Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az MGTOW tömeges lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?

Figyelt kérdés
Vagy az lenne mint eddig hogy nem érdekli őket? Félreértés ne essék, nem mindenki nem érdekli. Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani.

2022. febr. 17. 07:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/159 A kérdező kommentje:

18. Lássuk csak igen én vagyok a hibás mert 18 korom után elköltözhetek. Ha nem teszem meg mert nekem úgy kényelmes az az én hibám nem anyámé. Függetlenül attól hogy ő jó vagy rossz ember e.

Ahogy nekem kőtelességem ellenállni az ösztöneimnek és nem megerőszakolni a nőket csak mert feláll a farkam.

Úgy a nőnek is kőtelessége ellenállni az ösztöneinek. És nem gyereket szülnie az eső férfinak aki belerakja. Hanem meg kéne nézni hogy kinek szül.

2022. febr. 17. 08:28
 22/159 A kérdező kommentje:
18. Nézd meg a 20ast pont ez az a hozzáállás amit a férfiak elítélnek. Mégis mi az hogy csak nekem kell férfiként bizonyítan? A nőnek meg annyi a dolga hogy pin@val született. Legyen csak szépen forditva bizonyítson a nő hogy alkalmas egy kapcsolatra. Miért én adjak fel bármit hogy neki jó legyen? És neki miért nem kell semmit feladnia?
2022. febr. 17. 08:32
 23/159 A kérdező kommentje:
* A második a 17#nek ment
2022. febr. 17. 08:33
 24/159 anonim ***** válasza:
84%

Najó... te nem mgtow-s vagy.

Te nem önszántadból választod a saját utad.

Szimplán gyűlölöd a nőket és veled épp ezért senki se akar összejönni.

2022. febr. 17. 08:34
 25/159 anonim ***** válasza:
86%

A 21 komment után nem kérdés, hogy miért nincs csajod. Mert egy nőgyűlölő primitív gyökér vagy.

A jó hír, hogy nagyon is megválogatjuk, hogy kivel csinálunk gyereket, például ezért sem fekszünk le bárkivel. Ugyanis a szex az egy másik szó a gyerekcsinálásra. Csak sok pasi ezt egyszerűen nem fogja fel.

Ezért van az, hogy a hozzád hasonlókat messzire elkerüljük.

Az újabb jó hír, hogy nyugodtan lakj anyukáddal. Egyrészt ő az egyetlen nő, akihez közel kerülhetsz, másrészt rajtad az se segítene, ha egy siófoki villában laksz.

2022. febr. 17. 08:35
 26/159 anonim ***** válasza:
91%
Teszünk mi most is energiát bele, tudod milyen fárasztó kiválasztani a srácokat, hogy kit húzok jobbra, kit balra, aztán jön napi 30 idióta üzenet, amiből talán lesz egy srác, aki nem idegesít és jók tud ismerkedni, nem ilyen idióta módon, mint a legtöbb?
2022. febr. 17. 08:53
 27/159 anonim ***** válasza:
89%

Fú bazmeg, 3. oldalon elért a nemi erőszakhoz.

Hogy veled nem jönnek össze a nők, azt mutatja, hogy megválogatják, kivel jönnek össze.

2022. febr. 17. 08:53
 28/159 anonim ***** válasza:
82%
27# Sajnos még így sem eléggé válogatják meg. A lányomat biztos nem engedném az ilyen gyakoris trollok közelébe.
2022. febr. 17. 08:57
 29/159 anonim ***** válasza:
89%
21# megnéztem. Se rosszfiú nem volt, se pénzes. Az egyetlen hibám az volt hogy gerjedt az idősebb nőkre, és a koromon nem tudtam változtani. Nálam lakott, vagyis nem tartattam el magamat. A 150 ezres fizujából nehéz is lett volna. Nem bírta az ösztöneit kontrollálni és megcsalt egy 50 es nővel. Igen hibás vagyok, akkor pont nem volt szex közöttünk, merthát az a fránya szülés utáni 6 hetes időszak. 6 hét. Azóta se potyogtattam senkinek se gyereket.
2022. febr. 17. 09:01
 30/159 anonim ***** válasza:
89%

"Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani."

És miért tennék? :)

2022. febr. 17. 09:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!