Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja mindenki gáznak, ha egy lány kezdeményez? Elvégre is esélyegyenlőség van.
hát nemtudom
nekem egy elég értelmes kapcsolatom lett abbol,hogy a vonaton hosszas szemezés (és miután rájöttem,hogy nem mer odajönni a srác) után egyszerüen egy papirdarabra ráirtam a számom és a nevem,és odaadtam....
jelenlegi páromra is én másztam rá,pedig ő kezdeményezőbb tipus,csak nem akart lerohanni...
azóta is imádja az ilyen hirtelen "ötleteimet"...:D
22/L
egyenlőség?
hívj el randira, vigyél el a kocsiddal, fizesd te a vacsit, vegyél te mindig csokit és virágokat. na akkor lesz majd egyenlőség.
ha meg ez megvalósul akkor ha lehet még szülni is fogok.
mert ami most van az nem egyenlőség.
30/f
De miért is kell egyenlőség? Mire lenne az jó? Akkor csak férfiak vagy csak nők lennének a világon (ha küllemre nem is). Tényleg ezt akarod?
Most te vagy egy lány vagy, akinek beszóltak mert elhívott egy fiút, vagy egy olyan pasi aki képtelen elhívni randira egy lányt és ezért minden lányt felelőssé akar tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!