Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el azt, hogy a lány szakítson velem?
Figyelt kérdés
Nem akarom már a kapcsolatot, de azt akarom ,hogy ő szakítson velem mert így könnyebb lenne nekem.
Ha ő szakítana velem akkor áldozatként tekinthetnék magamra.
A normális ötleteket előre is köszönöm.
2011. nov. 12. 18:47
11/24 anonim válasza:
Lehet, már többször félrekúrt titokban, nem tudhatjuk a részleteket! :D
12/24 anonim válasza:
Legyen már gerinced, és szakíts tisztességesen, hogy senki se legyen áldozat.
13/24 anonim válasza:
Az ilyen férfi nem is érdemel normális nőt mint te.
14/24 anonim válasza:
Hát azt hittem hogy 20 évesen azért már benő az ember feje lágya. Kikészítenéd szegényt azért, hogy ő napokig azon gondolkodjon, most mi legyen, választás elé állítanád, mert egy gerinctelen, tapló, gyáva féreg vagy?
15/24 anonim válasza:
Szerintem is állj elé, és mondd el, hogy már nem érzed vele jól magad, nem szereted már, aztán kész! De előtte azért még kúrd meg egyszer kétszer
17/24 anonim válasza:
Az is elõfordùlhat, hogy csak arra vàr, hogy befejezzétek ezt a kapcsolatot és ki tudja, sajnàlja neked bevallani.
Egyébként jó alattomos kukac vagy.
18/24 anonim válasza:
S.arj előtte, és utána túrj bele és nyald le, tuti a szakítás.
19/24 anonim válasza:
Én csak azon kacarásznák nagyokat, ha a leány is titokban ezen dolgozna........
20/24 anonim válasza:
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, Gyáva és Gerinctelen vagy, de legalább agyad lenne, hogy magadtól kitaláld hogyan ábrándulhatna ki belőled az a lány. De segítek, ha elmondod neki mekkora tutyimutyi pö.cs vagy, hogy még a véleményedet/gondolataidat/érzéseidet sem mered felvállalni, menekül majd amerre lát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!