Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
"Jó, hát az nem én leszek aki ilyesmit kezdeményezni fog"
Ééééééés mindenki ezt mondja.
Hát barátom, a helyzet a következő:
A bolygónkon élő lényeknek a nagy többsége verseng az életben maradásért. Ennek talán a legfontosabb része a saját génállomány továbbadása, tehát a szaporodás. Ez a verseny bizony a mi fajunkra is ugyan úgy igaz.
Tehát:
Ha mindenképp tovább szeretnéd adni a génjeidet, akkor jobban teszed, ha versenybe szállsz, mert senki nem fogja feladni a saját lehetőségét érted. Egész egyszerűen ez a világ egyik alaptörvénye.
" Egy évek óta éhezésben élő embernek nem jön rosszul egy szendvics, de az alaphelyzetén sokat nem változtat. Ugyanez a helyzet velünk is."
Egy éhezőnek könnyen lehet segíteni azzal, hogy adunk neki ételt, és biztosítjuk hogy állandóan a rendelkezésére álljon. De ez hogy lenne érvényes az incelekre? Nőket kiosztani nekik, elvenni a jogaikat? Mert a nő nem tárgy, mint az étel mondjuk, ugyanolyan gondolatai, érzései vannak mint neked. Te se örülnél neki, ha az inceleket kiosztanák a homoszexuális férfiaknak..
Amennyiben tényleg érdekel, írj a társaságnak aki szervezi.
A pofámról ég a bőr férfiként komolyan.
Lassan 5. éve egyedül vagyok 20-on éves koromhoz képest és nem vágok le ilyen hisztit. Sőt! Pontosan tudom, hogy nem a világ van elbaszva ilyen téren, hanem én.(Félre értés ne essék, a világ nagyon el van baszva)
Esélyegyenlőség!?
Az világos, hogy az első melléd kirendelt nő vagy veled vagy magával végezne, ha van egy szemernyi önbecsülése?
Sok volt a fos szolgálólány meséje vagy mi bajod ember?
Mi az igazság, ratyikám? Hogy lusta vagy felemelni a valagad és változtatni, ezért hordószám nyeled a szart, amit a neten mond a többi ratyi?
🥱🥱🥱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!