Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
"monogámia törvényi erőltetése nem segítene rajtatok.":
Rajtam segítene. Mint írtam, nekem csak egy kicsi lökés kéne a piacon, hogy vissza tudjak térni rá.
Vezesd már le hogy a lófszba segítene az rajtad... :D
Amúgy a magam részéről annyi, hogy semmit nem változna az életem tőle (így is monogám vagyok, lassan 9 éve kapcsolatban élek), de ha szingli lennék, akkor inkább maradnék az, minthogy egyetlen egyszer is hozzányúljak olyanhoz, akit nem tartok jó pasinak, nem tudok beleszeretni. Sőt, inkább halnék meg. És a legtöbben ezzel így lennének.
" mire visszaáll a belső szexuális ösztönötök normálisra."
"Ösztönötök"? :D
Engem hagyj ki a szánalmas teorizálásodból, köszi.
Mondom, hogy lassan 9 éve kapcsolatban élek. Az meg normális ösztön, hogy olyan férfit választottam páromnak, akihez vonzódom is.
Az a baj hogy nagyon nehéz incelekkel beszélgetni vagy vitatkozni.
Mert bármit is mondunk vagy teszünk mindig lesz aki felhozza a külsőt. Még akkor is hogyha köze nem volt a külsőnek a vitához mint pl valamelyik 4 vagy 5. oldalon lévő vitának. És nagyon nehéz megmagyarázni ezeknek incel szó mögé rejtőzködő embereknek hogy igenis lehet velük baj belsőleg. És pontosan emiatt nem lehet velük rendesen szót érteni, mert olyan mélyen vannak hogy törvényekkel, nő szabályozással, nők állami szintű újra osztásával, vagy kasztrendszerrel dobálóznak vagy egyenesen fenyegetőznek és nem látják ebben a hibát. Itt az a nagy baj hogy nem személyesen vagyunk jelen, mert teljesen más lenne élőben kommunikálni még akár úgy is hogy arányaiban megpróbálunk ugyanannyian menni egy egy csoportból (tehát pl 3 incel és 3 nem incel nő/férfi vegyesen), mert hiszem hogy élőben, arcunkat felvállalva, sokkal kulturáltabb vitát tudnánk lerendezni, és nem lenne ilyen nagyon sok szó kiforgatás, válasz ignorálás vagy már-már melegebb éghajlatra küldés.
65: A vita eleve parttalan és fölösleges. Mintha Elon Musk akarna vitázni az aluljárós csövessel arról, hogy "a pénz nem boldogít". Egyik sem érti meg a másik helyzetét.
A legnagyobb hibát abban látom inkább, hogy az "incelek" gyűjtőfogalommá vált, és összemossák az újraelosztós idiótát a normális de sikertelen emberekkel, egy kalap alá veszik.
66-os: Viszont ez valamilyen szinten jogos. Mert azok az incelek akik ilyen elveket vallanak és akik ennyire elvetemültek sokkal hangosabbak mint az incelkultúra létrejöttének eredeti célja.
Gondolj bele: ma már a feminizmus is úgy van számontartva mint valami ördögtől való dolog, mert összemossák sokan a feminácikkal.
#58: Szerencsecsomag, az ugye megvan, hogy a bal oldali fel masodperc alatt talalna csajt? :D A kepen levo srac nem ronda, hanem ferfias. Eleg bomlott a realitaserzeked, ha szerinted a bal oldali ronda.
De, latod? Megint csak a kifogas... Ennyire futja. Errol beszeltem: egy szalmaszalat nem tesztek magatokert keresztbe, csak rinyaltok es mastol varjatok a csodat.
Aldozathibaztatasrol (legtobbszor eroszakos) buncselekmenyek eseten beszelunk.
Azt ne gondoljatok mar, hogy mar az is buncselekmeny, ha valakik nem akarnak veletek kapcsolatba kerulni.
Ez a problema veletek, hogy szerintetek nektek JAR a p*nci (direkt igy fogalmazva, mert az azt korulvevo emberi lenyt kb kutyaba sem veszitej), es ha nem kaptok az buncselekmeny es ti mar “aldozatok” vagytok…
"Vezesd már le hogy a lófszba segítene az rajtad... :D":
Mondom, hogy pár éve sokkal jobban ment minden. Engem nem a személyiségem vagy a kinézetem dobott ki, hanem a piac, ahol már kevés vagyok.
66: Képzelj el egy világot, ahol az emberek 90% -a csöves munkanélküli, köztük egyetemet végzett diplomások. Minden jól megy így, me avatkozzunk be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!