Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
#292 Kvára nem, csak ha te az egyik szélsőség vagy, akkor nekem az a választásom marad, hogy én meg képviselem a másikat.
Ha te azzal hencegsz, hogy te választhatsz, és kiváltságos helyzetben vagy (úgy, hogy semmit nem tettél érte), míg nekem nem hogy választásom nincs, hanem esélyem sincs egyáltalán, akkor erre mást nem tudok mondani.
Ez a helyzet valóban a király és paraszt viszonyára emlékeztet, amikoris a király, a kiváltságos helyzetbe beleszületett osztja ki azokat a parasztokat akik viszont hátrányos helyzetbe születtek.
Nagyon méltányos hozzáállás.
Tehát én kefélhetek bármelyik Chaddel kedvemre amikor akarok, de te ne merj szót emelni ha te meg senkivel sem tudsz! Fogadd el a sorsod és csendben szenvedj! Ezt akarják.
297
Persze, hogy nem. Mert minden porcikájukkal a jog és esélyegyenlőség ellen vannak, imádják ha kiváltságos helyzetben lehetnek, ha tudnak akiket lesajnálni, akikre mutogatni, mert ettől olyan feljebbvalónak érezhetik magukat. Az agresszív és arrogáns hozzáállásuk pont azt bizonyítja, hogy foggal körömmel kapaszkodnak a kiváltságos pozícióikba, de egyik sem mondaná azt, hogy lecserélné a fejét Gollamére, hogy megmutathassák a belsőjükkel mennyire teljes értéket tudnak élni. Nem, veled van a baj nem a külsőddel, de nem, nem akarok külsőt cserélni veled!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!