Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/505 anonim ***** válasza:
23%
Ezt nem értem én se, hogy aki a földön van amúgy is, mire jó az, hogy belerúgnak itt egyesek még pluszba? A másik meg, hogy aki elvileg meg van elégedve az életével, boldog kapcsolatban él, miért van arra szüksége, hogy szerencsétlen helyzetben lévő emberekbe rúgjon bele? Mitől ilyen frusztrált az illető, ha neki minden rendben van az életével?
2022. ápr. 1. 22:05
 442/505 anonim ***** válasza:
85%

#439: Jelenleg nem sportolok es van par kilo felesleg is rajtam, nagy a hasam. A karrierre gyurok, de nem haladok vele, nem keresek milliokat. Celjaim jelenleg kulonosebben nincsenek. Ezek voltak annal a valasznal a felsorolasok.

Mit tettem annak erdekeben, hogy valaszoljanak a nok? Hat, a jelenlegi baratnom figyelmet egy netes poszttal hivtam fel es a randin olyat nyujtottam, amivel megfogtam. Masnak tartja a szemelyisegem, mint az atlag. Szereti, hogy intelligens vagyok, erzelmes es mindig a megoldast keresem. De, sok evvel ezelott pl kondiztam, akkor amiatt vett eszre sok csaj.

Latod, ilyen az, amikor valaki nem csak panaszkodik, hanem tesz is a dolgokert. Ez az, amire te nem vagy hajlando.

2022. ápr. 1. 22:06
 443/505 anonim ***** válasza:
92%

"Ez az eredmény, az okozat drága. Ki mint vet úgy arat, ti termeltetek ki minket."

Az, hogy nem juttok szexhez, nem egy nyomós indok, mert az senkinek nem jár alanyi jogon, a visszautasítások pedig az élet velejárói, mindenkivel megtörténnek.

2022. ápr. 1. 22:16
 444/505 anonim ***** válasza:
20%
Tényleg, most esett le a tantusz, hogy akik elvileg boldog kapcsolatban élnek, azok péntek este 10 óra után miért nem a párjukkal vannak, miért a gyakorin lógnak ilyenkor is?... Ez tényleg nem tűnik fel senkinek rajtam kívül?
2022. ápr. 1. 22:20
 445/505 anonim ***** válasza:
84%
#441: Ti beszoltok mindenkinek es naponta irogatjatok ki ugyanazokat a kerdeseket, aztan tojtok a valaszokra. Es akkor meglepodsz, hogy nem istenitenek, hanem kozlik veled, hogy rosszindulatu vagy es ertetlen? :D
2022. ápr. 1. 22:20
 446/505 anonim ***** válasza:
85%
#444: Talan mert egy ember eleteben nem csak a parja van? Es ejszakai muszakrol hallottatok mar? :O
2022. ápr. 1. 22:21
 447/505 anonim ***** válasza:
88%

"Ez az eredmény, az okozat drága. Ki mint vet úgy arat, ti termeltetek ki minket."

Én ugyan biztos nem.

Ja, vagy arra gondolsz, hogy azzal, hogy nem b-aszok veletek amolyan jótékonysági intézményként, a párom mellett? :)

Ugyanis ilyesmiről is volt szó, hogy a nők igenis a "Chadek" mellett qrjanak veletek is, ők úgyis ki vannak elégülve, tehát nem kerül semmibe.

"A magány, reménytelenség, fájdalom már ne mond meg, hogy mire jogosít fel engem."

De igen, megmondom. Az a véleményem, hogy nem jogosít fel titeket ez arra, hogy másokba álljatok bele.

"Ebben lehet igazság. Amikor nem voltam ennyire mélyen akkor volt is."

Na, erre a vallomásra nem számítottam.

Akkor szedd magad esetleg össze, ha kell, szakember segítségével.

" Légy boldog a kapcsolatodban, te szerencsés vagy."

Nemcsak szerencsés vagyok, tettem érte.

" De miért belerúgni azokba akiknek kevesebb szerencséjük volt?"

Nem arról van szó, hogy "kevesebb szerencsétek volt".

Azért kaptok, mert gusztustalanul nyilvánultok meg.

És még mindig mondom: Ne éljetek abban az álomvilágban, hogy csak a szerencsén múlik.

"Az én életem, ha ezt dobta az élet majd én is jól kibabrálok vele. Vissza kell vágni valamiképp."

Ja, szóval levered olyanokon, akik semmit nem tettek ellened?

Épp ez a baj veletek.

Azért is váltotok ki ellenérzést, mert veszélyt jelentetek.

Én félek tőletek néhány megnyilvánulás alapján.

Félek, hogy pl. egyszer majd megint udvarol egy ilyen, akit természetesen vissza fogok mindenféle könyörgése ellenére is utasítani, aztán majd pont nálam durran el az agya, és bánt (vagy a páromat).

Vagy nem is kell udvarlós szcenárió, semmilyen bosszúhadjárat nem kellene, hogy random embereken csattanjon.

Lehet, hogy kevesen vagytok és a legtöbbetek gyáva, de csak egyetlen egy kell legyen, aki nem + rosszkor legyen rossz helyen.

"Nem segíteni kellene őket?"

A segítségre, amit nyújtani tudunk, megkapjuk, hogy bullshit.

A segítség nektek az lenne, ha ráerőltethetnétek másokra magatokat, ami meg nem fog megtörténni.

Gusztustalan megnyilvánulások után pedig egyáltalán nem akarok segíteni.

"Tényleg, most esett le a tantusz, hogy akik elvileg boldog kapcsolatban élnek, azok péntek este 10 óra után miért nem a párjukkal vannak, miért a gyakorin lógnak ilyenkor is?... Ez tényleg nem tűnik fel senkinek rajtam kívül?"

1. Írtam este fél 8 körül egy választ, aztán most írom ezt a következőt, ergo nem voltam itt.

2. Már meg ne haragudjatok, de saját bevallásuk szerint is önkéntelen cölibátusban élő, jótékonysági szexet követelő emberek akarják megmondani azt, hogy belefér-e az egy kapcsolatba, hogy ki hánykor ír erre a retek oldalra kommentet, és mi az a pont, ahol csak a kommentek időpontja alapján, látatlanban ki lehet mondani, hogy a kapcsolat egy kalap sz.ar/nem is létezik? :)

2022. ápr. 2. 13:22
 448/505 anonim ***** válasza:
8%

Én csak azt nem értem hogy aki már így félti a saját és a pasikája épségét is és meglátja a potenciális valós veszélyt akkor az hogy meri mégis visszautasítani az ilyen férfit amikor már az magát megalázva könyörög?

Szóval kimondod, hogy tipikus mai modern kapcsolatod a pasikáddal és a puncid kényessége még az életednél/életeteknél is fontosabb?

2022. ápr. 2. 13:32
 449/505 anonim ***** válasza:
95%

448

Vagy csak egyszerűen szeretik egymást, több éve együtt vannak és nem akarja lecserélni a pasiját egy szánalmas véglényre?

2022. ápr. 2. 13:34
 450/505 anonim ***** válasza:
2%

És ha mondjuk a csávó őt szereti és szerinte meg a pasija a véglény, akkor mi van? Mi van ha tényleg egy véglény de a nő meg magasról szharik az emberi értékekre és a szeretetre csak mert a véglény jobban néz ki?

Erről beszélünk lassan 500 komment óta. Nem értitek. Nem értitek milyen érzés ezt több 100x átélni.

2022. ápr. 2. 13:41
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!