Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
#169 Meggyőződésem, hogy igazságos, tisztességes feltételek mellett találnék nagyjából a saját kategóriámban olyan nőt, aki alkalmasnak tart engem is a párkapcsolatra. Jelenleg erre lényegesen kevesebb az esély, mivel ezek a nők is jellemzően elhiszik, hogy a jóképű férfi majd velük fog leállni.
És ennél több nem is kell, sem nekem, sem másnak, épp elég az az egy, aki alkalmasnak talál. Ha szerinte alkalmas vagyok, akkor alkalmas vagyok. Pont. Csakhogy ez nem derül ki, mert olyan a rendszer, hogy én és a hozzám hasonlók háttérbe szorulnak. Ez az oka az egésznek.
"Jelenleg erre lényegesen kevesebb az esély, mivel ezek a nők is jellemzően elhiszik, hogy a jóképű férfi majd velük fog leállni."
Ez az, amit nem értek. Ezt honnan veszed? Ezt az egyetlen dolgot tudtad kitalálni, hogy miért nincs nőd? Mert amúgy bámulatos. Hiheteted, hogy fasza vagy, és tökéletes úgy, ahogy vagy, és kenheted a felelősséget valami kitalált problémára.
De miért a trendeket hibáztatod? Ez annyira nevetséges. Ha kellenél akárkinek, a trendek ellenére is kellenél.
Aki meg annyira felszínes, azt a trendek eltüntetése sem változtatja meg.
De. Ennyire felszínesek. Neked ez férfiként újdonság, mert nem ebben nőttél fel. Tudod, mint a béka a forró vízben. A nők ebben nőnek fel, a férfiakat hirtelen dobták be a forró vízbe, és megérzik.
Igen, nőttek az elvárások. De még mindig nem várnak el annyit a férfiaktól, mint a nőktől. Ideje lenne felzárkózni.
Nem láttam a Mátrixot, nem tudom, hol kell üdvözölnöm téged, de ez a való világ. Mindig ez volt. Csak most már rád is érvényesek a szabályok.
"De még mindig nem várnak el annyit a férfiaktól, mint a nőktől. Ideje lenne felzárkózni."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dógózzá', vállalkozz, önfejlessz. Csináld meg! Érj a csúcsra! - Mondják a cinikus rablókapitalisták, és a párkapcsolati piac sikeres tagjai.
Pedig valahol mindketten tudják, hogy morálisan nem nekik van igazuk, tudják, hogy a rendszer a kizsákmányolásra, az elnyomásra és a manipulációra épül, és tudják azt is, hogy hosszú távon ők lesznek a vesztesek. Ma még nevethettek. Eljön az idő, amikor megfordul a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!