Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el azt, hogy a lány szakítson velem?

Figyelt kérdés

Nem akarom már a kapcsolatot, de azt akarom ,hogy ő szakítson velem mert így könnyebb lenne nekem.

Ha ő szakítana velem akkor áldozatként tekinthetnék magamra.

A normális ötleteket előre is köszönöm.

2011. nov. 12. 18:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
13%
Lehet, már többször félrekúrt titokban, nem tudhatjuk a részleteket! :D
2011. nov. 12. 19:08
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
Legyen már gerinced, és szakíts tisztességesen, hogy senki se legyen áldozat.
 13/24 anonim válasza:
64%
Az ilyen férfi nem is érdemel normális nőt mint te.
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Hát azt hittem hogy 20 évesen azért már benő az ember feje lágya. Kikészítenéd szegényt azért, hogy ő napokig azon gondolkodjon, most mi legyen, választás elé állítanád, mert egy gerinctelen, tapló, gyáva féreg vagy?
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem is állj elé, és mondd el, hogy már nem érzed vele jól magad, nem szereted már, aztán kész! De előtte azért még kúrd meg egyszer kétszer
2011. nov. 12. 19:11
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
GYÁVA!!!
2011. nov. 12. 19:16
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Az is elõfordùlhat, hogy csak arra vàr, hogy befejezzétek ezt a kapcsolatot és ki tudja, sajnàlja neked bevallani.

Egyébként jó alattomos kukac vagy.

2011. nov. 12. 19:17
 18/24 anonim ***** válasza:
42%
S.arj előtte, és utána túrj bele és nyald le, tuti a szakítás.
2011. nov. 12. 19:18
 19/24 anonim ***** válasza:
57%
Én csak azon kacarásznák nagyokat, ha a leány is titokban ezen dolgozna........
2011. nov. 12. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, Gyáva és Gerinctelen vagy, de legalább agyad lenne, hogy magadtól kitaláld hogyan ábrándulhatna ki belőled az a lány. De segítek, ha elmondod neki mekkora tutyimutyi pö.cs vagy, hogy még a véleményedet/gondolataidat/érzéseidet sem mered felvállalni, menekül majd amerre lát!
2011. nov. 12. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!