Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/505 A kérdező kommentje:
#50 Ha valaki egyszerűen csak lenéz, azzal nincs bajom, hozzászoktam, de te a civilizált kommunikációra sem vagy képes, úgyhogy végeztünk.
2022. márc. 15. 00:26
 52/505 anonim ***** válasza:
97%

46:

Tisztára mint Palpatin!

Azt a mondatot még hiányoltam, hogy:

Érezd, hogy átjár a harag! :DD

Az a büdös nagy helyzet, hogy jól is tudja magát érezni az ember egyedül.

Pszichoterapeuta ami neked kell, nem női rabszolga...

2022. márc. 15. 00:40
 53/505 anonim ***** válasza:
11%

"Pontosan tudom, hogy nem a világ van elbaszva ilyen téren, hanem én.":

Emiatt a mentalitás miatt tartunk itt. Nem te vagy elbaszva, hanem a jelenlegi szabályozatlan rendszer.

2022. márc. 15. 00:47
 54/505 anonim ***** válasza:
95%

Na, legalább a dolgok egy részére sikerült válaszolni. Sok kérdésre nem...

"Ez hogy jött ki? Úgy beszélsz, mintha olyan jól ismernéd az incelközösséget, de gondolom messze nem ez a helyzet."

Öhm... Miért? Ha valaki negatívat ír rólatok, akkor biztos nem ismer titeket? Vagy ezt hogy gondolod?

Ismerek a való életben is sikertelen srácokat. Nem tudják, hogy mit jelent az incel szó. Voltak olyan haverjaim, akiket én rángattam el kondiba. 2 alkalmat bírtak, majd fontosabb volt a chips zabálása meg a videójáték. Természetesen, tovább panaszkodtak, hogy nem kellenek egy lánynak sem...

De, itt is sok srácnak írtam tanácsot. A többség egyből kifogásokat keresett mindegyiknél, a maradék meg leokézta és akkor sem állt neki semminek.

Te is tökéletes példa vagy ám. Idevágtad a kérdésed, de a neked szánt kérdésekre már nem válaszolsz.

"Az van, hogy van olyan hátrány, amit LEHETETLEN ledolgozni, én megértem, ha valaki beletörődik, és azt mondja, hogy kész vége."

Én is megértem, de akkor ne rinyáljon és ne várja el, hogy más adjon neki csajt. És nem, általában nem lehetetlen dologról van szó. Néhány srácnál igen, a többségnél nem.

"Ettől függetlenül ha magamból indulok ki, illetve akiket én ismerek vagy amilyen sztorikat hallottam, valamivel átlag alatti külsővel, esetleg kifejezetten szerencsétlen genetikával akármennyit próbálkozunk, látható eredményt nagyon nehéz elérni, és a változás után is mérsékelt sikerek vannak, ha vannak egyáltalán."

Oké... És erre jó a gyúrás. 1-2 év alatt átlag feletti testet lehet elérni, ami elég sok dolgot kompenzál ám... Persze, látod... Kifogás mindig van.

"Lehet jönni a kondival, senki nem kíváncsi egy tapasztalatlan, gátlásos, ronda arcú, de elfogadható fizikumú emberrel, ne vicceljünk már. Sorsfordító hatása ezerből egy esetben van."

Oké, mondhatod ezt, de akkor ne csodálkozz, ha a kutyának nem kelletek ilyen szöveg után. Ez rinya. Veled ellentétben, én már 3 termet megjártam az életem során. 2 helyen elég jó közösség volt és bizony nem 1 srác volt, aki kis nyomiként ment be, de már meg nem mondanád róla, hogy olyan volt. Ja, hogy még erre sem vagytok képesek, hogy lemenjetek az edzőterembe beszélgetni? Hát, ez ilyen. Akkor, mégis mit sajnáljunk rajtatok? A kitalált elméleteiteket?

2022. márc. 15. 01:05
 55/505 anonim ***** válasza:
97%
#53: Milyen szabályozások kellenének szerinted? :O
2022. márc. 15. 01:10
 56/505 anonim ***** válasza:
97%

46,52:

Ezek fixen trollkodnak.

Olyan nincs, hogy valaki ennyire szánalomra méltó, hát mindjárt megsajnállak titeket és elmegyünk nektek rabszolga nőkért.

Szabályozatlan világ...

Kakálni nem lehet úgy, hogy a google nem tud róla.

Még ezt a dolgot is keretek közé zárnátok?

2022. márc. 15. 01:18
 57/505 anonim ***** válasza:
24%

"Mint amikor nyugdíjasok nem értik, minek a hitel, ők simán felépítkeztek anélkül is"

Ja, a munkahelyrol lopikazott anyagbol, mikozben a munkahelyen pihente ki a hetvegi betonozast :)

37F incel

2022. márc. 15. 02:22
 58/505 anonim ***** válasza:
19%

"Oké... És erre jó a gyúrás. 1-2 év alatt átlag feletti testet lehet elérni, ami elég sok dolgot kompenzál ám... Persze, látod... Kifogás mindig van"

Igen, es olyan leszel, mint a bal oldali. Kolasuveg vallak, Miki eger fej.

[link]

Holott az lenne a cel, hogy olyan legyel, mint a jobb oldali, de sajnos csak erre futja a hozott anyag....

37F incel

2022. márc. 15. 02:31
 59/505 anonim ***** válasza:
97%

Engem is érdekel, hogy milyen szabályozásokat akarnátok.

A netes társkeresőkön lévő matchek számának korlátozása, monogámia törvényi erőltetése nem segítene rajtatok.

Már a magam részéről is tudom, hogy az égvilágon semmi nem venne rá, hogy leálljak olyannal valaha is, aki nem tetszik.

Ha meg neadjisten "kirendelnének" egy ilyen mellé, akkor jól mondta az egyik válaszoló, én is vagy titeket megmérgeznélek/leszúrnálak, vagy magamat ölném meg. Nálatok még a börtön és a halál is jobb számomra.

Szóval érdekelne, hogy szerintetek mégis milyen szabályozás segítene rajtatok.

2022. márc. 15. 02:33
 60/505 anonim ***** válasza:
98%
Lenyűgöz, hogy az incelek leírják a béna elméleteiket meg ötleteiket, amik mindig károsak vagy jogsértőek lennének, de amiatt nyávognak, hogy ronda a fejük. Haver, a fejed kívülről a legkisebb baj, ami benne van, na az brutál.
2022. márc. 15. 03:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!