Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
"De mégsem akarunk tenni a hatásai ellen semmit, nem akarjuk az esélyegyenlőséget, nem akarunk mindenki számára boldogságot csak NEKEM, NEKEM, NEKEM!"
Mindenki a saját boldogságának a kovácsa. Attól, hogy te egy nőhöz nem jutó, frusztrált kis incelke vagy, miért lenne kötelességem téged boldogsághoz segíteni? Te hány ember boldogságát teremtetted meg eddig hmmm?
"Mindenki a saját boldogságának a kovácsa."
Ez a legnagyobb, legkártékonyabb hazugság, amivel elő lehet jönni. És ez megy minden területen, hogy nyugtassa magát a kényelmes, szerencsés, mohó, kapzsi nyugati ember, és kibújjon a felelősség alól, holott azt hirdeti, hogy legyen minden ember egyenlő, amennyire lehet. Képmutató, undorító szemétség.
Ugyanúgy, ahogy a távol-keleti rabszolgasorban tartott gyerek sem fogja sosem saját kezébe venni a sorsát, úgy egyes, a párkapcsolati piacból a génlottó elvesztése miatt kiszoruló férfiak sem fognak tudni beszállni a meccsbe sohasem. Ez ilyen egyszerű.
" hogy nyugtassa magát a kényelmes, szerencsés, mohó, kapzsi nyugati ember, és kibújjon a felelősség alól"
Nem ismersz magadra?
#244 Olyan értelemben igen, hogy én is a fejlett világban élek, ilyen tekintetben szerencsés vagyok, viszont a párkapcsolati piacon, ezen a területen ugyanolyan szenvedő, reménytelen fél vagyok én is.
Csak ez elismerhetetlen dolog, mert ha elismernénk, akkor kiderülne, hogy valójában amíg emberek milliárdjai az éhhalál szélén tengődnek, addig a nyugati luxus megindokolhatatlan, igazolhatatlan és elfogadhatatlan. Amíg Chad, ha életében semmit nem csinál magával, akkor is övé a piacon mindenki, akit csak szeretne, addig a kevésbé szerencsés férfi akármit tehet, ő maximum nem 2/10-esként, hanem 4/10-esként kapja az elutasítást és nézi végig, ahogy mások röhögnek rajta.
Ezt egyféleképpen lehetne feloldani, csak ehhez meg gyáva a nyugati ember: mondjuk azt, hogy ne legyen egyenlőség, még elméletileg sem. Akkor legyünk rasszisták, legyünk elitisták, a "lúzereket" pedig zárjuk ki még a párbeszédből is, és jelentsük ki, hogy genetikai hulladékok, akik nem is érdemelnek mást. Csak ehhez már fasisztának kéne lenni, ahhoz meg kevés a mai identitás nélküli nyugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!