Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
Én nem nevetek. Nem szeretem, amikor ezüstkanállal a szájában papol valaki. De amit te hozzáadsz mások életéhez, az zéró. Kis mínusz, ha tolod ezeket a konteókat.
Ha pedig szerinted ilyen szar a világ, mégis mit vársz, hogy majd változik, mert bedurcizol?
"Ha pedig szerinted ilyen szar a világ, mégis mit vársz, hogy majd változik, mert bedurcizol?"
Nem durcizok, sőt, inkább leszarom, de ettől még nyilvánvaló, hogy összességében szar a világ. Én egy problémát emeltem ki, a világot nem akarom megváltani, egy közösség arra nem képes. A történelmi tapasztalat áll mellettem, az, hogy amikor az ideológiai inga nagyon kilengett egy adott irányba, akkor újra és újra szinte teljes összeomlás, és valami egész más következett. Nem az a kérdés, hogy ez a rendszer fenntartható-e, nyilvánvalóan nem, csak az a kérdés, hogy mikor és miként fog összeomlani, és mi következik utána.
"csak az a kérdés, hogy mikor és miként fog összeomlani, és mi következik utána."
Semmi nem fog történni. Több ezer éve megvagyunk, ezután is megleszünk. Mindig voltak olyanok, akiknek nem volt párjuk, agglegények, vénlányok, stbb.. Egy különbség van csak, hogy nem hisztiztek az interneten.
#186 Az nem igénytelenség, hogy nem engedek a globális nagytőke manipulációjának, ahogy az sem, hogy saját értékrendem van, amit nem vagyok hajlandó az "elvárthoz" igazítani. Inkább járok egyenes gerinccel egész életemben és vállalom a következményeket, minthogy engedjek a manipulációnak. Ez nálam elvi kérdés is.
#187 Megleszünk, de voltak már sötét korok, ezt ne tagadjuk. A szexuális forradalommal elszaladt a ló, átestünk a túloldalra, túlélni ezt is túléljük, de ez a rengeteg frusztráció előbb-utóbb kiszabadul és ráomlik a társadalomra, aminek a következményei beláthatatlanok. Most még kezelhető a probléma békésen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!