Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?
18. Lássuk csak igen én vagyok a hibás mert 18 korom után elköltözhetek. Ha nem teszem meg mert nekem úgy kényelmes az az én hibám nem anyámé. Függetlenül attól hogy ő jó vagy rossz ember e.
Ahogy nekem kőtelességem ellenállni az ösztöneimnek és nem megerőszakolni a nőket csak mert feláll a farkam.
Úgy a nőnek is kőtelessége ellenállni az ösztöneinek. És nem gyereket szülnie az eső férfinak aki belerakja. Hanem meg kéne nézni hogy kinek szül.
Najó... te nem mgtow-s vagy.
Te nem önszántadból választod a saját utad.
Szimplán gyűlölöd a nőket és veled épp ezért senki se akar összejönni.
A 21 komment után nem kérdés, hogy miért nincs csajod. Mert egy nőgyűlölő primitív gyökér vagy.
A jó hír, hogy nagyon is megválogatjuk, hogy kivel csinálunk gyereket, például ezért sem fekszünk le bárkivel. Ugyanis a szex az egy másik szó a gyerekcsinálásra. Csak sok pasi ezt egyszerűen nem fogja fel.
Ezért van az, hogy a hozzád hasonlókat messzire elkerüljük.
Az újabb jó hír, hogy nyugodtan lakj anyukáddal. Egyrészt ő az egyetlen nő, akihez közel kerülhetsz, másrészt rajtad az se segítene, ha egy siófoki villában laksz.
Fú bazmeg, 3. oldalon elért a nemi erőszakhoz.
Hogy veled nem jönnek össze a nők, azt mutatja, hogy megválogatják, kivel jönnek össze.
"Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani."
És miért tennék? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!