mert mondjuk nem tetszik a kórházigazgatónak a jelentkező fejformája vagy arca.
"megtaláltam azt a vékony réteget, akikkel jól kijöttem,"
Ezzel én is hasonlóan voltam, sőt világ életemben voltak barátaim, könnyen ismerkedtem, és "csak barát" lányokból is volt néhány. Viszont soha még egy randim sem alakult ki. (az elkísérhetsz a megállóig dolgokat én nem tudom randinak tekinteni)
Nem nevezném a hasonlat alapján kiváló szakembernek párkapcsolati szempontból, akik jótékonysági szexet akarnak, akár párkapcsolatban élő, hozzájuk nem vonzódó nőktől. Ahogy a "nők már nem tudják hol a helyük" megjegyzéssel élőket sem, sem pedig azokat, akik 0 tisztelettel viszonyulnak más kapcsolatához, se pedig azt, hogy majd azzal lesznek kedvesek, akikkel ők akarnak, de névtelenül mindenkinek válogatott szitkokat szórnak.
Szóval ne haragudj, nem, nem jó a hasonlatod a most kommentelőkre, a sajátomat továbbra is jobban leírónak érzem. Ellenben valóban lehet olyan helyzet is, amit te leírsz, ezesetben sajnos azt kell mondjam, hogy marketing. Ugyanúgy, ahogy állásinterjún is. Hiába vagy jó szakember, ha a softskilljeid nagyon gyengék, akkor nem fogsz tudni hatékonyan dolgozni. A jó hír, hogy ezt sokkal könnyebb fejleszteni, mint a "szaktudást", vagyis ezesetben a jellemet. A te esetedben, ha vannak ilyen lány barátaid, én megkérdezném a helyedben hogy ők mit javasolnak, hogy ezen javíts. Hátha tudnak okosat mondani, vagy esetleg tudják, kinek tetszel titokban (mert azért ilyen is előfordulhat).
"a többi srácot kellett visszafognom, hogy ne essenek a torkának."
Remélem őket is elrángattad pszichológushoz.
"Ti nem esélyegyenlőséget akartok, hanem eredményegyenlőséget. Ez kb azt jelentené más területen, hogy ha jelentkezik 10 képzetlen ember sebésznek, ugyanúgy felvegyék az állásra.":
Mi nem eredményegyenlőséget akarunk, hanem esélyegyenlőséget, vagyis én inkább esélyt általában. Ez azt jelentené, hogy ha jelentkezik 10 férfi munkára, legyen lehetősége mindegyiknek legalább pár állásinterjún megjelenni. Ha nem is sebészi munkára, legalább árufeltöltőnek.
Jelenleg ott tartunk, hogy a férfiak többsége az online piacon a randiig vagy a matchig sem jut el. Közbe nyilván mások a való életben meg sikeresek lesznek éveken át tartó nyalás után.
Ahogy van aki bratyizással, kapcsolatok útján kerül be a jó munkahelyekre. Na most képzeljük el milyen lenne, ha az emberek többségének így kéne nyaliznia meg kapcsolatokat építenie egy segédmunkási feladatkörhöz is*.
*: Oda is el fogunk jutni a technológiai fejlődés miatt, viszont párkapcsolatok területén már ott vagyunk.
496
Ott a pont.
A jó külsejű antiszociális bullykkal ugye semmi gond nincs, csak a jóságos és szerény csúnyákkal. Na őket kezelni kell, hogy nehogy szóvá merjenek bármit is tenni
"Ti nem esélyegyenlőséget akartok, hanem eredményegyenlőséget. Ez kb azt jelentené más területen, hogy ha jelentkezik 10 képzetlen ember sebésznek, ugyanúgy felvegyék az állásra."
Aztan a felsovezetoi allasoknal megiscsak noi kvota van, nem incel kvota....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!