Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/505 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Élőben ilyet mondani pl. nekem színtiszta g.eciség és becsületsértés lenne.

Van egy párom, akit szeretek, aki mellett kitartok, akiért bármit megtennék, akivel átmentünk közösen rengeteg dolgon. A ti szemetekben ez nem létezik, mert merek hozzá vonzódni.

Ezzel szemben ti ott tartotok, hogy az általatok semmibe vett emberek szánalomból szexeljenek veletek akkor is, ha undorodnak.

2022. márc. 18. 13:47
 282/505 anonim ***** válasza:
90%

280:

Megerősödni nem fogtok, a kondi nem a ti pályátok az az érzésem. Összefogni megint nem tud, az, aki a saját kárát másokra vetíti, bizalmatlan.

Ti sajnos és ezt most őszinte bánattal írom, ha nem változtattok a hozzáállásotokon, bolond, egyedülálló emberekként fogtok meghalni. :(

2022. márc. 18. 13:47
 283/505 A kérdező kommentje:
Amíg így gondolkodtok, addig az igazság a mi oldalunkon van. Lekezeléssel, arroganciával, ignorálással még sosem oldódtak meg nyilvánvaló társadalmi problémák a történelemben.
2022. márc. 18. 13:48
 284/505 anonim ***** válasza:
94%

Nincs társadalmi probléma.

Engem kizárólag annyiban érdekeltek, hogy hagyjatok békén mindenkit a retkes pitsába, mert nem szeretnék úgy járni, mint pl. a tavalyi szegedi kettősgyilkosság áldozatai, mert valami kis sajtszagú h.ülyegyerek kitalálja, hogy felszínes kva vagyok amiért nem értékelem a hozzá hasonló "normális" pasikat, és ezért leöl engem és a valóban normális, szeretett társamat a francba. És azt sem szeretném, hogy más járjon így.

Ja, és azt sem, hogy akár csak tömegben dörgölőzzön, fogdosson a fajtátok, mert "ennyi járjon már", ha már nem fekszem le veletek.

Ennyi, ennyiben érdekeltek.

2022. márc. 18. 13:53
 285/505 A kérdező kommentje:
#285 Ha az elnyomottakról senki nem vesz tudomást, sőt, még rontjátok a helyzetünket ezzel az ocsmány stílussal, a hozzáállásotokkal, akkor ezt bizony el kell viselni. Akkor majd úgy vesz revansot az elnyomott, kitaszított, ahogy tud. Aztán ha elég sok elkeseredett ember lesz, akkor majd jön a polgárháború. Elhiszem, hogy jobb lenne ezt megúszni, de ez álomvilág. El kéne ismerni, hogy emberhez méltatlan bizonyos férfiak helyzete, és segítséget kéne nyújtani. Ha ez is sok, akkor sajnáljuk.
2022. márc. 18. 13:56
 286/505 anonim ***** válasza:
2%

285

Ha normálisan választottál volna párt, egyáltalán nem kellene ilyentől félned ;)

2022. márc. 18. 13:56
 287/505 anonim ***** válasza:
2%

"Nincs társadalmi probléma"

Hat pedig a feministak szerint az tarsadalmi problema, hogy nincs eleg noi vezerigazgato :)

Vagyis 150 ev utan eljutottunk a konyhatol a noi kvota alapjan kiutalt vezerigazgatoi szekig, amihez a tarsadalom tapsikol....

37F incel

2022. márc. 18. 13:57
 288/505 anonim ***** válasza:
94%

"még rontjátok a helyzetünket ezzel az ocsmány stílussal, a hozzáállásotokkal, akkor ezt bizony el kell viselni"

Milyen hozzáállással? Hogy ugyanazzal a férfival vagyok kapcsolatban lassan egy évtizede és szeretem is, és nem fogok incelekkel kefélni, hogy "segítséget nyújtsak"? :D

Ti meg azt éritek el, hogy a legközelebbi dörgőlőzésnél, fogdosásnál nem egyszer fogok hátrakönyökölni, hanem minimum 6x, teljes erőmből.

2022. márc. 18. 14:00
 289/505 anonim ***** válasza:
1%
Szabad világ van, szabadon dönthetünk arról hogy mennyire vesszük komolyan a "párkapcsolatodat" :)
2022. márc. 18. 14:05
 290/505 anonim ***** válasza:
94%
Én meg még mindig szabadon dönthetek arról, hogy kivel szeretkezek és kötöm össze az életem.
2022. márc. 18. 14:17
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!