Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
A ruszkiknal szerintem mar nyista Tinder :)
Szoval nem olyan irrealis az, amilyennek beallitod....
37F incel
#131 Tegyük fel, hogy nem is akarok változni, én magamat teljesen alkalmasnak tartom jelenleg is a párkapcsolatra, viszont elsősorban a társadalmi berendezkedés és a párkapcsolati piac sajátosságai miatt én a rendszer vesztesei közé tartozom.
Miért nem lehet elhinni, hogy ez lehetséges?
Mert nem te határozod meg, hogy valaki másnak jó vagy-e vagy sem. Hanem az adott ember.
Ez olyan, mintha valaki más döntené el, hogy neked milyen kaja milyen módon elkészítve ízlik.
#136 "Én nem egy db hús vagyok a piacon bakker."
Érdekes lenne akkor ennek fényében megvizsgálni, hogy mit gondolsz a Tiktokról, Instagramról, Tinderről, de ezt már félve merem felvetni is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!