Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?
Figyelt kérdés
Vagy az lenne mint eddig hogy nem érdekli őket? Félreértés ne essék, nem mindenki nem érdekli. Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani.2022. febr. 17. 07:28
51/159 A kérdező kommentje:
30. Mert a nők között is van alsó 20-30%.
2022. febr. 17. 16:25
52/159 A kérdező kommentje:
47. Mert a mostani helyzet jobb? Aki pin@val születik az alanyi jogon körbe van nyalva.
2022. febr. 17. 16:28
53/159 anonim válasza:
Szólj a haverjaidnak, hogy ne nyaljanak. Nehogy már az is a nők hibája legyen, hogy mások farka feláll.
54/159 anonim válasza:
Kinek a hibája, hogy a nők körbe vannak nyalva? Nem a férfiaké?
55/159 A kérdező kommentje:
54. A nő azért kénytelen a férfi nyalni nekik mert különben észre se veszik a nő.
Ugyanis mint mondtam a nőket ez egész párkapcsolatosdi hidegen hagyja, kivéve persze a szipi szupi pasikkal de abból ugye kevés van.
2022. febr. 17. 16:48
56/159 anonim válasza:
Érdekes, alanyai jogon nem kevesebb a hitelem, mint másnak. Nem fizetek kevesebbet sem a postán, sem a boltban, sem sehol. Nem ért előny amiatt, mert nő vagyok. Akkor hol is vagyok körbenyalva alanyi jogon?
57/159 A kérdező kommentje:
56. A párt kereső férfiak részéről.
2022. febr. 17. 16:58
58/159 anonim válasza:
Fejtsd ki, mert továbbra se értem.
59/159 A kérdező kommentje:
58. Az az előirt rituálé hogy a férfi dolgozik meg a nő kegyeiért, a nőnek meg annyi dolga van hogy válogat. Ilyen körülmények közt nyilván minden férfi erőn felül a legjobb arcát fogja mutatni nektek. Mindent ami csak eszébe jut meg fog tenni hogy közelebb kerüljön a nőkhöz. Röviden a s*ggetek is ki van ny@lva. Ti meg el vagytok kényelmesedve és várjátok a tökéletes férfit. Aztán mikor kiderül hogy ennek már csak a legnagyobb kamu gépek felelnek meg, akkor meg megy a sírás hogy minden férfi csak szexelni akar.
2022. febr. 17. 17:17
60/159 anonim válasza:
" a nőket ez egész párkapcsolatosdi hidegen hagyja,"
Nem. Ez nagy baromság. Csak nem mindenkivel akarnak. És a legtöbb átlagos pasinak van barátnője, felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!