Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az MGTOW tömeges lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az MGTOW tömeges lenne akkor a nők is tennének végre energiát a párkeresésbe?

Figyelt kérdés
Vagy az lenne mint eddig hogy nem érdekli őket? Félreértés ne essék, nem mindenki nem érdekli. Csak a férfiak alsó 20-30%áért nem hajlandók a kishújúkat se mozdítani.

2022. febr. 17. 07:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/159 A kérdező kommentje:
7. Nem természetesen az olyan idiótákkal nem kehet mit kezdeni, akik rámennek a mindenkin átgázoló férfira mert az a menő, aztán meg koppannak mikor rajtúk is átgázol a faszi. A probléma ezekkel csak annyi hogy visszamennek utána párt keresni.
2022. febr. 17. 07:58
 12/159 anonim ***** válasza:
14%
Valószínűleg igen, kénytelenek lennének.
2022. febr. 17. 07:58
 13/159 anonim ***** válasza:
62%

10-es:

Azért ez ennél bonyolultabb.

Miért vagy mamahotelbe? Mert spórolsz a saját lakásodra? Oké, elfogadható.

Vagy mert valaki beteg és ápolni kell? Oké, elfogadható (már ameddig magad nem adod fel érte).

De ha te szimplán anyuci szoknyája mellől nem akarsz elmozdulni, akkor biztos, hogy nem fogok akarni megküzdeni azért, hogy engem vagy anyádat választod-e magad mellé társnak.

2022. febr. 17. 08:00
 14/159 anonim ***** válasza:
68%

11:

Ámbár nem a 7-es vagyok, de azért megkérdeznék valamit:

Ha ennyire vetélytársnak érzed a gonosz, csúnya pasikat akik kihasználják a nőket, akkor miért nem a vetélytársaidat szidod, ahelyett, hogy a nőket akik rosszat választottak?

Mellesleg, ha az MGTOW tömeges lenne, akkor miért is kéne a nők tegyenek bármit is? Hisz akik MGTOW-nek állnak, nyilván a saját útjukat akarják járni nő és gyerek nélkül. Ezellen tenni minek? Elhatározásuk van, és életelvük.

2022. febr. 17. 08:03
 15/159 A kérdező kommentje:
14. Nem az mgtow azt jelenti hogy a férfiak nem nyalnak a nőknek csak azért mert nők. Ha a nőnek is jó akkor értelmes keretek közt lehet párkapcsolatról is szó.
2022. febr. 17. 08:06
 16/159 A kérdező kommentje:
14. És amúgy szidom őket is, de ők a nővel egy kutya. Nem fogom felmenteni ők csak azért mert nők, és jaj tüncibünci tökéletes lények nem ők a hibásak.
2022. febr. 17. 08:07
 17/159 anonim ***** válasza:
95%

15-ös:

[link]

"Alapszinten a MGTOW nem több, mint a házasság teljes fokú elutasítása."

Akkor mi büdös nők azért vagyunk szarok, mert házasságot is akarunk, mert nektek egy laza kapcsolat jó lenne?

2022. febr. 17. 08:11
 18/159 anonim ***** válasza:
96%

"de ők a nővel egy kutya"

"Nem fogom felmenteni ők csak azért mert nők, és jaj tüncibünci tökéletes lények nem ők a hibásak."

Te nem is mgtows vagy, hanem nőgyűlölő.

Szóval jól értem, hogy ha teszem azt anyád toxikus személyiség lenne, és megkeserítené az életedet, akkor te lennél érte a hibás? Mert most konkrétan áldozathibáztatás van.

2022. febr. 17. 08:14
 19/159 anonim ***** válasza:
22%

A mgtow legalább annyira szánalmas mozgalom, mint a feminizmus:

Az, hogy egy férfinek a mgtow kell ahhoz, hogy ne alázza meg magát egy nő előtt, legalább olyannyira kínos, mint ahogy a nőknek a feminizmus kell ahhoz, hogy elfogadják őket egyenlő partnerként.

Normál esetben mindkét dolognak magától értetődőnek kéne lennie.

Szerintem csak a gyenge jellemek csapódnak a feminizmushoz, ahogy a mgtow-hoz is, ezektől a mozgalmaktól várva a megváltást, mert maguktól nem képesek a másik nem részéről a tiszteletét kivívni.

2022. febr. 17. 08:15
 20/159 anonim ***** válasza:
58%

A probléma veled van, mert előítéletes vagy. Szerinted ez csak így történhet és pont.

Tudod, a gond az, hogy már én is előítéletes vagyok. Az összes mamahoteles lúzer azért lakik otthon, hogy spóroljon. De ahelyett, hogy 10-15 év alatt összerakná egy lakás árát, inkább sír, hogy a csórók nem kellenek a nőknek, és lehetetlen lakáshoz jutni, ha nem örökölsz. Mindig kiderült, hogy 10 év alatt nem tudott félretenni semmit. Pedig a rezsibe is alig száll be. Azt hiszi, hogy külön kasszán ugyanannyit fog beadni a közösbe, a mosópor meg én veszem, mert nekem kell. Vagy kiderül, hogy azért nem tett félre, mert 30 évesen nincs 2 év munkaviszonya, összesen. Persze kifogás az van.

Amúgy nem, nem fogok kaparni semmilyen pasi után. Nem hogy azok után, aki eddig se kellett senkinek. Én jól megvagyok egyedül. Bizonyítsa be a férfi, hogy jó lesz nekem, ha feladom érte a függetlenségem. Hogy alkalmas rá, hogy jó társam legyen. Nekem az semmit nem ér, hogy lóg valami a lába között. Ennél azért többet kell nyújtani.

2022. febr. 17. 08:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!