Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
31-es:
Érdekes mód én sose láttam csúnya elutasításra példát. Arra viszont többször is, hogy az elutasított földhöz vágta magát, vagy azt mondta kamuzik az elutasító.
#28 "90%-uk az égvilágon semmit sem tesz a helyzetének javulásáért"
Ez hogy jött ki? Úgy beszélsz, mintha olyan jól ismernéd az incelközösséget, de gondolom messze nem ez a helyzet. Az van, hogy van olyan hátrány, amit LEHETETLEN ledolgozni, én megértem, ha valaki beletörődik, és azt mondja, hogy kész vége. Ettől függetlenül ha magamból indulok ki, illetve akiket én ismerek vagy amilyen sztorikat hallottam, valamivel átlag alatti külsővel, esetleg kifejezetten szerencsétlen genetikával akármennyit próbálkozunk, látható eredményt nagyon nehéz elérni, és a változás után is mérsékelt sikerek vannak, ha vannak egyáltalán. Lehet jönni a kondival, senki nem kíváncsi egy tapasztalatlan, gátlásos, ronda arcú, de elfogadható fizikumú emberrel, ne vicceljünk már. Sorsfordító hatása ezerből egy esetben van.
#29 Lol, reagálhatok itt 30 válaszra is, de a kutya nem fog annyit elolvasni.
33-as:
Én nőként sem pártolom ha valaki goromba a másikkal. Ilyenkor oda is szoktam szólni, hogy vegyék észre magukat, de nyilván nem én váltom meg a világot.
Viszont az szintén más szituáció amikor kellemetlen emberrel kell együttdolgozni. Most konkrét szituációt nem tudok mondani de valószínűleg mindenki ismer olyan embert akivel szekunder szégyenérzete van és akivel nem lehet kommunikálni rendesen. Bár nem tudom mit fed le nálad a "kutyával szebben beszélnek", de el tudom képzelni, hogy az ilyen kellemetlen egyéneket megpróbálják leépíteni. Oly formán, hogy nem kifejezetten kedvesek, sokkal inkább közömbösek vele és nem is próbálnak meg szóba egyelegni.
34-es:
Én rengeteg incelt szólítottam itt fel, hogy tegyen valamit, legalább egymásra írjanak rá, ha pártot nem is alapítanak. MINDEGYIKNEK, kivétel nélkül mindegyiknek volt kifogása, hogy milyen nem vállalja az arcát.
Szintén, volt, hogy hívtam incelt kitárgyaló közösségi eseményre őket, szintén mindenki úgy érvelt, hogy most nem, ő nem fog kiállni senkiért, MAAAAAJD ha valaha valaki tesz ezért az ügyért, akkor majd ők csatlakoznak.
Szóval de, le lehet írni, hogy az incelek 90%-a tanult tehetetlen, mert még a saját szívügyük érdekében sem tesznek.
"Nem a visszautasítással van a baj, hanem azzal, hogy a nők ezt sokszor nagyon csúnya szavakkal teszik meg, "
Senkit nem utasítottam el soha bunkó módon, viszont egy normálsi elutasítás után is nem egyszer lettem utolsó r|banc, és ez egy finoman és röviden megfogalmazott verzió az eredetikhez képest.
"Viszont az szintén más szituáció amikor kellemetlen emberrel kell együttdolgozni. Most konkrét szituációt nem tudok mondani de valószínűleg mindenki ismer olyan embert akivel szekunder szégyenérzete van és akivel nem lehet kommunikálni rendesen. Bár nem tudom mit fed le nálad a "kutyával szebben beszélnek", de el tudom képzelni, hogy az ilyen kellemetlen egyéneket megpróbálják leépíteni. Oly formán, hogy nem kifejezetten kedvesek, sokkal inkább közömbösek vele és nem is próbálnak meg szóba egyelegni."
Tehát mégis csak egyetértesz a kirekesztésükkel, csak mert nem néznek ki úgy, ahogy a nők elvárnák? Mi az hogy kell együttdolgozni velük? Még a munkát is elvennéd tőlük, mert csúnyák?...
#36 Jó, hát az nem én leszek aki ilyesmit kezdeményezni fog, nekem a tartós egyedülléttől már szociális fóbiám van. Amúgy nem kell csodálkozni, hogy nem tolonganak a jelentkezők, az incel szó már nálunk is szitokszó lett. Akkora feszültség, lenézés, arrogancia irányul felénk, hogy simán botrányba fulladna bármilyen incel tematikájú "esemény", képzeld el az itt folyó vitákat élőben. Na?
"hívtam incelt kitárgyaló közösségi eseményre őket"
És mondjuk ezt hogy kéne elképzelni? Mi történne?
38-as:
Még mindig nem külsőről beszélek... HANEM AKI KOMMUNIKÁCIÓBAN KELLEMETLEN. De ezt kiemeltem többször, egy szót se írtam a külsejéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!