Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/505 anonim ***** válasza:
96%

340:

Palpatin! Én az a srác vagyok még az elejéről, akinek lassan 5 éve nincs párkapcsolata... :D

2022. márc. 18. 16:33
 342/505 A kérdező kommentje:

#343 Akkor meg sztem jobban tennéd, ha tudatodra ébrednél, mert lehet tagadni a végsőkig, de jobb, amikor szembesülsz a valósággal és úgy látod a helyzeted, hogy már nincsenek illúzióid. Én is voltam ott, ahol most te vagy.

Baszki, te is sikertelen csávó vagy, az áldozata ennek a nyomorult rendszernek, és olyan stílusban írsz, mintha te is cinikus Chad lennél, aki csak az egóját növeli itt.

2022. márc. 18. 16:37
 343/505 anonim ***** válasza:
97%

Ember... Én rettentően vágyok már kapcsolatra. De tudom, ahhoz, hogy az elvárásaimnak megfelelő lányt találjak magamnak, azért NEKEM kell tenni. Elhíztam és közel sincs annyi önbizalmam mint 20 évesen. A karriert hajszoltam, elsatnyultam párkapcsolati szempontból. Élveztem a kötetlenséget.

Lassan fél éve rendszeresen sportolok és igyekszem felépíteni az önbizalmam, de annyira nem nyomaszt ez a dolog, mert boldog vagyok egyedül még mindig.

2022. márc. 18. 16:44
 344/505 anonim ***** válasza:
93%

#344: Semmilyen áldozat nem vagy. Azt csinálsz, amit akarsz.

Mellesleg vicces, hogy itt hisztiztek pár centi magasság és hasonló hülyeség miatt, az meg véletlenül sem zavar benneteket, hogy ostobák vagytok, nem rendelkeztek normális belső értékekkel. Némelyek pedig konkrétan orvosi esetnek számít.

2022. márc. 18. 16:55
 345/505 A kérdező kommentje:

#345 Sok sikert, bár a magunkfajta általában jobban jár, ha nem ül fel a mindenhol tolt "önfejlesztés" mémnek, mert utólag kell hogy rájöjjünk, hogy megint bedőltünk egy baromságnak, és semmivel nem lettünk előrébb, mint előtte voltunk.

#346 "Nem rendelkeztek normális belső értékekkel"

Ez egy értelmetlenség, honnan tudod ezt abból, hogy egy témáról (ahonnan a társadalom miatt óriási hátrányban vagyok folyamatosan) mi a véleményem?

2022. márc. 18. 18:46
 346/505 anonim ***** válasza:
97%
347: Az önfejlesztés ott kezdődik, hogy magadért teszel valamit, a saját jóléted érdekében. Nem azért, hogy "há' akko' majd puncit kapok he", hanem azért, hogy ne egy energiavámpír negatív személyiség legyél aki még azt is figyelmen kívül hagyja ha szembesítik vele, hogy mekkora drámagenerátor troll személyisége van, és kizárólag azt hajlandó észrevenni ami megegyezik a falsan felépített törékeny összeesküvéselméletekből felépített világképével.
2022. márc. 18. 18:53
 347/505 anonim ***** válasza:
96%
Oké, nem akarod fejleszteni magad. Érthető. DE miért várod el akkor, hogy a nő téged válasszon a semmit se tévő tulajdonságoddal, mintsem azt, aki szán időt és energiát önismeretre?
2022. márc. 18. 20:12
 348/505 anonim ***** válasza:
17%

347

Chad miért nem önfejleszt?

2022. márc. 18. 21:56
 349/505 anonim ***** válasza:
82%

348

Ki mondta, hogy nem önfejleszt?

2022. márc. 18. 21:58
 350/505 anonim ***** válasza:
15%

349

Én mondom. Tán mert neki nem kell mert adott a külső?

2022. márc. 18. 22:04
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!