Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
15 éves kor... addig kapsz egy olyan alapmanipuláció csomagot, ami nem is tudatos.
Miért a sovány nők vonzóak? Hisz vannak népek, akiknél hizlalják a nőket, és azt tartják szexinek. De te abban nőttél fel, hogy a sovány a szép. Mekkora biznisz a diétázás, eladni a sok port, kapszulát, módszert mindenkinek. Feltételezem, ugyanaz a generáció vagyunk, mindketten úgy nőttünk fel, hogy a Blikk elején ott virított a pucér néni. Ez téged fiúként ugyanúgy befolyásolt, mint engem lányként. Amikor kékbe bugyoláltak a szülőszobán, már akkor elkezdték mosni az agyad. Persze nem csak a tiédet, az enyémet is, mindenkiét. És ezek annyira belénk vannak ivódva, hogy meg se kérdőjelezzük őket. Vagy ha megkérdőjelezzük, nem is biztos, hogy akarunk változtatni rajta. Ha lenne egy sziklaszilárd meggyőződésem, hogy azért tetszenek a sovány nők/izmos férfiak, mert ez én vagyok, én se szívesen ásnék le a mélybe. Hisz kiderülne, hogy hacsak nem kis Maugliként növök fel, MINDEN befolyásol.
"Több ezer éve megvagyunk, ezután is megleszünk"
A feminaci amokfutas 150 eves. Azelott nem volt.
"A szexuális forradalom. Melyik? Krisztus előtt is volt már, hedonizmus a görögöknél például"
Azok csak egy szuk arisztokrata reteget erintettek, nem a teljes nepesseget....
37F incel
208: Messze az egyik legalantasabb troll vagy az oldalon! Gratulálok! :D
Még jó, hogy incel vagy, így a megvetés és a sajnálat kiegyenlíti egymást és a többség csak leszarja a hisztidet, tudjuk mi a gond, miért írod azt amit...
Hivatalosan az 1960-as evekeben volt a szexualis forradalom, bár tartana még!
Te meg "tolerans" ballib hippi, ezek szerint.....
Amugy erdekes, hogy pont a magukat tolerans, bekepartinak nevezo liberalisok a legnagyobb uszitok :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!