Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/505 A kérdező kommentje:
Akkor fasiszta a rendszer, és arra épül, hogy a kisebbségeket, vagy a rendszer veszteseit még erőteljesebben elnyomja. Ha ezt kimondjuk, akkor elfogadom.
2022. márc. 16. 00:05
 112/505 anonim ***** válasza:
4%

"5% nem rendszerszintű"

20% korul van a 30 ev alatti korosztalyban....

37F incel

2022. márc. 16. 00:16
 113/505 anonim ***** válasza:
91%

112-es:

Mivel tudod igazolni a számításaidat?

2022. márc. 16. 07:16
 114/505 anonim ***** válasza:
9%
113: Nem védeni akarom, e "igazolni" akár úgy is lehet, ha megnézed hány szingli van a sok éve végzett gimis osztályodban. 20% meglesz.
2022. márc. 16. 07:54
 115/505 anonim ***** válasza:
97%

114-es:

Nem lehet, illetve lehet, de nem elfogadható az a statisztika amit az ember csak valami légből kapott példával illusztrál.

Statisztokáról akkor beszélünk ha idegen, teljesen random embereket kérdezel körbe, egy kutatás keretén belül és nagy mennyiségben.

Én is példálózhatnék, hogy az egyetemi csoporttársaim egyik óránál 95%-ban kapcsolatban van.

Vagy beszélhetünk másról is. A régi általános iskolás osztálytársaim lányai közül nagyjából 40%-a lepottyantott egy gyereket 20 éves kora előtt és a fiatal, kamasz apa otthagyta őket. Akkor most én vonjam le azt a következtetést, hogy a férfiak 40% otthagyja a családját?

Sőt, tovább megyek. Ha netán 20%-a a régi osztálytársaidnak szingli, akkor abból mennyi az, aki ténylegesen tartósan az? Mivel gimi ezért gondolom max 30 fős volt egy osztály és 20 max 6 emberről beszélünk (ami még mindig nem egy reprezentatív példa), és ebből a 6 emberből hány az, aki: 1., nem akar kapcsolatot jelenleg, mert pl. nemrég szakított 2., alapból se akar kapcsolatot, mert mgtow-s?

Mivel tudod igazolni, hogy nem csak a te korosztályodba van ez a számadat, hanem az iskolád volt gimiseinek 100%-ára igaz?

2022. márc. 16. 08:20
 116/505 anonim ***** válasza:
5%
115: Te nekem idegen vagy. Ha a te osztályodban is megvan a 20%, akkor...
2022. márc. 16. 08:39
 117/505 anonim ***** válasza:
96%

116-os:

Csakhogy az élet nem fekete-fehér. Összesen 7 csoportnyi ember volt az életemben ha azt vesszük (napközi, ált alsó, ált felső, gimi, gimiváltás, egyetem, egyetem), és nem tudom, hogy hol-mekkora arányban találtak az emberek maguknak párt. Ált felsőből tudom, hogy sok nőt otthagyott a pasija gyerekkel. A jelenlegi egyetememen pedig az látom, hogy a csoport 95%-ának van párja.

2022. márc. 16. 08:43
 118/505 anonim ***** válasza:
2%
115: Egyébként tudom, hogyan működik a statisztika. Kivetít, általánosít (még akkor is ha nem egyenletes eloszlással számol). Amikor az újságban olvasol olyan adatokat, hogy "xy az ország kedvenc rádiója". Kinek a kedvence? A tiéd aki nem is hallgat rádiót, vagy akit soha egyetlen egyszer sem kérdeztek meg erről? De mondok jobbat, statisztika szerint ha nekem két almám van, neked egy sem, akkor mindketten ehetünk egy almát, pedig valójában te éhen maradsz. Ha megkérdezek 600 embert a saját környezetemben az semmivel sem reprezentatívabb, mert 9millió másik meg lehet, hogy teljesen mást tapasztal.
2022. márc. 16. 08:46
 119/505 anonim ***** válasza:
87%
De te nem 600 embert kérdeztél meg a környezetedben, hanem kb. 30-ról vontál le statisztikát csak a facebookon írt párkapcsolati státusz alapján.
2022. márc. 16. 08:50
 120/505 anonim ***** válasza:
97%

#111: Talán azért sincs nőt, mert hót ostoba vagy.

@37F Incel: Te meg jobb, ha kussban maradsz a beteg agyaddal. Magad írtad, hogy egyszer erőszakkal levágtad egy lány haját. Beteg lelkűek vagytok, az a bajotok.

2022. márc. 16. 12:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!