Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
Nem. Élőben ilyet mondani pl. nekem színtiszta g.eciség és becsületsértés lenne.
Van egy párom, akit szeretek, aki mellett kitartok, akiért bármit megtennék, akivel átmentünk közösen rengeteg dolgon. A ti szemetekben ez nem létezik, mert merek hozzá vonzódni.
Ezzel szemben ti ott tartotok, hogy az általatok semmibe vett emberek szánalomból szexeljenek veletek akkor is, ha undorodnak.
280:
Megerősödni nem fogtok, a kondi nem a ti pályátok az az érzésem. Összefogni megint nem tud, az, aki a saját kárát másokra vetíti, bizalmatlan.
Ti sajnos és ezt most őszinte bánattal írom, ha nem változtattok a hozzáállásotokon, bolond, egyedülálló emberekként fogtok meghalni. :(
Nincs társadalmi probléma.
Engem kizárólag annyiban érdekeltek, hogy hagyjatok békén mindenkit a retkes pitsába, mert nem szeretnék úgy járni, mint pl. a tavalyi szegedi kettősgyilkosság áldozatai, mert valami kis sajtszagú h.ülyegyerek kitalálja, hogy felszínes kva vagyok amiért nem értékelem a hozzá hasonló "normális" pasikat, és ezért leöl engem és a valóban normális, szeretett társamat a francba. És azt sem szeretném, hogy más járjon így.
Ja, és azt sem, hogy akár csak tömegben dörgölőzzön, fogdosson a fajtátok, mert "ennyi járjon már", ha már nem fekszem le veletek.
Ennyi, ennyiben érdekeltek.
285
Ha normálisan választottál volna párt, egyáltalán nem kellene ilyentől félned ;)
"Nincs társadalmi probléma"
Hat pedig a feministak szerint az tarsadalmi problema, hogy nincs eleg noi vezerigazgato :)
Vagyis 150 ev utan eljutottunk a konyhatol a noi kvota alapjan kiutalt vezerigazgatoi szekig, amihez a tarsadalom tapsikol....
37F incel
"még rontjátok a helyzetünket ezzel az ocsmány stílussal, a hozzáállásotokkal, akkor ezt bizony el kell viselni"
Milyen hozzáállással? Hogy ugyanazzal a férfival vagyok kapcsolatban lassan egy évtizede és szeretem is, és nem fogok incelekkel kefélni, hogy "segítséget nyújtsak"? :D
Ti meg azt éritek el, hogy a legközelebbi dörgőlőzésnél, fogdosásnál nem egyszer fogok hátrakönyökölni, hanem minimum 6x, teljes erőmből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!