Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 2022-ben jót akar magának férfiként az MGTOW-á kell váljon?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 20:16
3/14 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Nekem férfiként vannak szexuális és társas igényeim. Oké, hogy neked nem, ez rajtad áll. Azt mondom inkább, hogy aki férfiként jót akar magának 2022-ben, amikor a nők úgy válogathatják a férfiakat, mint a tárgyakat, az tart mindig talonban valakit és nem bízik meg túlzottan egy nőben sem.
4/14 anonim válasza:
De idegesítőek ezek a buzį betűkombinációk
5/14 anonim válasza:
#4 meg az a sok hülye, aki ezek mögé menekül, ahelyett, hogy megoldaná a problémáit.
6/14 anonim válasza:
#5: Röhögök az ilyen mozgalmakon, találok mindig lányt, de azt a problémát hogy oldjam meg, hogy nem igazán látok értelmes, hozzám illő nőt?
8/14 anonim válasza:
És mit jelent a VALÓSÁGBAN, az a MANGROWE...vagy mi a rák?
Ne a fordítást írd, hanem azt, hogy milyen az ilyen csávó!
9/14 anonim válasza:
Ha ekkora gyűlölet van benned, akkor nem mgtow-s lennél, hanem egy megkeseredett incel.
10/14 anonim válasza:
A ti szemszögeteket nem tudom, de ha nekünk jót akartok, akkor mindenképpen.
De szeretnék már egy olyan mgtow platformot látni, ami nem 0-24 azon fröcsög, hogy a nők - Akikkel Ők Nem Foglalkoznak - mennyire a világ pestise úgy en bloc 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!