Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
"A nők amióta világ a világ tárgyiasítva vannak."
Gyakorlatilag akkor megérkeztünk, elismerted, hogy húspiac van, mert ez a lényege az egésznek. Már csak az a kérdés, hogy ez összességében jó, vagy nem jó?
Azért baj, mert többek között az erre a romlott morálra épülő rendszer termeli ki tömegével az inceleket és a magányos, sikertelen férfiakat, és ez tartja fenn az aránytalan párkapcsolati piacot is. Nekem hányingerem van ettől.
Én csak azt ismertem el, hogy tárgyiasítva vagyunk és ha már egyes férfiak így gondolják, engem nem zavar ha van aki ezt ki is használja. Jól teszi.
Nekem attól van hányingerem, hogy egyesek szerint ki kéne minket utalni meg szívességből fekudjunk le vele. A világ már csak ilyen, sok dolog megbotránkoztató, de mások életébe sok beleszólásunk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!