Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
"Senki nem akar veled összejönni."
De igen. Először is, van párom, másodszor pedig folyamatosan próbálkoznak is mások. Amióta elkezdtem serdülni, így van.
"amellett, hogy kidugják magukat Chaddel, a nők jótékonykodhatnának is segíteni akarás céljából"
A szex nem jótékonykodás.
Beteg elme, aki ilyet elvár, valamint a szexuális kultúrádat is minősíti az, hogy nem zavar, hogy a másiknak nem jó érzés a szex.
261
“De igen. Először is, van párom, másodszor pedig folyamatosan próbálkoznak is mások. Amióta elkezdtem serdülni, így van.”
Jó genetika. Gratulálok érte….az őseidnek!
“A szex nem jótékonykodás.“
Akkor a prostitúció mégis miért létezik?
Ha a szex alapvető igény, majdnem mint a víz, élelem, akkor miért csak az élelemadakozás jótékonykodás és nem a szex?
"te a saját kategóriádban keresel nőt?"
Nem, az iskolaban en tanulmanyi versenyeken vettem reszt, 4 tantargybol voltam veretlen :)
A csajok, akiket kiszemeltek, kozepesnel kicsit jobb tanulok voltak.....
37F incel
263
Mesteri válasz! :)
Erre csak úgy tudnak kontrázni ha totál fasiszta nácinak tűnnek.
*kiszemeltem, na.... Ma nem tudok irni, utban van az allkapcsom :)
37F incel
"Jó genetika. Gratulálok érte….az őseidnek!"
Pontosan tudom, hogy a külsőm mekkora része genetika, és mekkora része az, amit én tettem hozzá. A párkapcsolat pedig közel sem csak erről szól, de gondolom, neked hiába magyarázom.
"Akkor a prostitúció mégis miért létezik?"
A prostitúció nem jótékonykodás, hanem fizetős szolgáltatás, tehát pont az ellentéte.
"Ha a szex alapvető igény, majdnem mint a víz, élelem, akkor miért csak az élelemadakozás jótékonykodás és nem a szex?"
1. A szex nem olyan alapvető igény, mint a víz és az élelem, ezt te se gondolhatod komolyan.
2. A legtöbb ember nem fog olyan módon jótékonykodni, ami nemcsak szimpla önzetlenség, hanem számára undorító.
Remélem, csak troll vagy, és nem gondolod komolyan, hogy kajaosztással egyenértékű felkínálni a testem néhány undorító, mellé rosszindulatú, önző selejtnek.
37F büszke, de nem túl okos incel:
Látod jóbarát én meg nem voltam verhetetlen egyik tantárgyból sem, mégis leérvellek a sárga földig...
A 263-ban beismerted, hogy nem a saját kategóriádban kerestél nőt:
Olyat kellett volna keresni, aki értékeli, hogy olyan okos vagy, majd elsül a fejed. De neked a szép, de butácskább csajok kellettek. Nekik meg a butább, de jobban kinéző palik. Ez alapján sportolni kellett volna menni, nem sakkszakkörre.
Nem atomfizika ez.
260
Mostmár egyértelmű h troll vagy,ne erőlködj
"mégis leérvellek a sárga földig..."
Az a "leerveles", hogy szaladjak vissza Magyarorszagra megmuttetni az allkapcsomat? Arra mondtam, hogy az nem az en keresetemhez van meretezve :D
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!