Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelgyűlölők! Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?

Figyelt kérdés

Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.

Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?

2022. márc. 14. 18:31
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/505 anonim ***** válasza:
25%
348: Minden férfi önfejleszt manapság. A Chadeknél az a különbség, hogy van értelme, mivel folyamatosan jön a pozitív visszacsatolás. Az inceleknél viszont inkább negatív visszacsatolás van, amin valaki túl tud lendülni, valaki nem.
2022. márc. 18. 22:05
 352/505 A kérdező kommentje:

[link]

Ha valaki megmondja, hogy mondjuk ez a csávó önfejlesztés nélkül miért ne tudná ágyba vinni a nők 99 százalékát, és hogy én mondjuk átlag alattiként mit tudok tenni, hogy tized annyi matchem legyen, mint neki, annak veszek egy sört.

2022. márc. 18. 22:12
 353/505 anonim ***** válasza:
97%

Bár tudnék adni egy olyan választ, hogy kijössz a vermedből és adsz egy sört.

Én cserébe azért adnék pár lángost meg oldalast cserébe. :D

2022. márc. 18. 22:29
 354/505 A kérdező kommentje:
Szóval nincs válasz. Köszönöm, mert ez is válasz.
2022. márc. 18. 22:36
 355/505 anonim ***** válasza:
13%

Az arcszerkezeten múlik minden.

Más kis korban fel kéne készíteni a gyerekeket, hogy mire számítsanak az élettől és pótcselekvésekre tanítani őket amivel elterelik a figyelmüket a társasági életről, nőkről stb. Esetleg a kasztrálás is megoldás lehet, hogy ne kívánják a nőt. Nem tudom igazából, de az sem igazságos, hogy ilyen csávóval kell versenyeznünk a puncikért. Mintha trabanttal raknának oda versenyezni Forma-1-ben.

2022. márc. 18. 22:42
 356/505 A kérdező kommentje:
#355 Hát igen. És akkor azt tanácsolják, hogy átfestheted pirosra a Trabantodat, de ha nem működik, akkor tegyél rá egy menő spoilert is, úgy már tuti versenyben leszel a Red Bullal is. Nagyjából ilyen minőségű tanács az önfejlesztés olyanoknak, aki a mi szintünkről indul.
2022. márc. 18. 23:57
 357/505 anonim ***** válasza:
23%

356

Elképesztő frusztráló tud lenni. Egyszerűen nem tudják a helyünkbe képzelni magukat. Lehet, hogy némelyik tényleg sajnál és segíteni próbál de nem tudják, hogy inkább ártanak a hamis reményekkel, tanácsokkal. A realitásra már sokan rájöttünk és a változáson kívül nincs más út.

2022. márc. 19. 00:00
 358/505 anonim ***** válasza:
13%
355: Figyelj én egy mercedes amg -vel tennék oda a forma 1 -nek, ha elmennék haj transzplantációra. Szerinted megéri, vagy inkább hagyjam?
2022. márc. 19. 00:09
 359/505 anonim ***** válasza:
0%

358

Szerintem igen. Akkor már lenne 100-ból 1 csajod. Trabanttal 1000-ből nincs meg az 1.

2022. márc. 19. 00:25
 360/505 anonim ***** válasza:
91%

Oké.

Én évekig próbáltam segíteni, most meg már egyáltalán nem akarok.

Csak annyi a lényeg, hogy hagyjatok békén mindenkit a francba, pláne párkapcsolatban élőket.

A kasztrálást támogatom, alapból a ti beleegyezésetekkel, de ha egyetlen nőhöz akár egyszer is hozzányúltatok tömött járművön, vagy bármi hasonló, akkor kötelezően.

(Belül sokkal ocsmányabbak vagytok, mint külsőre, soha nem érdemelnétek még egy kósza ölelést sem. )

2022. márc. 19. 02:58
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!