Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/505 anonim ***** válasza:
97%

"Jó, hát az nem én leszek aki ilyesmit kezdeményezni fog"

Ééééééés mindenki ezt mondja.

2022. márc. 14. 23:14
 42/505 anonim ***** válasza:
92%

Hát barátom, a helyzet a következő:

A bolygónkon élő lényeknek a nagy többsége verseng az életben maradásért. Ennek talán a legfontosabb része a saját génállomány továbbadása, tehát a szaporodás. Ez a verseny bizony a mi fajunkra is ugyan úgy igaz.

Tehát:

Ha mindenképp tovább szeretnéd adni a génjeidet, akkor jobban teszed, ha versenybe szállsz, mert senki nem fogja feladni a saját lehetőségét érted. Egész egyszerűen ez a világ egyik alaptörvénye.

2022. márc. 14. 23:18
 43/505 anonim ***** válasza:
97%

" Egy évek óta éhezésben élő embernek nem jön rosszul egy szendvics, de az alaphelyzetén sokat nem változtat. Ugyanez a helyzet velünk is."

Egy éhezőnek könnyen lehet segíteni azzal, hogy adunk neki ételt, és biztosítjuk hogy állandóan a rendelkezésére álljon. De ez hogy lenne érvényes az incelekre? Nőket kiosztani nekik, elvenni a jogaikat? Mert a nő nem tárgy, mint az étel mondjuk, ugyanolyan gondolatai, érzései vannak mint neked. Te se örülnél neki, ha az inceleket kiosztanák a homoszexuális férfiaknak..

2022. márc. 14. 23:22
 44/505 A kérdező kommentje:
#41 Te viszont nem válaszoltál, pontosan mi történne és mi a célja annak az eseménynek, amire állítólag hívtál inceleket?
2022. márc. 14. 23:30
 45/505 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben tényleg érdekel, írj a társaságnak aki szervezi.

[link]

2022. márc. 14. 23:34
 46/505 anonim ***** válasza:
82%

A pofámról ég a bőr férfiként komolyan.

Lassan 5. éve egyedül vagyok 20-on éves koromhoz képest és nem vágok le ilyen hisztit. Sőt! Pontosan tudom, hogy nem a világ van elbaszva ilyen téren, hanem én.(Félre értés ne essék, a világ nagyon el van baszva)

Esélyegyenlőség!?

Az világos, hogy az első melléd kirendelt nő vagy veled vagy magával végezne, ha van egy szemernyi önbecsülése?

Sok volt a fos szolgálólány meséje vagy mi bajod ember?

2022. márc. 15. 00:08
 47/505 A kérdező kommentje:
#46 Te még nem állsz készen arra, hogy szembesülj az igazsággal, ami nem baj, de járj nyitott szemmel, minél előbb megtalálod és elfogadod, annál jobb. Itt már csak a kármentés lehetséges, az sem véletlen, hogy te is 5 éve egyedül vagy, és jól tudod, hogy messze nem csak te vagy érte a hibás.
2022. márc. 15. 00:14
 48/505 anonim ***** válasza:
93%

Mi az igazság, ratyikám? Hogy lusta vagy felemelni a valagad és változtatni, ezért hordószám nyeled a szart, amit a neten mond a többi ratyi?

🥱🥱🥱

2022. márc. 15. 00:16
 49/505 A kérdező kommentje:
#48 Ez a proli módra ratyizás csak rólad árul el igen sokat, én itt szerintem még egy durva szót nem szóltam az engem egyébként lúzernek, köcsögnek, agresszívnak, állatnak, degeneráltnak tartókról, de biztos ez a jó irány, csak így tovább.
2022. márc. 15. 00:19
 50/505 anonim ***** válasza:
95%
Ah, hát erre sem érkezett válasz. Miért is érkezne, azt sem tudod, mit hordasz össze, csak büfögöd fel, amit mások megrágtak, és a szádba köptek.
2022. márc. 15. 00:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!