Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el azt, hogy a lány szakítson velem?
Nem akarom már a kapcsolatot, de azt akarom ,hogy ő szakítson velem mert így könnyebb lenne nekem.
Ha ő szakítana velem akkor áldozatként tekinthetnék magamra.
A normális ötleteket előre is köszönöm.
Hány évesek vagytok?
Ha tényleg ezt akarod csinálni, akkor tegyél-mondj olyan dolgokat, amit ő nem fog tolerálni. De ha veled akar lenni, akkor úgysem fog rögtön szakítani.
Viszont ha kiderül, hogy hogyan érted el a szakítást akkor sokkal nagyobb gáz lesz, mintha szépen odaállnál és megmondanád neki.
Barátom,az sokkal nagyobb gáz lesz,ha kiderül,milyen egy gerinctelen,gyáva kis pondró vagy...Ezzel a kérdéseddel szépen elárultad,milyen gyönyörű ember is vagy valójában.Áldozat akarsz lenni?Szerintem az a nő áldozat,aki Téged szeret,és bízik Benned.
Szerintem a nehezebbik utat kéne járnod,mert azt diktálja a tisztesség.Már ha mond Neked valamit ez a szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!