Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelgyűlölők! Ti nem érzitek szükségesnek az esélyegyenlőséget?
Az áldozathibáztatással csak locsoljátok az olajat a tűzre. Az inceleknek egy nagyon kis hányada menthető, de ők is akkora hendikeppel indulnak, aminek a leküzdése évekbe, évtizedekbe telne. És akkor csak arról beszélünk, hogy eljutott az alapállapotba, oda, ahonnan a legtöbben indulnak. Másoknak egy életen át nem jön össze semmi, kitartó próbálkozás és "öNfEjLeSzTéS" ellenére sem.
Nem lenne jobb, ha a 20 százaléknyi kevésbé szerencsésnek is ugyanakkora esélyeket biztosítanánk? Vagy arról van szó, hogy féltitek a kiváltságos helyzeteteket? Jobb inkább abban a tudatban élni, hogy százezrek, milliók végérvényesen kiesnek a versenytársak közül?
370
A szexkapcsolat még mindig jobb mint a semmi. Mentálisan és agyilag, de fizikailag is rendbe tesz. Tehát már csak azért indulnak hatalmas előnnyel például a kövér, igénytelen nők is, mert csettintésre farokhoz jutnak ingyen és legalább nincs hiányuk. Míg egy olyan férfi mint én, aki annak ellenére, hogy nem elhízott, jár edzeni, rendes állása van, és nem is egy bunkó szemét alak a való életben, szinte semmi esélyem nincs az egészséges nemi életemet biztosítani és napról napra romlik mentális és fizikai egészségem. Elképesztő tragikus és csak együtt tudok érezni azokkal a férfitársakkal akik ezen a leépülésen át kell menjenek.
"nem is egy bunkó szemét"
De igen, az vagy. A javából. Gyakorlatilag emberi szintet nem érsz el lélekben.
"És mindez miért? Csak mert nem nézünk ki elég férfiasan. Ez genetika alapú gyűlölet, természetes szelekció. "
Nem, azért mert romlottak, gonoszak, undorítóak vagytok. Hogy szerintetek azt el kell viselni, ha fogdosnak, molesztálnak, vagy valami kis gyökér megöli a páromat meg engem is, mert nem őt szeretem.
Hogy szerintetek nem kellene, hogy szabad döntésünk legyen, kivel legyünk, és kimondjátok látatlanban egy lassan évtizede tartó hűséges szerelemre, hogy az nem szeretet alapú kapcsolat.
Valójában ti vagytok felszínesek és rosszindulatúak.
De ez mind nem érdekel egészen addig, ameddig békén hagytok engem és mindenkit a francba, aki nem kér belőletek. Ne merészeljetek zaklatni senkit semmilyen értelemben és kész, akkor semmi baj. Felőlem lehettek rondák, nem leszek veletek szemét. Csak ne nyúljatok senkihez, aki nem kéri. Ennyi.
"El kéne ismerni, hogy itt már minden szinten a nők vannak előnyösebb helyzetben, de az valahogy nem megy."
Ha kimondom amit hallani akarsz akkor mire mész vele? Megveregeted a hátad és azt mondod jó neked ott a fotelba mert ilyen az élet? Vagy mit vársz?
De nem attól válik nyilvánvalóvá egy probléma hogy én, egy random anonim nő bevallom. Hanem attól, hogy te és még tömegek annak látjátok és tenni akartok ellene.
De jelenleg senki se tesz semmit és tömeg sincs. Egymást se keresitek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!