Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/505 A kérdező kommentje:
Tízmilliókat, százmilliókat, és ez az érzület formálja erőteljesen a társadalmi normákat ma is. Ezen kívül tényleg senkit nem érdekel :D
2022. márc. 16. 15:22
 162/505 anonim ***** válasza:
88%
Érzület? Nem is tudod, miről beszélsz. Rengeteg tartalom van ezeken az oldalakon. Nem formál 100 milliókat a képzelt tartalmad.
2022. márc. 16. 15:25
 163/505 A kérdező kommentje:
Bár így lenne.
2022. márc. 16. 15:35
 164/505 anonim ***** válasza:
91%
Oké. Akkor megint nincs párbeszéd, de ne felejtsd el, hogy te hagytad abba kétszer is.
2022. márc. 16. 15:38
 165/505 A kérdező kommentje:
Én már mondtam, hogy az emberek (elsősorban a nők, tetszik vagy sem) tárgyiasítása, a személyiségüktől való megfosztása, és a felszínesség csúcsra járatása az elsődleges mozgatórugója ezeknek a felületeknek, pozitív ellenpéldát mindig lehet hozni, de az még a trendeken és a nagyságrendeken nem változtat.
2022. márc. 16. 15:44
 166/505 anonim ***** válasza:
88%
A nők amióta világ a világ tárgyiasítva vannak.(tisztelet a kivételeknek)Ezek a platformok csak esélyt adnak, hogy ha már ez így van, legalább pénzt keressenek vele. De nem mindenki tesz így, nem értem aki meg igen, az téged miért zavar? Ő élete.
2022. márc. 16. 15:51
 167/505 A kérdező kommentje:

"A nők amióta világ a világ tárgyiasítva vannak."

Gyakorlatilag akkor megérkeztünk, elismerted, hogy húspiac van, mert ez a lényege az egésznek. Már csak az a kérdés, hogy ez összességében jó, vagy nem jó?

Azért baj, mert többek között az erre a romlott morálra épülő rendszer termeli ki tömegével az inceleket és a magányos, sikertelen férfiakat, és ez tartja fenn az aránytalan párkapcsolati piacot is. Nekem hányingerem van ettől.

2022. márc. 16. 15:54
 168/505 anonim ***** válasza:
88%

Én csak azt ismertem el, hogy tárgyiasítva vagyunk és ha már egyes férfiak így gondolják, engem nem zavar ha van aki ezt ki is használja. Jól teszi.

Nekem attól van hányingerem, hogy egyesek szerint ki kéne minket utalni meg szívességből fekudjunk le vele. A világ már csak ilyen, sok dolog megbotránkoztató, de mások életébe sok beleszólásunk nincs.

2022. márc. 16. 15:57
 169/505 anonim ***** válasza:
88%
Én ott ragadtam le, hogy szerinted te alkalmas vagy kapcsolatra, leírtam, hogy ez nem tőled függ, és utána ugrottál az instára.
2022. márc. 16. 16:03
 170/505 anonim ***** válasza:
89%
Már most megígérem, hogy ha valaha az én életem során olyan világ lesz, hogy engem "kiutalnak" valakihez, akitől én nem akarok semmit, akkor vagy megmérgezem, vagy megmártogatom a konyhakést a nyaki artériájában, amíg alszik.
2022. márc. 16. 16:04
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!