Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igazi keményvonalas MGTOW-k...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazi keményvonalas MGTOW-k rá se néznek a nőkre, szóba se elegyednek velük a munkahelyen, hanem minél messzebbre elkerülik őket?

Figyelt kérdés
Milyen edzésmunkával lehet egy ilyen szintre eljutni?

2022. febr. 13. 08:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kezdésként egy lobotómia is megtenné neked.
2022. febr. 13. 09:03
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Elképzepem a szituációt. XY Géza kérem jöjjön az irodába😀 nem.. arról szó sem lehet😆
2022. febr. 13. 09:06
 3/18 anonim ***** válasza:
53%

Igen

Ez nem edzés kérdése, hanem jellem és csalódások eredménye.

Én is MGTOW vagyok, de baratságos vagyok nőkkel, persze sosem közeledek feléjük sem barátsági, sem szexuális, sem kapcsolati szándékkal.

Aki elég csalódason ment át - és csak azon - az végül válhat ilyenné is mint a kérdésedben.

De én mivel sosem égettem meg magam igazán, ezért igénylem a női társaságot a környezetemben.

2022. febr. 13. 09:10
 4/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem hiszem. Ők szimplán hűk önmagukhoz és örök agglegények.

Beszélnek a nőkkel és a prostizást se vetik meg. Szimplán csak nem akarnak házasodni, elköteleződni és gyerekezni.

Bár persze vannak ellentmondásaik. Amilyen nyugodtnak állítják be az ideológiájukat, és amilyen egocentrikusnak, azt hinné az ember, hogy még akár jól ki is lehet velük jönni. Azonban ha beleolvasol mgtow-s fórumokba vagy weboldalakba, mégis azt látod, hogy tömény nőgyűlölők. És valójában nem a saját útjukat járják.

2022. febr. 13. 09:14
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem lehet megcsinálni.

A férfiak kénytelenek elnézni a nők boldogságát ha tetszik ha nem.

2022. febr. 13. 09:22
 6/18 anonim ***** válasza:
7%
Nem. Az MGTOW nem ugyanaz, mint a nőgyűlölő. Aki MGTOW, az a férfiak egyenjogúságáért harcol, de ahhoz nem kell gyűlölni a nőket.
2022. febr. 13. 09:40
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

6-os:

Miben nem érzel egyenjogúságot?

2022. febr. 13. 09:46
 8/18 anonim ***** válasza:
65%

" szóba se elegyednek velük a munkahelyen, hanem minél messzebbre elkerülik őket"

Biztos értékelik a munkahelyeden, hogy kihúzod magad és képtelen vagy kommunikálni :D

2022. febr. 13. 11:26
 9/18 anonim ***** válasza:
16%

#7 Randin a férfiaknak kell fizetni, és párkapcsolatban is a férfinak kell többet tennie a közös kasszába.

A férfitől elvárják, hogy jól nézzen ki, legyen lakása és autója, keressen sokat. A nőtől mindezeket nem várják el.

Ha egy nő sír, megvigasztalják. Ha egy férfi sír - sőt, ha csak panaszkodik -, kinevetik.

Egyre több helyen van női kvóta, persze csak a jól fizető állásoknál. Férfi kvóta sehol sincs.

A nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, a férfiak nem.

Ha egy nő szexuális zaklatással vádol egy férfit, a férfit szinte mindig elítélik, akár történt zaklatás, akár nem. Ha egy nő szexuálisan zaklat egy férfit, és a férfinak nem tetszik, akkor utóbbit általában körberöhögik.

2022. febr. 13. 11:52
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

"A férfitől elvárják, hogy jól nézzen ki, .....

A nőtől mindezeket nem várják el."

Ezt te el is hiszed?

2022. febr. 13. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!