Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
Ha valaki megmondja, hogy mondjuk ez a csávó önfejlesztés nélkül miért ne tudná ágyba vinni a nők 99 százalékát, és hogy én mondjuk átlag alattiként mit tudok tenni, hogy tized annyi matchem legyen, mint neki, annak veszek egy sört.
Bár tudnék adni egy olyan választ, hogy kijössz a vermedből és adsz egy sört.
Én cserébe azért adnék pár lángost meg oldalast cserébe. :D
Az arcszerkezeten múlik minden.
Más kis korban fel kéne készíteni a gyerekeket, hogy mire számítsanak az élettől és pótcselekvésekre tanítani őket amivel elterelik a figyelmüket a társasági életről, nőkről stb. Esetleg a kasztrálás is megoldás lehet, hogy ne kívánják a nőt. Nem tudom igazából, de az sem igazságos, hogy ilyen csávóval kell versenyeznünk a puncikért. Mintha trabanttal raknának oda versenyezni Forma-1-ben.
356
Elképesztő frusztráló tud lenni. Egyszerűen nem tudják a helyünkbe képzelni magukat. Lehet, hogy némelyik tényleg sajnál és segíteni próbál de nem tudják, hogy inkább ártanak a hamis reményekkel, tanácsokkal. A realitásra már sokan rájöttünk és a változáson kívül nincs más út.
358
Szerintem igen. Akkor már lenne 100-ból 1 csajod. Trabanttal 1000-ből nincs meg az 1.
Oké.
Én évekig próbáltam segíteni, most meg már egyáltalán nem akarok.
Csak annyi a lényeg, hogy hagyjatok békén mindenkit a francba, pláne párkapcsolatban élőket.
A kasztrálást támogatom, alapból a ti beleegyezésetekkel, de ha egyetlen nőhöz akár egyszer is hozzányúltatok tömött járművön, vagy bármi hasonló, akkor kötelezően.
(Belül sokkal ocsmányabbak vagytok, mint külsőre, soha nem érdemelnétek még egy kósza ölelést sem. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!