Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
"És ez miért lenne jó akármelyikünknek? Komolyan kérdezem. Olyan különbségek vannak a világnézeteink között, hogy szinte nincsenek közös pontok. Nem nehéz megmondani, hogy mi történne"
Mert egyből reagálnánk. Nem csak bizonyos kommentekkel szemezgetsz és arra reagálsz hanem arra amit mondok.
Igen, vannak különbségek a világnézeteink között, de épp ez lenne benne a móka. Hogy kultúrált emberek vagyunk és nem fröcsögünk vagy káromkodunk egymásra.
Hogy mi lenne belőle? Megértenénk egymás világnézetét vagy épp ellenkezőleg. De szerintem mindenképpen tanulnánk.
Hogy más kisülhet-e belőle? Nyilván idegesek lehetünk, de kétlem, hogy fizikai erőszak történne (az én 150 centim amúgy se egy verekedős jellem).
37F incel(ha már ilyen büszke vagy rá):
Honnan olvastad ki, hogy balliberális hippi vagyok azt nem tudom.
A szexuális forradalom meg egy király dolog volt a csajokat nézve:
miniszoknyák, fenekek és mély dekoltázsok mindenütt.
Ha ezzel problémád van akkor van egy rossz hírem: nem incel vagy, hanem homoszexuális... :D
Banda Aceh-ben a boltban sem szolgalnak ki olyan not, akin nincs fejkendo. Akkor ott is "homoszekszulyalis" mindenki? 🤭
37F incel
37F büszke incel:
Na ezért vagy troll jóbarát!
A nyugati szexuális forradalomba belekötsz, az indonéz fanatistákkal meg példálózol. Nincs neked véleményed, a lényeg a károkozás. Ha kell náci vagy, ha kell kommunista.
Komolyan vehetetlen vagy és intellektust nélkülöző.
De én még hülyébb vagyok, hogy leállok veled vitatkozni. :D
"
"Több ezer éve megvagyunk, ezután is megleszünk"
A feminaci amokfutas 150 eves. Azelott nem volt."
Internet sem. Az ilyeneket a közelébe sem kéne engedni.
Mindenkeppen nyugatellenes.
"Komolyan vehetetlen vagy"
Hat figyi.... En mar akkor itt nyomtam az incel dumat, amikor te meg legoztal :D
37F incel
37F büszke incel:
Akkor miért példálózol muzulmánokkal jóember?
A nyugat éppen integrálja őket. Több európai nagyváros már az övék. :D
Rengeteget írtál súlytalanul és értelmetlenül.
Mire vitted ezzel a hozzáállással?
1000x0=0
"A nyugat éppen integrálja őket. Több európai nagyváros már az övék. :D"
Igen, a vegen ez lesz a feminizmus vege. Irany szepen vissza a konyhaba es a kecskeolba :)
37F incel
37F büszke incel:
Tehát a feministák tehetnek a bevándorlásról.
Az igen... Először hallom ezt a megfejtést.
Azt hittem az USA meg Merkel tehet szerintetek a bevándorlásról.
Akkor most, hogy is van ez?
9
“ A párkapcsolat érzelmek és nem választás kérdése. Legalábbis jobb helyeken.“
Nem kellene félreinformálni az embereket ha lehet.
A párkapcsolat többnyire nem érzelmek kérdése hanem ösztöné. A szexuális ösztön, rágerjedés szinte mindig megelőzi az érzelmeket. A szexuális vonzalom pedig egyes egyedül külső kérdése!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!