Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el azt, hogy a lány szakítson velem?
Figyelt kérdés
Nem akarom már a kapcsolatot, de azt akarom ,hogy ő szakítson velem mert így könnyebb lenne nekem.
Ha ő szakítana velem akkor áldozatként tekinthetnék magamra.
A normális ötleteket előre is köszönöm.
2011. nov. 12. 18:47
21/24 anonim válasza:
Egyszer én is ilyen akcióba kezdtem, minden újabb és újabb ötletemre jobban belémszeretett. Furcsa, amikor azt hittem erre már biztos kidob, csak még jobban kezdett hozzám ragaszkodni kötődni.
Egyetlen egy módon szakíthatsz, ha megmondod neki, hogy vége. Valószínűleg ettől is mégjobban oda lesz érted(tapasztalat), de kitartás, és végül sikrülni fog.
Ilyenek a nők!
A másik tapasztalatom, kezdj egyfolytában szerelmet vallani neki, nyuszómuszószni, egyetlenem meg ilyenek, egy hónapon belül garantáltan kidob.
22/24 anonim válasza:
Előző, ez nem jó módszer, úgy értelmezi, hogy hamarosan megkéri a kezét, és felcsináltatja magát, aztán fizetheti a gyerektartást.
24/24 anonim válasza:
mekkora egy gyáva szerencsétlen vagy...ne legyél már ilyen fa.szfej mondd meg neki hogy már nem akarsz vele lenni mert nem szereted. Ennyi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!