Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/505 anonim ***** válasza:
97%
#76: Ugyanannyi esélyed van kigyúrni magad, mint másnak. Vagy milyen egyenlő esélyeket akarsz és hogy valósítanád meg?
2022. márc. 15. 22:16
 82/505 A kérdező kommentje:
Mindig csak ezt a gyúrd ki magad mémet toljátok, mintha egy kigyúrt csávó minden nőnek bejönne, pedig még csak ez sem igaz. Nem beszélve a genetikáról, még ha igaz is lenne, akkor is sokaknál egyértelmű korlátok vannak, és "kigyúrva" sem fog sosem úgy kinézni az illető, ahogy elképzeljük elsőre. Én is ilyen vagyok, de ez csak egy probléma a sok közül.
2022. márc. 15. 22:30
 83/505 anonim ***** válasza:
97%

Na, most mar a kell egy nobol minden no lett?

Le lett irva, hogy a belinkelt kigyurt srac siman talal csajt. Nem genetika az, ha agymeneseket toltok. Szimplan lustak vagytok.

Es tovabbra sem birtok kinyogni semmifele megoldast... Ne haragudj, de igy mit akartok?

2022. márc. 15. 22:33
 84/505 A kérdező kommentje:

"a belinkelt kigyurt srac siman talal csajt"

Hát ez még viccnek is rossz volt. A jobb oldali biztos talál, ebben egyetértünk.

2022. márc. 15. 22:36
 85/505 anonim ***** válasza:
89%
A bal oldali srác előbb talál barátnőt, mintha nem lenne kigyúrva. Mindenkinek a legjobbat kell kihozni magából.
2022. márc. 15. 22:37
 86/505 anonim ***** válasza:
97%

#84: Eletedben nem jartal meg terem kozeleben sem, de megprobalod osztani az eszt? Leirtam, ismerek hasonlo sracokat, siman talaltak csajt. Ja, hogy igy nem mukodik a kifogas? Hat, ez ilyen... Akarmilyen segitseget kapnatok, mindenre van kifogasotok. Meg ahhoz is lusta vagy, hogy osszerakd, milyen megoldast varnal el.

Gyonyoruen bemutattad, hogy TE tehetsz arrol, hogy nincs baratnod. Gratulalok.

2022. márc. 15. 22:38
 87/505 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, hogy egyszerű rávetni egy összetett problémára, hogy há' ott a kondi, de ez nem így működik. Nem mellesleg ezzel pont igazoljátok azt a prekoncepciót, hogy a nők végtelenül felszínesek, és az egyetlen probléma velünk az, hogy nem vagyunk kigyúrva. Amellett persze, hogy legalább 10 ilyen súlyú problémát kapásból fel lehetne sorolni, ahol hátrányból indulunk, önhibánkon kívül.
2022. márc. 15. 22:45
 88/505 anonim ***** válasza:
97%
Önhibán kívül? Az nagyon ritka.
2022. márc. 15. 22:46
 89/505 anonim ***** válasza:
96%

#87: Ha nem ilyen egyszeru, hat bizonyitsd be! A szad tudod tepni, de mutasd be gyakorlatban, hogy kigyurod magad es nem lesz baratnod.

Az egesz eleted egy kifogas. Ezert nem kellesz egy nonek sem. Gyarthatsz persze elmeleteket es kifogasokat, de akkor ne rinyalj, hogy nem kellesz senkinek.

Ha meg felszinesek a nok, mit sirsz, hogy kellenek? :D

2022. márc. 15. 22:48
 90/505 A kérdező kommentje:
#89 Én még csak azt se mondtam, hogy felszínesek, te utaltál rá amikor azt mondtad, hogy az egyetlen és legfőbb baj velem az, hogy nem vagyok kigyúrva. Ha tényleg így van, akkor mit számít, hogy ki vagyok én valójában? Értelmetlen az egész.
2022. márc. 15. 22:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!