Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az MGTOW tömeges lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?

Figyelt kérdés
Vagy az lenne mint eddig hogy nem érdekli őket? Félreértés ne essék, nem mindenki nem érdekli. Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani.

2022. febr. 17. 07:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/159 A kérdező kommentje:
69. Hol irtom én olyat hogy nincs ilyen? Természetesen van ilyen is, én csak azt mondtam hogy az átlag alatti pasikat, az also 20-30 százalékot a nők kutyába se veszik. Akkor se ha női oldalon ők is oda tartoznak.
2022. febr. 17. 18:12
 72/159 A kérdező kommentje:
70. Tudod a sztereotípiák azért alakulnak ki mert van igazságtartalmuk. Attól hogy te személy szerint nem vagy ilyen, még sok nő van aki igy viselkedik.
2022. febr. 17. 18:16
 73/159 anonim ***** válasza:
85%
Akkor sírj azoknál, akik szerinted oda tartoznak. De amúgy nekik sem kötelességük leállni veletek, nagyon úgy tűnik, hogy csak ti szeretnétek ezt. Szívük joga az egyedüllétet választani helyettetek, vagy várni a jobbra. Azt majd a nekik tetsző férfiak eldöntik, hogy akarnak-e tőlük valamit.
2022. febr. 17. 18:17
 74/159 anonim ***** válasza:
100%

65-ös vagyok. Jò, tegyük fel ,hogy tapasztalat. Komolyan nem kötözködök..

Azt gondolod, hogy a föld lakosságához mérten a tapasztalat , amit megszerezhettél emberekkel, nőkkel kapcsolatban, mérvadò lehet? Vagy akár "kisebb" közössêgre, az országra vonatkoztatva? TÉNYLEG lehet annyi tapasztalatod, hogy a nők vagy férfiak 70-80-30-67%-ának vagy akárhánynak nevében nyilatkozz?

Neked tenne jòt , és nyílna ki a világ számodra, ha felülvizsgálnád a világhoz valò hozzáállásod.

2022. febr. 17. 18:18
 75/159 A kérdező kommentje:
74. Valszeg nem ugy van ahogy én százalékokban leirom, ez igaz. Én csak azt nem értem miért kötelező nekem férfiként lenyűgözőt alakitani, és a nőknek miért nem kell semmit hozzátenni?
2022. febr. 17. 18:27
 76/159 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem kötelező.
2022. febr. 17. 18:30
 77/159 anonim ***** válasza:
100%
Hát az a te bajod, ha olyanokkal kezdesz akik esetleg fent hordják az orrukat és úgy érzik, nekik semmit sem kell tenni a férfiért.
2022. febr. 17. 18:31
 78/159 A kérdező kommentje:

76. Nem, nem kötelező, ugyanakkor szerintem érthető igény hogy az ember párkapcsolatban szeretne lenni.

77. Ha egyszer csak ilyen van, akkor kivel kezdjek mégis? Mert én másfajta nővel még nem találkoztam. Persze tudom hogy vannak normálisok is, beszélgetni van lehetőségem normálisokkal is de ők eleve foglaltak.

2022. febr. 17. 18:38
 79/159 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell lenyűgözni. Abba kell beleszeretniük, aki vagy, nem valami csajozó performanszba.
2022. febr. 17. 18:39
 80/159 A kérdező kommentje:
79. Ha egyszer mindenki csajozó performanszt ad elő és avval hódít akkor mégis hogy kéne versenyben lenni másképp? Pláne úgy hogy eleve rossz lapokkal indul az ember? Ráadásul ugye eleve az van hogy a nők várják hogy a lenyűgöző pasi majd jön értük. Nekik meg lehetőleg semmi dolguk ne legyen.
2022. febr. 17. 18:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!