Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
#430: Oke, de ez irrealis. Nincs olyan, amit akarsz. Nem varhatod el, hogy atvaltoztassanak embereket, mert neked epp az tetszene.
#431: Senkinek sem jar alapvetoen a boldogsag, hanem a jog jar, hogy az legyen. Ehhez viszont tenni kell.
433
Itt igazából arról van szó, hogy szerintük megérdemeljük a magányt és szexhiányt csak mert olyan genetikával születtünk amilyennel.
432
Az, hogy megvan a jogos 4 méter ugrani még nem fog menni neked.
" szerintük megérdemeljük a magányt és szexhiányt csak mert olyan genetikával születtünk amilyennel."
Azért érdemlitek meg mert mocskosak és rosszindulatúak vagytok.
Semmi nem jogosít fel titeket erre, pláne az nem, hogy vissza vagytok utasítva. És ha a meglévő batyutok ("genetika") mellé nem lennétek még személyiség terén is a legalja, akkor már lenne párkapcsolatotok.
Még mindig azt mondom, hogy azok után, amit itt közösen leműveltetek (nincs rendben, hogy a nők szabadon választhattok párt; megmondjátok, hogy az én kapcsolatom pl. nem szerelem meg, hogy az természetes következménye mi rohadékságunknak, hogy valami kis szarcsimbók embereket lő le/erőszakol meg, stb.), remélem, hogy soha egy ölelést nem kaptok. A legjobb lenne mindenkinek, ha ingerszegény izolációban élné le az életét a mocskosagyú fajtátok.
#433: Parszor leirtam, ennel a kerdesnel is. Nyugodtan vissza lehet keresni.
Amit meg leirtal, az nem jellemzo. Ha negyed ennyit hoz egy ember es ad magara, akkor talal baratnot. En pl. negyed ennyit hozok es voltak baratnoim, most is van.
438
De mi az a negyed ennyi konkrétan és mit tettél annak érdekében, hogy rád nézzenek a nők?
437
“Azért érdemlitek meg mert mocskosak és rosszindulatúak vagytok“
Ez az eredmény, az okozat drága. Ki mint vet úgy arat, ti termeltetek ki minket.
“Semmi nem jogosít fel titeket erre, pláne az nem, hogy vissza vagytok utasítva. “
A magány, reménytelenség, fájdalom már ne mond meg, hogy mire jogosít fel engem. Az én életem, ha ezt dobta az élet majd én is jól kibabrálok vele. Vissza kell vágni valamiképp.
“És ha a meglévő batyutok ("genetika") mellé nem lennétek még személyiség terén is a legalja, akkor már lenne párkapcsolatotok.“
Ebben lehet igazság. Amikor nem voltam ennyire mélyen akkor volt is.
“Még mindig azt mondom, hogy azok után, amit itt közösen leműveltetek (nincs rendben, hogy a nők szabadon választhattok párt; megmondjátok, hogy az én kapcsolatom pl. nem szerelem meg, hogy az természetes következménye mi rohadékságunknak, hogy valami kis szarcsimbók embereket lő le/erőszakol meg, stb.), remélem, hogy soha egy ölelést nem kaptok.“
Figyi. Légy boldog a kapcsolatodban, te szerencsés vagy. De miért belerúgni azokba akiknek kevesebb szerencséjük volt? Nem segíteni kellene őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!