Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
#12 Ez sajnos akkor annak az elismerését jelenti, hogy az ember nagyrészt ugyanaz a félállati, primitív ösztönlény, mint évezredekkel ezelőtt, és gyakorlatilag semmit nem sikerült előrébb haladni, csak a díszlet változott, de a törzsi beidegződések változatlanul fennmaradtak. Úgy tűnik, hogy tagadod a civilizált embert, és az ember állati mivolta meghaladásának még az esélyétől is elzárkózol.
#19 Ilyenkor mindenki előveszi a néhai szerencsétlen ismerősét, akinek valahogy összejött, de ettől ez még a kivétel lesz, nem a szabály. Én örülök neki, ha bárki ki tud törni ebből a lehetetlen helyzetből, de a nagyságrendeken és a trendeken ez még olyan sokat nem változtat. Ezen kívül a közösségi média előtti világot jobb nem összehasonlítani a 2008 utánival, mert minden megváltozott.
#21 Ezzel alapvetően egyetértek, de ez csak egy része a problémának.
#25 Egy évek óta éhezésben élő embernek nem jön rosszul egy szendvics, de az alaphelyzetén sokat nem változtat. Ugyanez a helyzet velünk is.
22: Én jobban nézek ki, meg kb sikeresebb/értékesebb vagyok az élet minden területén min 7 éve. Most találtam nemrég egy 2014es fotót a fejemről. Óvodás fej tele pattanással a mostani arcomhoz képest.
Igaz 7 is nehéz volt a csajozás, viszont akkor még simán el tudtam veszíteni a szüzességemet egy fesztiválon. Másik alkalommal meg egyszerre két szép szőke nővel smároltam. Ma ehhez képest incel vagyok, az utóbbi 3 évben akármilyen figyelmet csak Dél amerikai nőktől kaptam. A piac ennyi idő alatt is nagyon megváltozott és sokkal nehezebb lett férfiként.
Képzelem mennyit változhatott 2000 óta..bakker
28-as:
Ez tipikus incel dolog. Kiszemezi azokat a válaszokat amikre tud valami hisztit reagálni és csak azokra ír. A többi mintha ott se lenne. Sokszor még ha felhívjuk rá a figyelmet, akkor is letudják valami olyannal, hogy "szóra se érdemes, túl nagy hülyeség".
10: Az incelek többsége szerintem a redpill/self improvement kategóriával kezdi és mindent megtesz a sikerért. Akkor eszi meg a blackpill -t, amikor ez nem működött.
Manapság ez is változni látszik persze, aminek oka a betegesen eltolódotr párkapcsolati piac, ahol az átlagon felüli férfiakat sem húzzak jobbra már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!