Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/505 anonim ***** válasza:
95%
227 adott sallert, bocs...
2022. márc. 17. 15:16
 232/505 anonim ***** válasza:
92%

"Hat pedig a nok kedvenc bortontoltelek BMW-s helyespasijai i"

Milyen körökben mozogsz, te idióta?

2022. márc. 17. 15:18
 233/505 anonim ***** válasza:
2%

"Pusztulj már innen troll! Már rég meg vagy semmisítve..."

En mar akkor itt voltam, amikor te meg legoztal....

Es meg jo sokaig itt leszek :)

37F incel

2022. márc. 18. 04:53
 234/505 anonim ***** válasza:
97%

37F büszke incel:

Oké.

Egy bokszzsákkal több vagy kevesebb, ugyan mindegy.

Csak nehogy csinálj magaddal valamit, ha nagyon megbántunk. :D

2022. márc. 18. 05:44
 235/505 anonim ***** válasza:
2%

"Van megfelelője, a <<charisma>> szót kerested"

Beirtam a keresobe, hogy charismatic man, aztan teglafeju, lapatallu ferfi jott ki :)

[link]

Vagyis nincs itt semmi latnivalo.... Nem lehet elvonatkoztatni a "charisma"-t a kulsotol.

37F incel

2022. márc. 18. 06:00
 236/505 anonim ***** válasza:
97%
37 Incel, te amúgy mit szeretnél? Barátnőt? Amikor valójában nem teszel semmit magad érdekében?
2022. márc. 18. 06:33
 237/505 anonim ***** válasza:
96%

236:

Nem szeretne ő semmit, csak a fájdalmát a kommentmezőbe üríteni.

Szokásos troll. Nincs értelme más megfejtést keresni.

2022. márc. 18. 07:08
 238/505 anonim ***** válasza:
81%

37F büszke, de nem túl okos incel:

Mert mit vártál?

Egy hajléktalant, akit körül vesznek a nyuszilányok? :D

Tudom igazságtalannak érzed, hogy úgy nézel ki, mint Quasimodo,

de senki nem választja meg milyen génekkel jön világra, de hogy mit hoz ki belőle az csak rajta múlik.

Igazságtalan? Rohadtul. Az életre sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy igazságos.

Nem a nők, akik egy hozzád hasonló véglénnyel nem álnak össze.

2022. márc. 18. 07:23
 239/505 anonim ***** válasza:
2%

238

“Nem a nők, akik egy hozzád hasonló véglénnyel nem álnak össze.“

A nők is megtehetnék, hogy nem a genetikára hajtanak rá, mégsem teszik. Tehát ők is pont ugyanolyan igazságtalanok, sőt még jobban mint az élet.

Mert mindannyian tudjuk, hogy a genetika olyan mint a lottó. De mégsem akarunk tenni a hatásai ellen semmit, nem akarjuk az esélyegyenlőséget, nem akarunk mindenki számára boldogságot csak NEKEM, NEKEM, NEKEM! Ami számít, hogy minél feljebb könyököljük magunk, minél jobb legyen nekünk más kárára.

Ez az igazságtalan. Hogy nagyjából mindenki felfogja mi van, mégsem akar tenni ellene mert örül a saját helyzetének. Amíg nem a legrosszabb neki addig jól elvan. Gusztustalan.

2022. márc. 18. 10:07
 240/505 anonim ***** válasza:
2%

Egyébként ha beírod gugliba, hogy “charismatic man”, jóképű féfiakat dob be.

Amennyiben nem tudnád, Quasimodo vagy Golum külsővel nem lehetsz karizmatikus.

2022. márc. 18. 10:18
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!