Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/505 anonim ***** válasza:
95%

220

Rég nem az ösztönök világába élünk. Vagy fogadjuk el a szexuális bántalmazást csak mert ösztönszerűen cselekedett a bűnös?

2022. márc. 17. 12:55
 222/505 anonim ***** válasza:
97%

"A szexuális vonzalom pedig egyes egyedül külső kérdése!!!!"

Meg a kisugárzásé. Ami egy amúgy jóképű pasit is azonnal lenulláz és kevésbé jóképűt pedig vonzóvá tesz.

2022. márc. 17. 13:19
 223/505 anonim ***** válasza:
8%

222: Akkor már csak azt kell meghatározni, hogy mit jelent a kisugárzás. Azt mondod nem a külső, ez tiszta sor. Nem is az, hogy nem bunkó és normálisan viselkedik, mert ez alap dolog. Nem is a humorérzék vagy a nyitottság. (jó humorúnak tartanak és vannak barátaim, mégsem volt soha senkim például nekem sem)

Akkor mégis mi az a "kisugárzás"? Pusztán az önbizalmat jelenti?

2022. márc. 17. 14:35
 224/505 anonim ***** válasza:
94%

223: Nem érted. Mindezeket jelenti együttvéve. Ha nem jött össze eddig a dolog akkor valamit nem csinálsz jól. Vagy nem a súlycsoportodnak megfelelővel kezdessz vagy egyáltalán nem és az a gond.

Az, hogy a haverjaiddal nagyban vagy az nem jelenti, hogy tapadnak majd a csajok. Nincs összefüggés.

2022. márc. 17. 14:47
 225/505 anonim ***** válasza:
14%

223

Szerintem valamilyen rádioaktív sugárzásra értik ami nem látható de megsüti elevenen a beszélgetőpartnerét vagy aki közelébe kerül.

Egyébként én sem tudom mit jelent ez a kisugárzás. Én azt látom, akik a legjobban néznek ki azok a legnépszerűbbek, őket mindenki szereti, elfogadja, felnyal nekik, akik pedig a legrosszabbul néznek ki azok általában a lúzerek, mellőzöttek akiket soha nem hívja senki sehová.

2022. márc. 17. 14:49
 226/505 anonim ***** válasza:
11%

"Nem is az, hogy nem bunkó és normálisan viselkedik, mert ez alap dolog"

Hat pedig a nok kedvenc bortontoltelek BMW-s helyespasijai inkabb az ellenkezoje :)

A "kisugarzas" az a bullshit, amire ra lehet fogni, hogy a nok nem a kulsore es/vagy a penzre mennek, es igy jobb szinben tuntethetik fel magukat. Erdekes, hogy az angolban nincs ennek megfeleloje, rakeresel, hogy "handsome man radiation", es hasadoanyagokat, meg Csernobilos hireket ad ki :)

37F incel

37F incel

2022. márc. 17. 14:51
 227/505 anonim ***** válasza:
97%
226: Van megfelelője, a "charisma" szót kerested.
2022. márc. 17. 14:54
 228/505 anonim ***** válasza:
3%

224

Mi van akkor ha én azt gondolom, hogy Etelka, Erzsi és Gizi az én súlycsoportom, de ők nem így gondolják és jobbat akarnak? Akkor elégedjek meg például Henivel, vagy Rózsival akik egyébként nem jönnek be?

2022. márc. 17. 14:56
 229/505 anonim ***** válasza:
2%

Én úgy látom, hogy ez a harc amit mi incelek folytatunk spirituális jellegű elsősorban de morális is. A fény a sötétséggel szemben. Az érzelmi, lelki, spirituális az anyagi és hús imádata ellen. A szeretet a kapzsiság és ösztönök ellen.

Szerintem ezt hosszú távon megnyerjük ha kitartunk. Mert mi incelek elsősorban a szeretetet akarjuk felsőbb szintekre juttatni, és eltörölni a hús és kapzsiság imádatát!

2022. márc. 17. 15:00
 230/505 anonim ***** válasza:
96%

37F büszke incel:

Pusztulj már innen troll! Már rég meg vagy semmisítve...

226-is adott egy sallert.

Mit taglaljuk? Nem megy ez neked.

2022. márc. 17. 15:11
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!