Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/505 anonim ***** válasza:
92%

120-as:

A 37Incel még annyira se normális, hogy a saját egészsége érdekében tegyen.

2022. márc. 16. 12:59
 122/505 A kérdező kommentje:

"beteg lelkűek vagytok"

Az lehet, de nem így születtünk, ez kialakult valaminek a hatására. Na itt az okok feltárása az, amiről senki nem mer beszélni, mert akkor szükséges lenne azt is elismerni, hogy az inceleknek márpedig bizonyos kérdésekben igaza van. Helyette ki kell őket zárni mindenféle párbeszédből, így lehet garantálni, hogy soha nem derül ki, hogy a rendszerben is vannak alapvető hibák.

2022. márc. 16. 13:28
 123/505 anonim ***** válasza:
85%

Valószínűsíthetem a válaszaidból, a kulcsszavakból és abból, hogy kb. ugyanakkor reagálsz mindkét kérdésre, hogy ez te írtad ki:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt pedig a 42-es hozzászólásomban pontosan arról írtam, amiről te is beszélsz itt a 122-esben. Viszont ott nem reagáltál rám. Akkor most hirtelen miért lett fontos a saját megfogalmazásodban?

2022. márc. 16. 13:32
 124/505 A kérdező kommentje:
Volt ilyen, de az nem igaz, hogy engem bántalmaztak gyerekkoromban, és azért lettem incel. Az iskolai bullyingnak sok köze nincs ahhoz, hogy ki mennyire tud boldogulni az aránytalan párkapcsolati piacon.
2022. márc. 16. 14:10
 125/505 anonim ***** válasza:
90%
#120, 121: Vigyázzatok, mert 37F incelke mindjárt titeket is bezavar a konyhába nemetektől függetlenül :D Az én érveimre is csak ennyit volt képes odaböfögni.
2022. márc. 16. 14:12
 126/505 anonim ***** válasza:
90%

"Helyette ki kell őket zárni mindenféle párbeszédből"

Oda mész, ahova akarsz, azt írsz, amit akarsz. Sehonnan nem vagyok kizárva. Csak senkit nem érdekel.

2022. márc. 16. 14:16
 127/505 anonim ***** válasza:
92%

"Helyette ki kell őket zárni mindenféle párbeszédből"

Itt is van egy csomó kérdés, amit figyelmen kívül hagysz. NEM AKARTOK párbeszédet. Megtaláljátok egymást, hátba veregetitek egymást, hogy mennnyire szar nektek, és annyi.

2022. márc. 16. 14:18
 128/505 A kérdező kommentje:
Igen, és nagyjából itt vége is van a dolognak, mert az inceleket a terroristákkal azonosítják, mert 2 elmebeteg végső elkeseredésében már csak a gyilkolást látta célravezetőnek. Egyszerűbb elintézni annyival, hogy "EZ VESZÉLYES!!44", mint a dolgok mögé nézni, és próbálni megérteni a másik felet. Ez már nem a mi felelősségünk kérem szépen.
2022. márc. 16. 14:26
 129/505 anonim ***** válasza:
92%

Nem, neked semmi nem a felelősséged.

Nem fogod fel, hogy álmodozhatsz a Tinder betiltásáról, nem fog megtörténni. Magadat simán megváltoztathatod. Másokat nem. Ha mindennap kiírsz ide egy manifesztót, hogy kapcsolják le a Tindert, szerinted te azzal teszel valamit a világért, vagy csak önmagadért? Ha ezen a héten mindennap kiírod ezt a kérdést, vasárnapra mi fog változni az életedben?

2022. márc. 16. 14:40
 130/505 A kérdező kommentje:

"Oda mész, ahova akarsz, azt írsz, amit akarsz. Sehonnan nem vagyok kizárva. Csak senkit nem érdekel."

Szóval akkor már a problémát magát sem tagadjuk, csak azt állítjuk, hogy ez "senkit nem érdekel"? A nők rabszolgasorban tartása sem érdekelt olyan sokakat pár évszázadon, évezreden keresztül, de ettől még azoknak a nőknek olyan nagyon jó élete a maihoz képest nem volt, nem igaz?

2022. márc. 16. 14:43
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!